- 20 Ağustos 2011
- 890
- 365
- 103
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #1.521
Sagol tatlim hepimize saglikli bebekler nasip olsun ins .İnşallah canım inşallah dualarımız seninle
Sagol tatlim:)İnşaşlah canım. Moralini yükswk tut
Yaa benimde adete 1 hafta var ovulasyon testi pozitif gösteriyor şaşırdım daha oncede yazmıştım koyulasmadi pek diye dun özellikle kesin pozitifti ovulasyon testi tuhaf mi kızlar ?benimde bugun once coook acik pembe sonrada kahverengi akintim geldi. kasiklarim surekli agriyo ve lh testim hala silik olmakla beraber pozitif gosteriyo. ama sanirim adet olucam. ben ona yoruyorum yani. utanmasam resmini aticam akintimino derecede meraktayim icten ice
Allahım saglıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin ,sımsıkı tutunsun yavrun sana bırakmasın annesini aminnnKizlar , beta hcg 300 cikti bana dua edin ya ..daha once uc kurtajim var yasayan bebegim yok .bu seferki yasasin artik
resmi gönderirmsn canım bakalımYaa benimde adete 1 hafta var ovulasyon testi pozitif gösteriyor şaşırdım daha oncede yazmıştım koyulasmadi pek diye dun özellikle kesin pozitifti ovulasyon testi tuhaf mi kızlar ?
InsAllah hamilesindir cnmcanım bilmiyorum valla ya dün gece saat 1de gebelik testi yapmıştım negatif çıkar diye attım bi kenara o ara uyuya kalmışım sabah 7 buçukta baktım ikinci bir çizgi görünüyor. silik ama belli oluyordu rahatlıkla. eltim bende baya sonra baktım çift çizgi çıktı dedi umutlandırmayım ama sanki hamilesin gibi falan dedi. erken olunca bu şekilde olabiliyormuş. hala ağrılarla savaşıyorum. tuvalete gitmeye korkar oldum ya adetse diye
Hayır canım tuhaf değil. Geç yumurtlama veya birden fazla yumurtlama olabilir. Ama her ay öyle olacak diye birşey söz konusu değil. Geçen ay tam zamanında ovulasyon olmuş olabilir. Ya da bidahaki ay tam zamanında olabilir. Ama bi tuhaflık sözkonusu değil. Vücudun dengesi arada şaşabiliyor demek kiYaa benimde adete 1 hafta var ovulasyon testi pozitif gösteriyor şaşırdım daha oncede yazmıştım koyulasmadi pek diye dun özellikle kesin pozitifti ovulasyon testi tuhaf mi kızlar ?
Ins canim :)tesekkur ederim. darisi tum isteyenlere olsun .Allahım saglıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin ,sımsıkı tutunsun yavrun sana bırakmasın annesini aminnn
Hemen fotosunu cekemedim kizlar biraz gec cekince hafiften siliklesti ama dedigim gibi hic bu kadar koyulasmamistiresmi gönderirmsn canım bakalım
markası neydi testin bir de gebelik testi yap istersenHemen fotosunu cekemedim kizlar biraz gec cekince hafiften siliklesti ama dedigim gibi hic bu kadar koyulasmamisti
hayırlısı olsun canım üzülme gec olsun güc olmasın,bende kulllanmadım hiç bilmiyorumKizlar 24 gun gecti adetim. Adet sokturucu kullaniyorum ve bugun 5.ci gunum. Aranizda sokturucu atan oldumu? Kac gunde geliyor adetim?
Biz bu ayi malesef degerlendiremicez bu gidisle cok uzuluyorum.
İnşallah canimÖnümüzdeki ay patlat bombayı bu enerjiyle sana bu yakışır
Bana da bi arkadaşım demişti al yaz diye ama duygusal açıdan biraz eksiğim sanırım :))
Ne yazacam ben yeeaaaa diyip sallamamıştım
Laboquick cnmmarkası neydi testin bir de gebelik testi yap istersen
D&R dan aldm ben göstericem size ama işte ekleyemiyorm yaaaevet bende düşünüyorum almayı
Hamilelik testini simdi yapmak istemiyorum adetim gecikirse yaparim cnm yoksa cok üzülüyor insanLaboquick cnm
bende aynısını kullandım sabah yaptım mesela yok denecek kadar silik çizgi çoldu :)canım hamileysen eger ovulasyon testi pozitif olabiliyormuş burda bir yerde okumuştum yine oyuzden yap demiştim,ozmn degerlendir bugunuHamilelik testini simdi yapmak istemiyorum adetim gecikirse yaparim cnm yoksa cok üzülüyor insan
dosya yükle kısmından yükleyemiyormusunD&R dan aldm ben göstericem size ama işte ekleyemiyorm yaaa
dosya yükle kısmından yükleyemiyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?