Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

ilkinilkin de kıyamam bebiş alışverişine başlamış foto makinesidir günlüktür... romantik anne olcak arkadaşım
Kızlar size çok içten bi tavsiyede bulunayım. Ben de ilk bebeğim için bir sürü şey almıştım kıyafetleri arabası puseti bi tek beşiği kalmıştı. Bence bebek 8aylık olana kadar hiçbişey almayın. Sonra Allah korusun bişey olunca insan o aldıklarını görüp kahroluyor.
Oyüzden ne kadar geç alırsanız o ladar iyi bence.

hee evet manyaklıkta dam yaptım bu konuda. ben de bu ay valla bi şey hissetmyrm ki zaten koskocaman da tek çizgi çıktı hyaırlısı olsun ne diyelim yaa hepimiz için. burcu1888 le beklemedeyiz
aldıkarınıda at burayada beğendiğimiz bişey olursa bizde alırız :) benim adamda beni hooop bi akıl hastanesine bırakır ordan bi oyuncak bebeklerle oynamadığım kaldı. çaktırmadan eltiminkini seviyorum bende

ben zaten bebek eşyası almadım hiç. o yüzden korkuyorum ben de allah korusun ben şuan işin kendimi tatmin edecek kısmındayım. günlüktü bilmemneydi. pek de güzel yaa. öğlen eve gidnce yollıyım size fotosunu :)
o dediklerini de almadım ama yani şuan hamile kalsam bebek arabasndan mama sandalyesine beşiğine bebek odası takımıa her şey kafamda hazır :)

hee evet manyaklıkta dam yaptım bu konuda. ben de bu ay valla bi şey hissetmyrm ki zaten koskocaman da tek çizgi çıktı hyaırlısı olsun ne diyelim yaa hepimiz için. burcu1888 le beklemedeyiz
Ben de beklemedeyim de ne bekliyorum ben de bilmiyorum. Kırmızılardan korkar oldum maydonoz yiyemez oldum
Maydonozun söktürücü etkisi varmış doğru mu

Ben de beklemedeyim de ne bekliyorum ben de bilmiyorum. Kırmızılardan korkar oldum maydonoz yiyemez oldum

evet doğru. hamileiğin ilk zamanalrında da yemeyin diyomş doktorlar. salak ben ama hiç aklma glemedi hee gayet de yiyorm

Evet var canım maydanoz kan sulandırıcı etkiye sahip bi nevi aspirin, aynı zamanda kiraz da da var o etki, ha ne kadar etkiler adeti bilinmez ama risk sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…