Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Kizlar 24 gun gecti adetim. Adet sokturucu kullaniyorum ve bugun 5.ci gunum. Aranizda sokturucu atan oldumu? Kac gunde geliyor adetim?

Biz bu ayi malesef degerlendiremicez bu gidisle cok uzuluyorum.
Ben hiç kullanmadım canım bilmiyorum o yüzden
Ama üzülme bu ay olmazsa bi dahaki ayı değerlendirirsiniz inşallah sen moralini yüksek tut

geçmiş miydi senin adet tarihin ki yaa üff böyle insan boş boş bekleynce de sinir oluyo hee :S benim de 26sında tarihim. olmam inş. gerçi testim negatif de çıktı ama yine de belli olmaz

ama o yanlışta olabilir sonuçta 5-6 saat sonrası. bide sanki adet olcakmışım gibi hissediyorum.
Şimdi elinde varsa tekrar yap test istersen için rahat olsun en azından. Geçen hamileliğimde ben de senim gibi hissediyodum. Sanki bir anda kan boşalacakmış gibi :)

geçmiş miydi senin adet tarihin ki yaa üff böyle insan boş boş bekleynce de sinir oluyo hee :S benim de 26sında tarihim. olmam inş. gerçi testim negatif de çıktı ama yine de belli olmaz
Benim 4 gün var adete ama ben yumurtlama günlerini iyi değerlendirdim yani
Büyük beklenti içindeyim her ne kadar düşünmemeye çalışsam da sancılar hep hatırlatıyor. Kendimi ev temizliğine vurdum

Benim 4 gün var adete ama ben yumurtlama günlerini iyi değerlendirdim yani
Büyük beklenti içindeyim her ne kadar düşünmemeye çalışsam da sancılar hep hatırlatıyor. Kendimi ev temizliğine vurdum

üff yaaa benm yumurtlama haftam boşa gitti :S yumurtlama gününden 2 gün önce oldu. o haftada işe yarar bi o gün oldu işte bayramın ilk gününe denk geldi yumurtlama günüm aksi gibi yaaaaa.

üff yaaa benm yumurtlama haftam boşa gitti :S yumurtlama gününden 2 gün önce oldu. o haftada işe yarar bi o gün oldu işte bayramın ilk gününe denk geldi yumurtlama günüm aksi gibi yaaaaa.
Olsun spermler uygun ortam varsa 3 güne kadar yaşayabiliyorlarmış inşallah tutturmuşuzdur

Kız çok sevindim hadi hayırlısı :)

ama o yanlışta olabilir sonuçta 5-6 saat sonrası. bide sanki adet olcakmışım gibi hissediyorum.
canım yeni oldugu için beta hcg idrara gec salgılanıyor,normalde testlerde bir kaç saat sonra çıkan sonuçları dikkate almayın diyor ama ben çok inanmıyorum aynı şey 2.gebelikte benmde başıma geldi,yaptıgım teste 1 gün snra baktım silik 2.çizgi inanamadım,bir daha yaptım bu sefer hemen belirdi çizgi ve daha koyuydu,güzel düşünelim güzel olsun,zaten agrılarda adet olucakmıssın gibi oluyor

ay ne biliyim valla adet olucam sanıyorum ya. birazdan gidip bi kontrol ediyim en iyisi

ay inşallah yaaa. daha şimdiden ben böyle gerildiysem bi de allah korusun uzun sürerse heralde baya bi hayattan soğurum
aa niye soguyosun canım hemen hayattan dur bakalım daha yeni başladık,spermler dediğimiz gibi 24-48 saat yaşıyor,bekleyelim hayırlısı olsun

ya kızlar bi şey sorucam ben size. ben hiç vücudunu tanıyan bi insan değilim. regl zamanlarında falan nerem ağrıyo nasıl şeyler oluyo hiç inanın farketmezdim. 2 3 aydır falan dikkatimi çekiyo da, şuan mesela adetime 5 gün var (umarım olmam) ama sanki şuan adet olucakmşm gibi bi his var. yani hani böyle hafif bi kasık ağrısı, ıslaklık gibi hissediyo ya insan geldi gelicek gibi. geçen ay da farketmiştim adetime 5gün kala yine böyle olmştu. heralde adet oluyorm şuan falan diye düşünmüğştüm. yumurtlama zamanıo da benzer şeyler oluyomş ya hani. benm şuan yumurtlama zamanım olabilir mi sizce. 5 gün kala yani olablr mi ki acaba

aa niye soguyosun canım hemen hayattan dur bakalım daha yeni başladık,spermler dediğimiz gibi 24-48 saat yaşıyor,bekleyelim hayırlısı olsun

ya bi şey diyim mi ben acayip sabırsız bi insanım. neler aldğmı falan bi görseniz gülersiniz heralde, deli bu dersiniz bana şimdi iş ciddiye bindi falan ya hemen olsun istiyorm.
bu arada bebek arabasıdır bilmemnedir şuan çocğm olsa alacağm her şeyi detaylı biliyorm sapık gibi gidip bakıyorm bebek mağazalarına. çok önceden beri böyle ama. alacağm bebek arabası bile belli. deli miyim ki acabaa? sizde de var mı böyle şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…