Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Yaa benimde adete 1 hafta var ovulasyon testi pozitif gösteriyor şaşırdım daha oncede yazmıştım koyulasmadi pek diye dun özellikle kesin pozitifti ovulasyon testi tuhaf mi kızlar ?

Kizlar , beta hcg 300 cikti bana dua edin ya ..daha once uc kurtajim var yasayan bebegim yok .bu seferki yasasin artik
Allahım saglıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin ,sımsıkı tutunsun yavrun sana bırakmasın annesini aminnn

InsAllah hamilesindir cnm

Yaa benimde adete 1 hafta var ovulasyon testi pozitif gösteriyor şaşırdım daha oncede yazmıştım koyulasmadi pek diye dun özellikle kesin pozitifti ovulasyon testi tuhaf mi kızlar ?
Hayır canım tuhaf değil. Geç yumurtlama veya birden fazla yumurtlama olabilir. Ama her ay öyle olacak diye birşey söz konusu değil. Geçen ay tam zamanında ovulasyon olmuş olabilir. Ya da bidahaki ay tam zamanında olabilir. Ama bi tuhaflık sözkonusu değil. Vücudun dengesi arada şaşabiliyor demek ki

Kizlar 24 gun gecti adetim. Adet sokturucu kullaniyorum ve bugun 5.ci gunum. Aranizda sokturucu atan oldumu? Kac gunde geliyor adetim?

Biz bu ayi malesef degerlendiremicez bu gidisle cok uzuluyorum.
hayırlısı olsun canım üzülme gec olsun güc olmasın,bende kulllanmadım hiç bilmiyorum

Bana da bi arkadaşım demişti al yaz diye ama duygusal açıdan biraz eksiğim sanırım :))
Ne yazacam ben yeeaaaa diyip sallamamıştım

Bence kendiliğinden yazarsın. Zaten ilklerni bile yazsan yeter. İlk öğremdğinz zaman. İşk ultrasonu falan fotoları da yapştrdb mı tamamdır işte :)

Hamilelik testini simdi yapmak istemiyorum adetim gecikirse yaparim cnm yoksa cok üzülüyor insan
bende aynısını kullandım sabah yaptım mesela yok denecek kadar silik çizgi çoldu :)canım hamileysen eger ovulasyon testi pozitif olabiliyormuş burda bir yerde okumuştum yine oyuzden yap demiştim,ozmn degerlendir bugunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…