- 13 Kasım 2013
- 951
- 881
- 303
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #1.481
Hepsi güzel haber olsun inşallahönce senden haberi alıcaz. sonra da ben bi deFrzee @Tugcesokullu da bu sıralar. regl oldu mu yoksa sesi çkmıyo hiç :S
sabredip bekleyeceğiz yapacak bir şey yokgeçmez de şimdi günler
aynen :Ssabredip bekleyeceğiz yapacak bir şey yok
canım du bakalım nasıl cok mu peki kırmızılar,hemen hastalandım deme test pozitif cıktı sonuçta üstüne görme die birşey var biliyorsunkızçeler hastalandımmm
off dedim ama tuvalete gideism yok diye. pkolu olduğum için sanırım implantasyon kanamasına benzer olması normal oldu. ama şuan baya baya oldum yani. lekelenmeyi geçti.yaaa gerçekten mi
inş canım benim inşHepsi güzel haber olsun inşallah
Akıntı gibi mi canım yoksa kesin adet mikızçeler hastalandımmm
üzülme canım benim hayırlısı olsun,bidaha ki ay inşoff dedim ama tuvalete gideism yok diye. pkolu olduğum için sanırım implantasyon kanamasına benzer olması normal oldu. ama şuan baya baya oldum yani. lekelenmeyi geçti.
ah güzelim valla sende olmasan... polyannacılık yapıyım diyosun yanicanım du bakalım nasıl cok mu peki kırmızılar,hemen hastalandım deme test pozitif cıktı sonuçta üstüne görme die birşey var biliyorsun
Akıntı gibi mi canım yoksa kesin adet mi
Hayırlısı diyeceğiz artık napalım bidahaki ay ilk haberi senden alırız inşallah :)off dedim ama tuvalete gideism yok diye. pkolu olduğum için sanırım implantasyon kanamasına benzer olması normal oldu. ama şuan baya baya oldum yani. lekelenmeyi geçti.
akşamki gibi değil bildiğin normal adet oldum. bir liradan biraz büyük kan pıhtısıyla birlikte adet olduğum kesinleşti sanırım
inşallah canım :) güzel haberleri alalımda sırasının önemi yok. sanırım şuan en yakın senleHayırlısı diyeceğiz artık napalım bidahaki ay ilk haberi senden alırız inşallah :)
amin inşallah :) neyse moral bozmak üzmek yok :) en azından adet söktürücü kullanmadan hastalandımtüh yaaaa. inşallah önümüzdeki aya
Evet sanırım sıra bizde bakalım ne olacakinşallah canım :) güzel haberleri alalımda sırasının önemi yok. sanırım şuan en yakın senleilkinilkin :) sizdende haberleri bekliyoruz :)
Evet sanırım sıra bizde bakalım ne olacakilkinilkin
Amaaann ne olcak ekimi var bu işin üzme sakın kendini.ah güzelim valla sende olmasan... polyannacılık yapıyım diyosun yanibiraz önce baktım baya baya kan pıhısı geldi. kırmızıda değil bildiğin vişneçürüğü gibi. ayrıca kasık ağrılarımda rahatladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?