Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Şimdi kızlar benim yumurtlama günüme 5 gün kala bi denedik sonra hiç bir icraat yok yumurtalama günün de kaçırdık tabi ben hamile miyim dir sizce

Şimdi kızlar benim yumurtlama günüme 5 gün kala bi denedik sonra hiç bir icraat yok yumurtalama günün de kaçırdık tabi ben hamile miyim dir sizce

valla inşallah hamilesindir ben de kendime buından pay çıkartırım hemen biz de tam yumurtlama gününden 2gün önce oldu ve yumurtlama haftasını onunla bitirdik. yine disiplinsizlikte dam yaptım adete ne kadar var

Ama bence hamile olmalıyım yani sanki o gün mü olmak zorunda
Uygulamama göre 28 inde bana göre 30 unda bakalım hangimiz haklıyız.
Ki bnece hamile olmayımı belime doğru bi yerler sancıyor. Biraz yanmam var. Bence yeteri kadar belirtim var :)

sabahları aç karnına euthhyrox var 50mg, bi de glifor var tok karnına sabah akşam içiliyo. o da 850mg.
Hamilelikte kullanılıyor mu bıraktın mı bendede aynı bulantılar var dahiliye nöroloji doktor doktor gezdim ama bişey çıkmadı rahatlattı mı seni

bence de olmalısın :) testi yapınca haber ver mutlaka. ben de merak ettim

Hamilelikte kullanılıyor mu bıraktın mı bendede aynı bulantılar var dahiliye nöroloji doktor doktor gezdim ama bişey çıkmadı rahatlattı mı seni

ben 2kez dahiliyeye gittim mide bulantısı şikayetim vardı ama bulamadılar bi şey. daha sonra kadın doğuma gittim o yönlendirdi. endokrin doktorum buldu problemi. ben hamile dğeilim ama hamilelikte de kullanılıyomuş bu ilaçlar sanırım çünkü sordum sorun olmaz dedi. zaten her ay kontrole gidiyorum endokrine. hamilelikte de devam edicekmişim kontrollere öyle söyledi doktor. bence sen de bi endokrine git derim

inşallah en kısa zamanda olur canım, eşine nol bol keçi boynuzu pekmezi yedir, benim bir arkadaşımın eşinin spermleri için normalde atıyorum 70 milyon canlı sperm hücresi varsa , senin eşinde 17 milyon tane var ve bu şartlarda normal yolla gebe kalman imkansız demişti ama hiç ummadıkları hatta regl olmayı beklediği bir günde hamile olduğunu öğrendi =) inşallah isteyen herkese rabbim tez zamanda verir, canım bu ay regl olursan da üzülme, ama çoğunlukla okuduğum kadarıyla adet biter bitmez başlayın diyorlar ilişkiye, ve gün aşırı olmak kaydıyla, ben bu ay öyle yaptım bakalım tutar mı tutmaz mı şansımıza artık , sonucu yazarım burdan tekrar

inşallah tutturursunuz canımm. yaklaşık iki aydır keçiboynuzu kürü yapıyorum bide bitkisel karışım aldık inşallah artırırız... bu ay bayram nedeniylede çalışmalar sekteye uğradı. Allahtan ümit kesilmez olursa çok sevinirim olmazsada bir daha ki ay gün aşırı çalışırız

siz ne zamandır bebek istiyorsunuz canım?

Kızlar benim kasık ağrılarım ve göğüs ağrılarım iyice arttı ya. Eğer adet olursam adet sürem 21 güne düşmüş olcak hepten dengem şaştı.
Zaten korunmayı bıraktığımızdan beri hep 30 gün olan döngü önce 27 ye sonra 26 ya düşmüştü. Çalışmalara başladıktan sonra böyle adet döngüsü değişen var mı?

benim de arttı agrılarım akıntım da çok,korunmadan diil de benim kürtajdan snra düzensizleşti,kürtajdan önce 21 günde olurdum hep şimdi 27 ye kadar yolu var :)

benim de arttı agrılarım akıntım da çok,korunmadan diil de benim kürtajdan snra düzensizleşti,kürtajdan önce 21 günde olurdum hep şimdi 27 ye kadar yolu var :)
Benim de akıntım çok bi de ağrı bazen bacaklarıma kadar iniyo
Bugün yarın dananın kuyruğu kopacak sanırım :))

Merhaba kzlar yumurtlama gnm dündü yaptk ama benim bu ay nedense hic ümidim yok sanki bu ayda bos bu arada kzlar bisey ögrendim esimin arkadsınn esi 2 yldr hamile kalamyomus 10 gün önce hamile oldugunu ögrendm gitmedikleri yer kalmamstı en son göbek düsmesi icin bi bayann yanna gtmsler göbegni kaldrms ve 10 gn spnra hamile oldugunu ögrenmis bu konu hakknda fikri olan var mı ? Bende gtmek istyorum ama adetin ücncü gnü gdlyomus inslh adet olmam grek kalmaz ama olursam gdcm

Benmde 30 günde bir olurdu iki aydır 28 ed üstü bu ayda 26 niye böyle oldu bilmiyorum cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…