- 12 Mayıs 2016
- 2.323
- 2.333
- 63
- 37
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #1.441
Ben hiç kullanmadım canım bilmiyorum o yüzdenKizlar 24 gun gecti adetim. Adet sokturucu kullaniyorum ve bugun 5.ci gunum. Aranizda sokturucu atan oldumu? Kac gunde geliyor adetim?
Biz bu ayi malesef degerlendiremicez bu gidisle cok uzuluyorum.
Dur kızz aaaayok yok galiba hastalanicam ben ya offf. neyse dur yarina belli olur zaten.
Dur kızz aaaa
Çift çizgiyi görmüşsün daha ne olacak acaba :))
Kızlar benim ağrılar da sakinleşti. dün akşam çok fenaydım, sadece kasıklarım değil bacaklarım dahi sızlıyordu. Şimdi kasık ağrısı çok hafif göğüs ağrısı da öyle. Geçmiyor günleeerrrrrrrrrr
Geçse de anlasak artık yaa
Şimdi elinde varsa tekrar yap test istersen için rahat olsun en azından. Geçen hamileliğimde ben de senim gibi hissediyodum. Sanki bir anda kan boşalacakmış gibi :)ama o yanlışta olabilir sonuçta 5-6 saat sonrası. bide sanki adet olcakmışım gibi hissediyorum.
Benim 4 gün var adete ama ben yumurtlama günlerini iyi değerlendirdim yanigeçmiş miydi senin adet tarihin ki yaa üff böyle insan boş boş bekleynce de sinir oluyo hee :S benim de 26sında tarihim. olmam inş. gerçi testim negatif de çıktı ama yine de belli olmaz
Benim 4 gün var adete ama ben yumurtlama günlerini iyi değerlendirdim yani
Büyük beklenti içindeyim her ne kadar düşünmemeye çalışsam da sancılar hep hatırlatıyor. Kendimi ev temizliğine vurdum
Olsun spermler uygun ortam varsa 3 güne kadar yaşayabiliyorlarmış inşallah tutturmuşuzdurüff yaaa benm yumurtlama haftam boşa gitti :S yumurtlama gününden 2 gün önce oldu. o haftada işe yarar bi o gün oldu iştebayramın ilk gününe denk geldi yumurtlama günüm aksi gibi yaaaaa.
yanımda yokta yarın sabah yaparım.Şimdi elinde varsa tekrar yap test istersen için rahat olsun en azından. Geçen hamileliğimde ben de senim gibi hissediyodum. Sanki bir anda kan boşalacakmış gibi :)
Kız çok sevindim hadi hayırlısı :)canım bilmiyorum valla ya dün gece saat 1de gebelik testi yapmıştım negatif çıkar diye attım bi kenara o ara uyuya kalmışım sabah 7 buçukta baktım ikinci bir çizgi görünüyor. silik ama belli oluyordu rahatlıkla. eltim bende baya sonra baktım çift çizgi çıktı dedi umutlandırmayım ama sanki hamilesin gibi falan dedi. erken olunca bu şekilde olabiliyormuş. hala ağrılarla savaşıyorum. tuvalete gitmeye korkar oldum ya adetse diye
canım yeni oldugu için beta hcg idrara gec salgılanıyor,normalde testlerde bir kaç saat sonra çıkan sonuçları dikkate almayın diyor ama ben çok inanmıyorum aynı şey 2.gebelikte benmde başıma geldi,yaptıgım teste 1 gün snra baktım silik 2.çizgi inanamadım,bir daha yaptım bu sefer hemen belirdi çizgi ve daha koyuydu,güzel düşünelim güzel olsun,zaten agrılarda adet olucakmıssın gibi oluyorama o yanlışta olabilir sonuçta 5-6 saat sonrası. bide sanki adet olcakmışım gibi hissediyorum.
Tamam canim bomba gibi dönüyorumgünaydın canım hadi bakalım sıkı calış derslerine
Olsun spermler uygun ortam varsa 3 güne kadar yaşayabiliyorlarmış inşallah tutturmuşuzdur
bu ay beklenti büyük senden yılmadan yorulmadanTamam canim bomba gibi dönüyorum
ay ne biliyim valla adet olucam sanıyorum ya. birazdan gidip bi kontrol ediyim en iyisicanım yeni oldugu için beta hcg idrara gec salgılanıyor,normalde testlerde bir kaç saat sonra çıkan sonuçları dikkate almayın diyor ama ben çok inanmıyorum aynı şey 2.gebelikte benmde başıma geldi,yaptıgım teste 1 gün snra baktım silik 2.çizgi inanamadım,bir daha yaptım bu sefer hemen belirdi çizgi ve daha koyuydu,güzel düşünelim güzel olsun,zaten agrılarda adet olucakmıssın gibi oluyor
aa niye soguyosun canım hemen hayattan dur bakalım daha yeni başladık,spermler dediğimiz gibi 24-48 saat yaşıyor,bekleyelim hayırlısı olsunay inşallah yaaa. daha şimdiden ben böyle gerildiysem bi de allah korusun uzun sürerse heralde baya bi hayattan soğurum
olumsuz şeyler düşünüp kafanı kurcalama,olumlu düşünüp evrene pozitif elektrk gönderelim ki güzel şeyler olsunay ne biliyim valla adet olucam sanıyorum ya. birazdan gidip bi kontrol ediyim en iyisi
aa niye soguyosun canım hemen hayattan dur bakalım daha yeni başladık,spermler dediğimiz gibi 24-48 saat yaşıyor,bekleyelim hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?