- 4 Mart 2015
- 401
- 439
- 33
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #1.341
İlacı ismi neydi hatırlıyormusu
Şimdi kızlar benim yumurtlama günüme 5 gün kala bi denedik sonra hiç bir icraat yok yumurtalama günün de kaçırdık tabi ben hamile miyim dir sizce
Ama bence hamile olmalıyım yani sanki o gün mü olmak zorundavalla inşallah hamilesindir ben de kendime buından pay çıkartırım hemenbiz de tam yumurtlama gününden 2gün önce oldu ve yumurtlama haftasını onunla bitirdik. yine disiplinsizlikte dam yaptım adete ne kadar var
Hamilelikte kullanılıyor mu bıraktın mı bendede aynı bulantılar var dahiliye nöroloji doktor doktor gezdim ama bişey çıkmadı rahatlattı mı senisabahları aç karnına euthhyrox var 50mg, bi de glifor var tok karnına sabah akşam içiliyo. o da 850mg.
Ama bence hamile olmalıyım yani sanki o gün mü olmak zorunda
Uygulamama göre 28 inde bana göre 30 unda bakalım hangimiz haklıyız.
Ki bnece hamile olmayımı belime doğru bi yerler sancıyor. Biraz yanmam var. Bence yeteri kadar belirtim var :)
Bu akşam yapsam mı ki erken mi sencebence de olmalısın :) testi yapınca haber ver mutlaka. ben de merak ettim
Hamilelikte kullanılıyor mu bıraktın mı bendede aynı bulantılar var dahiliye nöroloji doktor doktor gezdim ama bişey çıkmadı rahatlattı mı seni
Bu akşam yapsam mı ki erken mi sence
evet canım netten bende takip ediyorum bunları ama birisi eşimin spermi 25 dk yaşıyormuş demişti de ondan sordum... 13 aydır bebek yolu gözlüyoruz sürekli bu konuyla ilgili araştırma yapıyorum... 3 farklı doktora gittim hiç bir sorun yok dedi. eşim içinde sperm testi verdik onun ileri sayısı biraz düşük çıktı ama doktor bu şartlarda da bebek olur ama biraz zaman alabilir dedi.. zaman aleyhimize işliyor her ay çok kıymetli bizler için yaşta ilerliyor gittikçe... ben pek stres yapmıyorum artık da bu sefer de eşim başladı sabah uyanır uyanmaz ne zaman bebeğimiz olacak diyor
Eki Görüntüle 1887006
Kızlaaaar artık benim de nur topu gibi tek çizgili testim vardayanamadım kalktım şimdi yaptım :) daha adetime 7gün var
ohhooo çıkmaz ki daha =) beklemen lazım canımcım
inşallah tutturursunuz canımm. yaklaşık iki aydır keçiboynuzu kürü yapıyorum bide bitkisel karışım aldık inşallah artırırız... bu ay bayram nedeniylede çalışmalar sekteye uğradı. Allahtan ümit kesilmez olursa çok sevinirim olmazsada bir daha ki ay gün aşırı çalışırızinşallah en kısa zamanda olur canım, eşine nol bol keçi boynuzu pekmezi yedir, benim bir arkadaşımın eşinin spermleri için normalde atıyorum 70 milyon canlı sperm hücresi varsa , senin eşinde 17 milyon tane var ve bu şartlarda normal yolla gebe kalman imkansız demişti ama hiç ummadıkları hatta regl olmayı beklediği bir günde hamile olduğunu öğrendi =) inşallah isteyen herkese rabbim tez zamanda verir, canım bu ay regl olursan da üzülme, ama çoğunlukla okuduğum kadarıyla adet biter bitmez başlayın diyorlar ilişkiye, ve gün aşırı olmak kaydıyla, ben bu ay öyle yaptım bakalım tutar mı tutmaz mı şansımıza artık , sonucu yazarım burdan tekrar
siz ne zamandır bebek istiyorsunuz canım?inşallah en kısa zamanda olur canım, eşine nol bol keçi boynuzu pekmezi yedir, benim bir arkadaşımın eşinin spermleri için normalde atıyorum 70 milyon canlı sperm hücresi varsa , senin eşinde 17 milyon tane var ve bu şartlarda normal yolla gebe kalman imkansız demişti ama hiç ummadıkları hatta regl olmayı beklediği bir günde hamile olduğunu öğrendi =) inşallah isteyen herkese rabbim tez zamanda verir, canım bu ay regl olursan da üzülme, ama çoğunlukla okuduğum kadarıyla adet biter bitmez başlayın diyorlar ilişkiye, ve gün aşırı olmak kaydıyla, ben bu ay öyle yaptım bakalım tutar mı tutmaz mı şansımıza artık , sonucu yazarım burdan tekrar
benim de arttı agrılarım akıntım da çok,korunmadan diil de benim kürtajdan snra düzensizleşti,kürtajdan önce 21 günde olurdum hep şimdi 27 ye kadar yolu var :)Kızlar benim kasık ağrılarım ve göğüs ağrılarım iyice arttı ya. Eğer adet olursam adet sürem 21 güne düşmüş olcak hepten dengem şaştı.
Zaten korunmayı bıraktığımızdan beri hep 30 gün olan döngü önce 27 ye sonra 26 ya düşmüştü. Çalışmalara başladıktan sonra böyle adet döngüsü değişen var mı?
Benim de akıntım çok bi de ağrı bazen bacaklarıma kadar iniyobenim de arttı agrılarım akıntım da çok,korunmadan diil de benim kürtajdan snra düzensizleşti,kürtajdan önce 21 günde olurdum hep şimdi 27 ye kadar yolu var :)
Benmde 30 günde bir olurdu iki aydır 28 ed üstü bu ayda 26 niye böyle oldu bilmiyorum cnmKızlar benim kasık ağrılarım ve göğüs ağrılarım iyice arttı ya. Eğer adet olursam adet sürem 21 güne düşmüş olcak hepten dengem şaştı.
Zaten korunmayı bıraktığımızdan beri hep 30 gün olan döngü önce 27 ye sonra 26 ya düşmüştü. Çalışmalara başladıktan sonra böyle adet döngüsü değişen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?