- 14 Ocak 2016
- 2.392
- 1.760
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #1.361
Merhaba kzlar yumurtlama gnm dündü yaptk ama benim bu ay nedense hic ümidim yok sanki bu ayda bos bu arada kzlar bisey ögrendim esimin arkadsınn esi 2 yldr hamile kalamyomus 10 gün önce hamile oldugunu ögrendm gitmedikleri yer kalmamstı en son göbek düsmesi icin bi bayann yanna gtmsler göbegni kaldrms ve 10 gn spnra hamile oldugunu ögrenmis bu konu hakknda fikri olan var mı ? Bende gtmek istyorum ama adetin ücncü gnü gdlyomus inslh adet olmam grek kalmaz ama olursam gdcm
Ben de ilk defa duyuyorum nası bi uygulama kiilk defa duydum böyle bi şeyi :S
Ben aslnda bi kac kisiden duymustm iki eltimde bu yöntemle hamile kalmsti ama pek inanamamstm. Ama esimin arkdsnıda duyumca denemekte fayda var dedim ama adetimin 3 gnünü beklemem lazmilk defa duydum böyle bi şeyi :S
Aslnda ben cok duydum arkadaslar d.bakrda yasyorum burda göbek düsmesini tedavi eden bi cok insan varBen de ilk defa duyuyorum nası bi uygulama ki
Aslnda ben cok duydum arkadaslar d.bakrda yasyorum burda göbek düsmesini tedavi eden bi cok insan var
Bi cok kisi yapms bisey olmams aksam dedigim kisinin evine davetlym detayları ögrenip buraya yazcm kzlarZarar vermesin bi de?
Bu ay benimde çok erken başladı canım ya bugün adet olmam lazım gelen giden yok ağrılarımda yok ilginç bi şekildeBat a 10 gün var adet olacakmışım gibi sancım var neden olabilir
Inslh en ksa zamanda olur canm.Meraba bnde hziran 24 ünde kürtaj oldum düsük yaptım adetime 2 gün felan var 1 kere korunmasız ilişki yaşadık yumurtlama günümde degilde ama acaba hamile olabilir miyim diyom degilsemde adetimden sonra günümde sıkı calismalara giricem coook istiyom ssglıklı hayırlı bi evlat
Benim daha 10 gün varBu ay benimde çok erken başladı canım ya bugün adet olmam lazım gelen giden yok ağrılarımda yok ilginç bi şekilde
şu erken olan testler var ya predictor ondan yaptım ama onu da yanlış anlamışım zaten21 inde yapmam gerekiyomuş. inşallah erken diye öyle çıkmıştır yaa
siz ne zamandır bebek istiyorsunuz canım?
tabii ki ondan öyle çıkmıştır, kaç gün önce yapılıyormuş canım ne yazıyor üzerinde tam olarak
İnşallah yanlıştır canım. Bende aynı testten yaptım adete 5 gün kala. Negatif çıktı. Dünde aynı testten yaptım yine negatif:))))) o tek çizgiyi parçalayasım var.:))) inşallah yanlıştır canom senin test. Tabi benimkide hahahaa:))) adete 1 gün kalada yanlış sonuö vermez heralde:))))Benm adet 26snda oluxak ben 20sı 6gün öncesi olur diye düşündüm. Dün gece de merak ettm ha 20si ha 19u farketmez dedim yaptım
Testin prospektüsünde bi tablo yapmşlar ama hiç incelemedim ben. Adet günü de dahil 6gün geriye gitmek gerekiyomş. 21inde yapmam lazmdı yani en erken. İnş yanlş çkmştr
hoşgeldin :)Bizde bu ay başladık bakalım bende buralardayım :)
Yalnız kızlar ben bir şeyi merak ediyorum. Şimdi ben yumurtlama günlerimi güzel değerlendirdim inşallah hamile kalırsam sonuc ne zaman belli olur, adetim gecikince mi?
İnşallah yanlıştır canım. Bende aynı testten yaptım adete 5 gün kala. Negatif çıktı. Dünde aynı testten yaptım yine negatif:))))) o tek çizgiyi parçalayasım var.:))) inşallah yanlıştır canom senin test. Tabi benimkide hahahaa:))) adete 1 gün kalada yanlış sonuö vermez heralde:))))
Bizde bu ay başladık bakalım bende buralardayım :)
Yalnız kızlar ben bir şeyi merak ediyorum. Şimdi ben yumurtlama günlerimi güzel değerlendirdim inşallah hamile kalırsam sonuc ne zaman belli olur, adetim gecikince mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?