- 31 Ocak 2014
- 213
- 155
- 53
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #1.401
AminnnIns sevinirsin dilerim allahtan bekleyen hepimiz bu gruptaki bütün arkadaslar en kisa surede nasip olur herkese
Regl gecikti mi peki?
Gecikmedi 9 gün var daha canım hiç göğüs ağrısı yaşamadım böylesine. Sıvı da gelince meraktan araştırdım prolaktinden meme kanserine kadar belirtisi var şeffaf akıntının benim kaşındı ucu sıktım bı damla çıktı. Gebelikte olmaz yazıyolar erken dönemde ama kafam çok karıştıAyyy hadi inşallah:))
Canım geçen ay aynı sorun oldu. Prolaktine baktılar normal çıktı. Ucundan 1 damla süt geldi benim. Bide elime kitle geldi. Ultrason falan çekildi. Fibrokistmiş. Ama hiç önemli değil dedi doktor. "4 arkadaşından 3ünde vardır yüksek ihtimalle ama genelde büyümeden anlaşılmıyo" dedi. Bide benim elime gelen 1 tane. Ultrasona bi girdim minik minik birsürü varmış meğersem. Süt kanallarından kaynaklı olabiliyomuş. Bide benim fibrokistik bi meme yapım varmış o yüzden bende olması çok normalmiş. İçin rahatlasın istiyosan git bi prolaktin ve tsh'ına baktır. Doktor uygun görürse ultrasonda ister. Belki gerek bile kalmaz. İnternette çok araştırma çünkü insanı bunalıma sokuyo. Ben kesin kanserim diye gittim doktora düşün:))) töbe yarabbim Allah herkesi korusun herkese sağlık sıhhat versinGecikmedi 9 gün var daha canım hiç göğüs ağrısı yaşamadım böylesine. Sıvı da gelince meraktan araştırdım prolaktinden meme kanserine kadar belirtisi var şeffaf akıntının benim kaşındı ucu sıktım bı damla çıktı. Gebelikte olmaz yazıyolar erken dönemde ama kafam çok karıştı
Kız girme aklıma ahhahaah:)))) bugün adet olmam lazım ama hala tık yok. Kasık ağrısı falanda yok. Psikolojik erteliyorum adetimi galiba:))))
Canım geçen ay aynı sorun oldu. Prolaktine baktılar normal çıktı. Ucundan 1 damla süt geldi benim. Bide elime kitle geldi. Ultrason falan çekildi. Fibrokistmiş. Ama hiç önemli değil dedi doktor. "4 arkadaşından 3ünde vardır yüksek ihtimalle ama genelde büyümeden anlaşılmıyo" dedi. Bide benim elime gelen 1 tane. Ultrasona bi girdim minik minik birsürü varmış meğersem. Süt kanallarından kaynaklı olabiliyomuş. Bide benim fibrokistik bi meme yapım varmış o yüzden bende olması çok normalmiş. İçin rahatlasın istiyosan git bi prolaktin ve tsh'ına baktır. Doktor uygun görürse ultrasonda ister. Belki gerek bile kalmaz. İnternette çok araştırma çünkü insanı bunalıma sokuyo. Ben kesin kanserim diye gittim doktora düşün:))) töbe yarabbim Allah herkesi korusun herkese sağlık sıhhat versin
Çok sağol canım ya gidicm doktora önce bi gebelik testi sonrada hormon testleri yaptırayım korku stres dahs çok geriyo insanı hele ki internette araştırınca kafam yanıyo
Kuzum benim zeytin tanesi gibi topik geldi elime:) ama benimde öle damar damar gibi dediğin şeylerden geliyo elime. Onlar şişen süt kanalları:) korkma:)Ben de son zamanlarda hastalık hastası oldum sürekli ellşyorum kendimi kontrol ediyorm ama anlamıyorum ki. İnterntte baya bi araştrdm ben de o elinize gelenler dedğin gibi finrokist falandır yazıyodu. Önceden hiç kendmi kontrol etmedğim için naaıl bi şey wlimw geldğnde korkmam gerek onu da bilmyrm açıkçası.
Böyle ama dokununca falan damar damar gibi hissedyrm.doktoea da gitmwk istemyem bunun için. Hiç de sevmyrm dpktor işlerni falan. Seninki de anlattğm gibi miydi
Yok valla olmazsam 1 hafta beklicem. Benim günüm hayatta şaşmaz. Yılda bir şaşarsa şaşar o da max 2 gün. Bakalım ya yarın olurum belki. Valla stres oldum belki ondanda olmuyo olabilirim:))))Yaa valla bence yarın da gelmezse gidip kan ver
Yok yok internetten uzak dur:)) direk gidip hastaneye yatasım geliyo internetten belirti okuyunca. Heh diyorum ben gidiciyim:) ama içinin rahat etmesi için tabikide git doktora. Öle streslede yaşanmazÇok sağol canım ya gidicm doktora önce bi gebelik testi sonrada hormon testleri yaptırayım korku stres dahs çok geriyo insanı hele ki internette araştırınca kafam yanıyo
Kuzum benim zeytin tanesi gibi topik geldi elime:) ama benimde öle damar damar gibi dediğin şeylerden geliyo elime. Onlar şişen süt kanalları:) korkma:)
Yok valla olmazsam 1 hafta beklicem. Benim günüm hayatta şaşmaz. Yılda bir şaşarsa şaşar o da max 2 gün. Bakalım ya yarın olurum belki. Valla stres oldum belki ondanda olmuyo olabilirim:))))
Hepimiz için hayırlısı olsun kuzumİnşalşah olmazsın. Ben de merakla bekliyorum ne olucak diye ya
Ay hadi inşallah canım hafif Kanamam oldu sonra bugün bi baktım bişey yok hafif dediğim 1 Ped dolduracak kadar bile değildi kendimi heveslendirmek istemiyorum biraz önümüzdeki adet günüme kadar bekleyim diyorum sence nasıl yapayım çünkü çok erken geliyor Bana suan
çok yeni sizinki olur inşallah yakın zamanda canımbiz yaklaşık 2-5, 3 aydır istiyoruz canım
inşallah canım benim, smear ve kan testi yaptırmıştım ayrıca alttan muayene de oldum, herşey normal dedi doktor bakalım artık bekliyoruz umutla =)çok yeni sizinki olur inşallah yakın zamanda canım
İnşallah yanlıştır canım. Bende aynı testten yaptım adete 5 gün kala. Negatif çıktı. Dünde aynı testten yaptım yine negatif:))))) o tek çizgiyi parçalayasım var.:))) inşallah yanlıştır canom senin test. Tabi benimkide hahahaa:))) adete 1 gün kalada yanlış sonuö vermez heralde:))))
benimde bugun once coook acik pembe sonrada kahverengi akintim geldi. kasiklarim surekli agriyo ve lh testim hala silik olmakla beraber pozitif gosteriyo. ama sanirim adet olucam. ben ona yoruyorum yani. utanmasam resmini aticam akintimino derecede meraktayim icten ice
inşallah canım stres büyük etken diyorlar sizin çok yeni zaten hiç stres yapmana gerek yok... zaman geçtikçe stres yapıyor insaninşallah canım benim, smear ve kan testi yaptırmıştım ayrıca alttan muayene de oldum, herşey normal dedi doktor bakalım artık bekliyoruz umutla =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?