- 12 Mayıs 2016
- 2.323
- 2.333
- 63
- 37
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #1.541
Telefonundan bir iki foto silip tekrar deneHayırsürekli sayfada atıp yetersiz bellek diye işlem gerçekleştirilemedi diyo.
bilemedim ozmn :/Hayırsürekli sayfada atıp yetersiz bellek diye işlem gerçekleştirilemedi diyo.
Telefonundan bir iki foto silip tekrar dene
bilemedim ozmn :/
Ayyy inşallah cnmm ybende aynısını kullandım sabah yaptım mesela yok denecek kadar silik çizgi çoldu :)canım hamileysen eger ovulasyon testi pozitif olabiliyormuş burda bir yerde okumuştum yine oyuzden yap demiştim,ozmn degerlendir bugunu
İkisi de çok güzel canım inşallah bir an önce yazmaya başlarsın :)Eki Görüntüle 1887726 Eki Görüntüle 1887727 Eki Görüntüle 1887728 Eki Görüntüle 1887729
çok şükür başardımmmmmilk baştaki tutacağm günlük, içini de gösterdim ki en çok da içini beğendim ben sayfanın böyle sarımtrak olması falan bayıldım. yandaki de eğer almak isterseniz diye kutusunun fotosunu da koydum. bunu da sırf günlüğe ekleyeceğim fotoları basmak için aldım. minnoş minnoş foto çıkartıyo bu alet. avuç içi kadar çıakrtıyo çok güzel. instax mini leri biliyosunuzdur heralde. ondan alıcam diye gittm ama bu daha mantklı diyip buna yönlendirdiler.
İkisi de çok güzel canım inşallah bir an önce yazmaya başlarsın :)
Rabbim en kısa sürede kullandırmak nasip etsin çok güzellerEki Görüntüle 1887726 Eki Görüntüle 1887727 Eki Görüntüle 1887728 Eki Görüntüle 1887729
çok şükür başardımmmmmilk baştaki tutacağm günlük, içini de gösterdim ki en çok da içini beğendim ben sayfanın böyle sarımtrak olması falan bayıldım. yandaki de eğer almak isterseniz diye kutusunun fotosunu da koydum. bunu da sırf günlüğe ekleyeceğim fotoları basmak için aldım. minnoş minnoş foto çıkartıyo bu alet. avuç içi kadar çıakrtıyo çok güzel. instax mini leri biliyosunuzdur heralde. ondan alıcam diye gittm ama bu daha mantklı diyip buna yönlendirdiler.
Doktora gittim kist falan var diye korktum ama senede 2kez boyle olmasi cok normal mevsimsel dedi doktorum.Neden o kadar gecikme oldu ki?
hoşgeldin canım üzülme hiç gec olsun güç olmasın,2.sogan kürünü adetine 10 gün kala 5 yada 7 gün yapıyorsunSelam kızlar bende geldim aranıza benide kabul edermisiniz ?K.k üyesi olduğumdan beri hep okudum araştırdım ama mart ayından beri bebek düşüncesi oluştu bende denemeler devam ama mayıs dan beri belirtiler hep yaşasam da henüz birşey yok herşey allahtan kızlar ben ümüdimi kesmedim kesmekte istemiyorum . Bu ayda denemelere başladık geçen ay çok üzüldüm test bile yaptım ama olumsuz olması beni derinden etkiledi ve geçen ay soğan suyu denedim bi önceki ay incir kürü denemiştim . Benim sormak istediğim bu ay soğan kürü için içmek istiyorum ama 10 gün kala yap diyo internet içsem mi şimdi bilemedim .. İnşallah bu ay hepimize hayırlara nasip etsin kızlar bizimde mucizemizi versin Rabbim
Canim sogan suyunu adete 10gun kala mi yoksa yumurtlamaya mi? Tam anlayamadim ben onu. Insallah hayirlisiyla guzel haberler alirsin Rabbim yuzumuzu guldursun tez vakitte :)Selam kızlar bende geldim aranıza benide kabul edermisiniz ?K.k üyesi olduğumdan beri hep okudum araştırdım ama mart ayından beri bebek düşüncesi oluştu bende denemeler devam ama mayıs dan beri belirtiler hep yaşasam da henüz birşey yok herşey allahtan kızlar ben ümüdimi kesmedim kesmekte istemiyorum . Bu ayda denemelere başladık geçen ay çok üzüldüm test bile yaptım ama olumsuz olması beni derinden etkiledi ve geçen ay soğan suyu denedim bi önceki ay incir kürü denemiştim . Benim sormak istediğim bu ay soğan kürü için içmek istiyorum ama 10 gün kala yap diyo internet içsem mi şimdi bilemedim .. İnşallah bu ay hepimize hayırlara nasip etsin kızlar bizimde mucizemizi versin Rabbim
hoşgeldin canım üzülme hiç gec olsun güç olmasın,2.sogan kürünü adetine 10 gün kala 5 yada 7 gün yapıyorsun
Canim sogan suyunu adete 10gun kala mi yoksa yumurtlamaya mi? Tam anlayamadim ben onu. Insallah hayirlisiyla guzel haberler alirsin Rabbim yuzumuzu guldursun tez vakitte :)
adetine 10 gün kala yapıyorsun 2.kürü canımCanim sogan suyunu adete 10gun kala mi yoksa yumurtlamaya mi? Tam anlayamadim ben onu. Insallah hayirlisiyla guzel haberler alirsin Rabbim yuzumuzu guldursun tez vakitte :)
Ikisi de cok güzel ve eğlenceli. Ozellikle pocket photo ya bayildim onu nerden aldin ve ne kadara aldinnEki Görüntüle 1887726 Eki Görüntüle 1887727 Eki Görüntüle 1887728 Eki Görüntüle 1887729
Rabbim en kısa sürede kullandırmak nasip etsin çok güzeller
Doktora gittim kist falan var diye korktum ama senede 2kez boyle olmasi cok normal mevsimsel dedi doktorum.
Ikisi de cok güzel ve eğlenceli. Ozellikle pocket photo ya bayildim onu nerden aldin ve ne kadara aldinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?