- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #1.461
canım aynı seyi bende düşünürüm hep zaman zaman(bi kere başıma geldiği için ) fakat çok düşük bir ihtimal adete yakın yumurtlama istersen bir ovulasyon testi al bak bakalım için rahat etsin.ben mesela bu sabah yaptım ovulasyon testi yok denecek kadar silik 2.çizgi çıktı,yani yumurtlamıyorumya kızlar bi şey sorucam ben size. ben hiç vücudunu tanıyan bi insan değilim. regl zamanlarında falan nerem ağrıyo nasıl şeyler oluyo hiç inanın farketmezdim. 2 3 aydır falan dikkatimi çekiyo da, şuan mesela adetime 5 gün var (umarım olmam) ama sanki şuan adet olucakmşm gibi bi his var. yani hani böyle hafif bi kasık ağrısı, ıslaklık gibi hissediyo ya insan geldi gelicek gibi. geçen ay da farketmiştim adetime 5gün kala yine böyle olmştu. heralde adet oluyorm şuan falan diye düşünmüğştüm. yumurtlama zamanıo da benzer şeyler oluyomş ya hani. benm şuan yumurtlama zamanım olabilir mi sizce. 5 gün kala yani olablr mi ki acaba
bende sabırsız bir insanım bende bi an önce olsun istyrm fakat şuan için onları da düşünüp kendimi çok kaptırmak istemiyorum önce hayırlısı ile olsun onlar zaten alınır die düşünüyorumya bi şey diyim mi ben acayip sabırsız bi insanım. neler aldğmı falan bi görseniz gülersiniz heralde, deli bu dersiniz banaşimdi iş ciddiye bindi falan ya hemen olsun istiyorm.
bu arada bebek arabasıdır bilmemnedir şuan çocğm olsa alacağm her şeyi detaylı biliyorm sapık gibi gidip bakıyorm bebek mağazalarına. çok önceden beri böyle ama. alacağm bebek arabası bile belli. deli miyim ki acabaa? sizde de var mı böyle şeyler
canım aynı seyi bende düşünürüm hep zaman zaman(bi kere başıma geldiği için ) fakat çok düşük bir ihtimal adete yakın yumurtlama istersen bir ovulasyon testi al bak bakalım için rahat etsin.ben mesela bu sabah yaptım ovulasyon testi yok denecek kadar silik 2.çizgi çıktı,yani yumurtlamıyorum
benim telefondaki program fıs cıktı mesela programa göre degildi yumurtlamam,2 gün önceydievet aslında bi deniyim. ben tlfdaki programa göre yumurtlama haftam falan diye konuşuyorum ama test falan yapmadım hiç. bi denemek lazım, doğru söylüyosun
bende sabırsız bir insanım bende bi an önce olsun istyrm fakat şuan için onları da düşünüp kendimi çok kaptırmak istemiyorum önce hayırlısı ile olsun onlar zaten alınır die düşünüyorum
benim telefondaki program fıs cıktı mesela programa göre degildi yumurtlamam,2 gün önceydi
cok güzel şeyler tabi bunlar bende yapmak istiyorum ama hamileyken onu hissederek yapmak istyrmben hatıraları çok severim. hamile kaldğmı öğrendiğim andan itibaren günlük tutmak istiyorum çocuğuma. gittm defter aldım onun için çok hoş bi defter. her anın fotosunu da yapştırıcam ona. sırf onun için şu küçücük foto çeken makineler var ya onlardan bile aldmbunları yaparken bi yandan da korkuyormelimde patlıycak diye ama yine de durduramıyorm kendimi
benm kürtajdan önce 21 günde olurdu ama 1 senedir 21in altına düşmüyor 27 ninde üstüne çıkmıyor 22 ile 27 günler arası oluyorum ,şuan 24. günümdeyimadetlerin düzenli mi peki senin? benim çok düzenli. tlfdaki program her zaman doğru günü veriyo. 32 33 gün benim döngüm. eğer herhangi bi ilaç kullanmazsam şaşmıyo. ilaç kullandığım zaman gecikebiliyo
