- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #1.381
Dur bakalim ya hic belli olmaz ne zaman bat ?Ne güzel yaaa biz de bu ay başladık ama kaçırdık yumurtlamayıboşa geçti zaten. Düzenli olmadı hiç
Hosbulduuum :) hadi inşallah. Simdiden belirti olmaz heralde demi?hoşgeldin :)
adet olmayı beklediğin gün doğru sonuç alırsın diye düşünüyorum ama geçtikten sonra daha net olur tabii
Çoğunlukla kafaya takmaktan psikolojik belirtiler hissediyoruz :)))Hosbulduuum :) hadi inşallah. Simdiden belirti olmaz heralde demi?
Insallah :) belirtin var mi ne hissediyorsun?26sı. İnş olmaz
olmaz olmaz iyi düşün iyi olsun :)26sı. İnş olmaz
Evet hepimiz bir umut peşinden koşuyoruz inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmaz :) 1Ekimde olacağım ama geçen ay 8gün gecikmişti ilk defa. Coook umutlanmistimÇoğunlukla kafaya takmaktan psikolojik belirtiler hissediyoruz :)))
Bat ne zamandı? 3-4 gün kala adet belirtisi ile karıştırılan belirtilen olabiliyor, karın kasık ağrısı, göğüs hassasiyeti vs.
beklemekten başka çare yok anlayacağın çok zor ama mecburen bekliyoruz hepimiz, eğer erken gebelik testi yaparsak da yanlış sonuç alıp moralimizi yerle bir ediyoruz işte okumuşsundur biraz forumu :))
Tek çizgi ile karşılaşan bir kaç arkadaş var erken yaptıklarını biliyor ama merak işte engel olamıyoruz kendimize
Ins sevinirsin dilerim allahtan bekleyen hepimiz bu gruptaki bütün arkadaslar en kisa surede nasip olur herkeseEvet hepimiz bir umut peşinden koşuyoruz inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmaz :) 1Ekimde olacağım ama geçen ay 8gün gecikmişti ilk defa. Coook umutlanmistiminsallah bu ay cok sevinirim :)))
inşallah canım :)Evet hepimiz bir umut peşinden koşuyoruz inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmaz :) 1Ekimde olacağım ama geçen ay 8gün gecikmişti ilk defa. Coook umutlanmistiminsallah bu ay cok sevinirim :)))
Ins sevinirsin dilerim allahtan bekleyen hepimiz bu gruptaki bütün arkadaslar en kisa surede nasip olur herkese
inşallah canım :)
Insallah :) belirtin var mi ne hissediyorsun?
Ins sevinirsin dilerim allahtan bekleyen hepimiz bu gruptaki bütün arkadaslar en kisa surede nasip olur herkese
Evet hepimiz bir umut peşinden koşuyoruz inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmaz :) 1Ekimde olacağım ama geçen ay 8gün gecikmişti ilk defa. Coook umutlanmistiminsallah bu ay cok sevinirim :)))
İyi geceler kızlar dört gündür göğüslerim çok şiddetli ağrıyodu bugun de sıkınca şeffaf bi damla sıvı geldi.Korktum biraz nette araştırınca kafamda kurmak da istemiyorum belki hamileyim umudumu kaybetmeyeyim yine de
Ablamda dahil olmak üzere etrafımdaki nerdeyse herkes adetini beklemeden öğrendi hamileliğini. İnternette çeşitli makalelerdede "ilişkiden 10 gün sonra kanda 12 gün sonra idrarda hamilelik belli olur" diyo. Etrafımdakiler hep adetlerinden önce öğrenince bende pek heveslendim ama adet öncesi yaptığım idrar testlerinde hep negatif çıktı. Yıkıldım:) inşallah tutmuştur canım. En kısa zamanda güzel haberlerini alırız inşallahBizde bu ay başladık bakalım bende buralardayım :)
Yalnız kızlar ben bir şeyi merak ediyorum. Şimdi ben yumurtlama günlerimi güzel değerlendirdim inşallah hamile kalırsam sonuc ne zaman belli olur, adetim gecikince mi?
Kız girme aklıma ahhahaah:)))) bugün adet olmam lazım ama hala tık yok. Kasık ağrısı falanda yok. Psikolojik erteliyorum adetimi galiba:))))Hiç belli olmaz, yanlış olabilir. Kan mı versek ki
Ayyy hadi inşallah:))İyi geceler kızlar dört gündür göğüslerim çok şiddetli ağrıyodu bugun de sıkınca şeffaf bi damla sıvı geldi.Korktum biraz nette araştırınca kafamda kurmak da istemiyorum belki hamileyim umudumu kaybetmeyeyim yine de
O arkadaşlardan biri benimmmm hahahaaha:)))))Çoğunlukla kafaya takmaktan psikolojik belirtiler hissediyoruz :)))
Bat ne zamandı? 3-4 gün kala adet belirtisi ile karıştırılan belirtilen olabiliyor, karın kasık ağrısı, göğüs hassasiyeti vs.
beklemekten başka çare yok anlayacağın çok zor ama mecburen bekliyoruz hepimiz, eğer erken gebelik testi yaparsak da yanlış sonuç alıp moralimizi yerle bir ediyoruz işte okumuşsundur biraz forumu :))
Tek çizgi ile karşılaşan bir kaç arkadaş var erken yaptıklarını biliyor ama merak işte engel olamıyoruz kendimize
İnşallahhhhhEvet hepimiz bir umut peşinden koşuyoruz inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmaz :) 1Ekimde olacağım ama geçen ay 8gün gecikmişti ilk defa. Coook umutlanmistiminsallah bu ay cok sevinirim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?