Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Regl gecikti mi peki?

Ayyy hadi inşallah:))
Gecikmedi 9 gün var daha canım hiç göğüs ağrısı yaşamadım böylesine. Sıvı da gelince meraktan araştırdım prolaktinden meme kanserine kadar belirtisi var şeffaf akıntının benim kaşındı ucu sıktım bı damla çıktı. Gebelikte olmaz yazıyolar erken dönemde ama kafam çok karıştı

Canım geçen ay aynı sorun oldu. Prolaktine baktılar normal çıktı. Ucundan 1 damla süt geldi benim. Bide elime kitle geldi. Ultrason falan çekildi. Fibrokistmiş. Ama hiç önemli değil dedi doktor. "4 arkadaşından 3ünde vardır yüksek ihtimalle ama genelde büyümeden anlaşılmıyo" dedi. Bide benim elime gelen 1 tane. Ultrasona bi girdim minik minik birsürü varmış meğersem. Süt kanallarından kaynaklı olabiliyomuş. Bide benim fibrokistik bi meme yapım varmış o yüzden bende olması çok normalmiş. İçin rahatlasın istiyosan git bi prolaktin ve tsh'ına baktır. Doktor uygun görürse ultrasonda ister. Belki gerek bile kalmaz. İnternette çok araştırma çünkü insanı bunalıma sokuyo. Ben kesin kanserim diye gittim doktora düşün:))) töbe yarabbim Allah herkesi korusun herkese sağlık sıhhat versin

Çok sağol canım ya gidicm doktora önce bi gebelik testi sonrada hormon testleri yaptırayım korku stres dahs çok geriyo insanı hele ki internette araştırınca kafam yanıyo

Ben de son zamanlarda hastalık hastası oldum sürekli ellşyorum kendimi kontrol ediyorm ama anlamıyorum ki. İnterntte baya bi araştrdm ben de o elinize gelenler dedğin gibi finrokist falandır yazıyodu. Önceden hiç kendmi kontrol etmedğim için naaıl bi şey wlimw geldğnde korkmam gerek onu da bilmyrm açıkçası.
Böyle ama dokununca falan damar damar gibi hissedyrm.doktoea da gitmwk istemyem bunun için. Hiç de sevmyrm dpktor işlerni falan. Seninki de anlattğm gibi miydi

Çok sağol canım ya gidicm doktora önce bi gebelik testi sonrada hormon testleri yaptırayım korku stres dahs çok geriyo insanı hele ki internette araştırınca kafam yanıyo

Ya bu hamilelik olaynda bile. Ben ne güzel kendi çapımda korunmayı bırakıp olurına bırakıcaktm her şwyi. Nerden geldi aklma bilmyrm buraya girdim. Sürekli insanın aklını kurcalıyo böylw takip falan da edince. Bi de uzun süre denetp olmayan aekadşları görnce de hem üzülüyo insan hem de korkuyo

En iyisi oluruna bırakmak sanırım. Zamanı var demek ki bişeylerin takıntı yapan arkadaşımın da oldu hiç umursamayan korunan kuzenimin de bebeği oldu burada umut eden kim varsa Allah dileğini duasını kabul etsin inşallah

Kuzum benim zeytin tanesi gibi topik geldi elime:) ama benimde öle damar damar gibi dediğin şeylerden geliyo elime. Onlar şişen süt kanalları:) korkma:)

Yok yok internetten uzak dur:)) direk gidip hastaneye yatasım geliyo internetten belirti okuyunca. Heh diyorum ben gidiciyim:) ama içinin rahat etmesi için tabikide git doktora. Öle streslede yaşanmaz

benimde bugun once coook acik pembe sonrada kahverengi akintim geldi. kasiklarim surekli agriyo ve lh testim hala silik olmakla beraber pozitif gosteriyo. ama sanirim adet olucam. ben ona yoruyorum yani. utanmasam resmini aticam akintimin o derecede meraktayim icten ice

bence tam adet gününüzde yapın kızlar, o zaman kesin çıkıyor diyorlar

sen hamis gibi görünüyorsun canım anlattıklarına bakılırsa, insallah hamissindir =)

inşallah canım benim, smear ve kan testi yaptırmıştım ayrıca alttan muayene de oldum, herşey normal dedi doktor bakalım artık bekliyoruz umutla =)
inşallah canım stres büyük etken diyorlar sizin çok yeni zaten hiç stres yapmana gerek yok... zaman geçtikçe stres yapıyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…