cok güzel şeyler tabi bunlar bende yapmak istiyorum ama hamileyken onu hissederek yapmak istyrm korkma nie elinde patlasın,olur olur inş zamanı gelince hepimiizin olucak inanıyrm ben
Aynen benim de 2 gün önce oldu programdanbenim telefondaki program fıs cıktı mesela programa göre degildi yumurtlamam,2 gün önceydi
benm kürtajdan önce 21 günde olurdu ama 1 senedir 21in altına düşmüyor 27 ninde üstüne çıkmıyor 22 ile 27 günler arası oluyorum ,şuan 24. günümdeyim
Aynen benim de 2 gün önce oldu programdan
hadi bakalım bütün dileklerin istediklerin gönlünce olsun canım benimay inşallah yaaa. yazacağım günleri bekliyorum :) öğrendğim andan itibaren başlıycam yazmaya. şu filler var ya hani çok güzel bebek fotoları çekiyolar onunla. ondan bile sipariş ettim yurtdışından. daha gelmedi yakın zamanda gelir inş. hepsinin fotosunu göndericem size. eksik kalmamalıyız hiçbirimizbi de bebek olsa tam olucak
inş canım inş olmayız ama bende olucam gibi geliyoraynı günlere denk gelicez yaklaşık olarak. inşallah ikimiz de olmayız offff. ama ben olucam gibi geliyo sanki
hadi bakalım bütün dileklerin istediklerin gönlünce olsun canım benim
inş canım inş olmayız ama bende olucam gibi geliyor
Bişey diyeyim mi seninle benim neredeyse tüm belirtiler aynı ne anlattıysan bende de oldu geçen ay. Merak ettim şimdi ovulasyon testi yaptım çok açık değil çok da koyu değil. Acaba dün yumurtlamış olabilir miyim tekrar. Bazı kadınlar ayda birden fazla yumurta üretebiliyorlar çünkü. Hatta dün çok az pembe bi akıntı gelmişti ama tırnağımın ucu kadar. Aldı beni bir şüpheya kızlar bi şey sorucam ben size. ben hiç vücudunu tanıyan bi insan değilim. regl zamanlarında falan nerem ağrıyo nasıl şeyler oluyo hiç inanın farketmezdim. 2 3 aydır falan dikkatimi çekiyo da, şuan mesela adetime 5 gün var (umarım olmam) ama sanki şuan adet olucakmşm gibi bi his var. yani hani böyle hafif bi kasık ağrısı, ıslaklık gibi hissediyo ya insan geldi gelicek gibi. geçen ay da farketmiştim adetime 5gün kala yine böyle olmştu. heralde adet oluyorm şuan falan diye düşünmüğştüm. yumurtlama zamanıo da benzer şeyler oluyomş ya hani. benm şuan yumurtlama zamanım olabilir mi sizce. 5 gün kala yani olablr mi ki acaba
Bişey diyeyim mi seninle benim neredeyse tüm belirtiler aynı ne anlattıysan bende de oldu geçen ay. Merak ettim şimdi ovulasyon testi yaptım çok açık değil çok da koyu değil. Acaba dün yumurtlamış olabilir miyim tekrar. Bazı kadınlar ayda birden fazla yumurta üretebiliyorlar çünkü. Hatta dün çok az pembe bi akıntı gelmişti ama tırnağımın ucu kadar. Aldı beni bir şüphe
Tuvalet kağıdına gelmişti. Şuan test yapmak istemiyorum yaa negatif çıkarsa diye tırsmaktayım :)))bu akıntılar iç çamaşırınıza mı geliyo yoksa tuvalet kağıdında mı farkediyosunuz? hamile msin sen acaba yaaa test mi yapsan
Tuvalet kağıdına gelmişti. Şuan test yapmak istemiyorum yaa negatif çıkarsa diye tırsmaktayım :)))
Adete 4 gün kaldı sıkıyorum dişimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?