- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #1.421
günaydın canım hadi bakalım sıkı calış derslerineKızlar günaydın . bugün reglim bitti . akşam çalışmalara devam :) sizlerden hayırlı haberler bekliyorum :)
Hadi bakalımbenimde bugun once coook acik pembe sonrada kahverengi akintim geldi. kasiklarim surekli agriyo ve lh testim hala silik olmakla beraber pozitif gosteriyo. ama sanirim adet olucam. ben ona yoruyorum yani. utanmasam resmini aticam akintimino derecede meraktayim icten ice
sen hamis gibi görünüyorsun canım anlattıklarına bakılırsa, insallah hamissindir =)
Hadi bakalımgüzel haberler ver bize
Kızlar günaydın . bugün reglim bitti . akşam çalışmalara devam :) sizlerden hayırlı haberler bekliyorum :)
günaydın canım hadi bakalım sıkı calış derslerine
yüksel ihtimal hamilesin canım cok sevindim valla,o bahsettigin kanamada yerleşme kanaması olabilir,kan testi yaptır bir de ayyy cok heyecanlı bizede haber verbadenzi olabildiğince objektif anlattım sizdende doğru yorumları alabilmek için canım. çok isteyince herşeyi belirti olarak yorabiliyoruz çünkü
bende durumlar sol kasıkta agrı ,sol bacakta ve belimde agrı :) ama ben bu agrıyı biliyorum kırmızılar gelecek sanki :) hayırlısı bakalım bekleyip göreceğizsizin yorumlarınız beni benden alıyor kızlarnisankralicesi hayırlısıyla güzel haberler alırız senden :) Frzee sen ne yaptın adet vs. son durum ne canım benim?
yüksel ihtimal hamilesin canım cok sevindim valla,o bahsettigin kanamada yerleşme kanaması olabilir,kan testi yaptır bir de ayyy cok heyecanlı bizede haber ver
hepinizi evime davet edesim, kısırlı amerkan salatalı gün yapasım var o derece mutluyumda çaktırmıyorumAllah'ım inşallah dediğiniz gibi olurda yüzümüz güler bari. 4 gün daha bekliyim 25,nde test yapıyım tekrar diyorum. şuan kan testinde çıkmayabilirmiş eğerki bu yerleşme kanamasıysa tabi. yerleşmesi bittikten sonra diyorlar. bende bi idrar testi ile kontrol edeyim dedim tekrar sonrada kan testi yaptırırım.
benimde sol kasıkta ağrım var ama adet ağrısından biraz farklı gibi yaa. ama bellide olmuyorki ya kist olunca herayher seferinde farklı farklı oluyorum zatenbende durumlar sol kasıkta agrı ,sol bacakta ve belimde agrı :) ama ben bu agrıyı biliyorum kırmızılar gelecek sanki :) hayırlısı bakalım bekleyip göreceğiz
valla tahminen bat25 demiştim. o yüzden bekliyim diyorum 4-5 gün dahaadetine
ne kadar vardı canım senin
çok samimiyetle söylüyorum çok sevindim inş hamişssindir ki bence hamişsin ,mutlulugunu tahmin edebiliyorum,sen güzel sonuçlar al biz kısırlar salatalar yemiş kadar oluruz :)hepinizi evime davet edesim, kısırlı amerkan salatalı gün yapasım var o derece mutluyumda çaktırmıyorumAllah'ım inşallah dediğiniz gibi olurda yüzümüz güler bari. 4 gün daha bekliyim 25,nde test yapıyım tekrar diyorum. şuan kan testinde çıkmayabilirmiş eğerki bu yerleşme kanamasıysa tabi. yerleşmesi bittikten sonra diyorlar. bende bi idrar testi ile kontrol edeyim dedim tekrar sonrada kan testi yaptırırım.
valla tahminen bat25 demiştim. o yüzden bekliyim diyorum 4-5 gün daha
Tekrar hoşgeldin o zaman :))Kızlar günaydın . bugün reglim bitti . akşam çalışmalara devam :) sizlerden hayırlı haberler bekliyorum :)
Bence sen yarın sabah ilk idrarla tekrar yap. Zaten hcg hergün katlanarak artan bi hormon bu sefer çizgi daha net çıkabilir. İnşallah da çıkar :)))valla tahminen bat25 demiştim. o yüzden bekliyim diyorum 4-5 gün daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?