Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Hosbulduuum :) hadi inşallah. Simdiden belirti olmaz heralde demi?
Çoğunlukla kafaya takmaktan psikolojik belirtiler hissediyoruz :)))
Bat ne zamandı? 3-4 gün kala adet belirtisi ile karıştırılan belirtilen olabiliyor, karın kasık ağrısı, göğüs hassasiyeti vs.
beklemekten başka çare yok anlayacağın çok zor ama mecburen bekliyoruz hepimiz, eğer erken gebelik testi yaparsak da yanlış sonuç alıp moralimizi yerle bir ediyoruz işte okumuşsundur biraz forumu :))
Tek çizgi ile karşılaşan bir kaç arkadaş var erken yaptıklarını biliyor ama merak işte engel olamıyoruz kendimize

Evet hepimiz bir umut peşinden koşuyoruz inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmaz :) 1Ekimde olacağım ama geçen ay 8gün gecikmişti ilk defa. Coook umutlanmistim insallah bu ay cok sevinirim :)))

Evet hepimiz bir umut peşinden koşuyoruz inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmaz :) 1Ekimde olacağım ama geçen ay 8gün gecikmişti ilk defa. Coook umutlanmistim insallah bu ay cok sevinirim :)))
Ins sevinirsin dilerim allahtan bekleyen hepimiz bu gruptaki bütün arkadaslar en kisa surede nasip olur herkese

İyi geceler kızlar dört gündür göğüslerim çok şiddetli ağrıyodu bugun de sıkınca şeffaf bi damla sıvı geldi. Korktum biraz nette araştırınca kafamda kurmak da istemiyorum belki hamileyim umudumu kaybetmeyeyim yine de

Regl gecikti mi peki?

Ablamda dahil olmak üzere etrafımdaki nerdeyse herkes adetini beklemeden öğrendi hamileliğini. İnternette çeşitli makalelerdede "ilişkiden 10 gün sonra kanda 12 gün sonra idrarda hamilelik belli olur" diyo. Etrafımdakiler hep adetlerinden önce öğrenince bende pek heveslendim ama adet öncesi yaptığım idrar testlerinde hep negatif çıktı. Yıkıldım:) inşallah tutmuştur canım. En kısa zamanda güzel haberlerini alırız inşallah

O arkadaşlardan biri benimmmm hahahaaha:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…