Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Hadi bakalım güzel haberler ver bize

sen hamis gibi görünüyorsun canım anlattıklarına bakılırsa, insallah hamissindir =)

canım bilmiyorum valla ya dün gece saat 1de gebelik testi yapmıştım negatif çıkar diye attım bi kenara o ara uyuya kalmışım sabah 7 buçukta baktım ikinci bir çizgi görünüyor. silik ama belli oluyordu rahatlıkla. eltim bende baya sonra baktım çift çizgi çıktı dedi umutlandırmayım ama sanki hamilesin gibi falan dedi. erken olunca bu şekilde olabiliyormuş. hala ağrılarla savaşıyorum. tuvalete gitmeye korkar oldum ya adetse diye

Hadi bakalım güzel haberler ver bize

canım benim valla bu ay ben pek ümitli değildim halada değilim açıkçası. yumurta gelişmedi falan dedi doktor olmaz demiştim ama bu kanamada şüphelendiğim ilişkiden 6 gün sonra oldu. implantasyon kanamasıda genelde ilişkiden 6 gün sonra oluyormuş. 14ündeki ilişkimde uyuyakalmıştım. eğerki hamileysem. kızlar kıpırdamadan uyuyun emi değilsem napalım başka zaman diyip geçicem valla üzemiycem kendimi artık yoruldum çünkü.

badenzi olabildiğince objektif anlattım sizdende doğru yorumları alabilmek için canım. çok isteyince herşeyi belirti olarak yorabiliyoruz çünkü

badenzi olabildiğince objektif anlattım sizdende doğru yorumları alabilmek için canım. çok isteyince herşeyi belirti olarak yorabiliyoruz çünkü
yüksel ihtimal hamilesin canım cok sevindim valla,o bahsettigin kanamada yerleşme kanaması olabilir,kan testi yaptır bir de ayyy cok heyecanlı bizede haber ver

sizin yorumlarınız beni benden alıyor kızlar nisankralicesi hayırlısıyla güzel haberler alırız senden :) Frzee sen ne yaptın adet vs. son durum ne canım benim?
bende durumlar sol kasıkta agrı ,sol bacakta ve belimde agrı :) ama ben bu agrıyı biliyorum kırmızılar gelecek sanki :) hayırlısı bakalım bekleyip göreceğiz

yüksel ihtimal hamilesin canım cok sevindim valla,o bahsettigin kanamada yerleşme kanaması olabilir,kan testi yaptır bir de ayyy cok heyecanlı bizede haber ver

hepinizi evime davet edesim, kısırlı amerkan salatalı gün yapasım var o derece mutluyumda çaktırmıyorum Allah'ım inşallah dediğiniz gibi olurda yüzümüz güler bari. 4 gün daha bekliyim 25,nde test yapıyım tekrar diyorum. şuan kan testinde çıkmayabilirmiş eğerki bu yerleşme kanamasıysa tabi. yerleşmesi bittikten sonra diyorlar. bende bi idrar testi ile kontrol edeyim dedim tekrar sonrada kan testi yaptırırım.

adetine

ne kadar vardı canım senin

bende durumlar sol kasıkta agrı ,sol bacakta ve belimde agrı :) ama ben bu agrıyı biliyorum kırmızılar gelecek sanki :) hayırlısı bakalım bekleyip göreceğiz
benimde sol kasıkta ağrım var ama adet ağrısından biraz farklı gibi yaa. ama bellide olmuyorki ya kist olunca herayher seferinde farklı farklı oluyorum zaten

çok samimiyetle söylüyorum çok sevindim inş hamişssindir ki bence hamişsin ,mutlulugunu tahmin edebiliyorum,sen güzel sonuçlar al biz kısırlar salatalar yemiş kadar oluruz :)

valla tahminen bat25 demiştim. o yüzden bekliyim diyorum 4-5 gün daha

hamilesindir o zmn sen bence. ben geçen gün yani adete 7gün kala yaptım negatif çktı. sabah baktığımda da gayet tek çizgiydi değiştiğine göre yüksek ihtimalle pozitiftir senin. inşallah

Kizlar 24 gun gecti adetim. Adet sokturucu kullaniyorum ve bugun 5.ci gunum. Aranizda sokturucu atan oldumu? Kac gunde geliyor adetim?

Biz bu ayi malesef degerlendiremicez bu gidisle cok uzuluyorum.

Kızlar benim ağrılar da sakinleşti. dün akşam çok fenaydım, sadece kasıklarım değil bacaklarım dahi sızlıyordu. Şimdi kasık ağrısı çok hafif göğüs ağrısı da öyle. Geçmiyor günleeerrrrrrrrrr
Geçse de anlasak artık yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…