- 14 Ocak 2016
- 2.392
- 1.760
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #1.561
herkese selamlar, ben de araniza yeni katildim. aslinda esimle yazin denemelere baslamistik ama benim uzun suren dis tedavim nedeniyle ara verdik. Kanal tedavisi ve 20 lik dis cekimlerim vardi, malum hamile kalindiginda anestezi bebege zararli olacagi icin ara vermistik. Simdi tekrardan baslamak istiyoruz. Ilk denememizi bu ay yaptik ama pek umutlu diilim nedense, kismet... benim bat 4 ekim. Allah hayirlisini nasip etsin hepimize insallah.
hoşgeldin canımm. bizim de ilk denememiz, pek umutlu dğeiliz biz de burda bikaç arkadaş :) yumurtlama haftanızı değerlendirdiniz mi bari
hoşgeldin canım gecmiş olsun ,hayırlısı olsun inşherkese selamlar, ben de araniza yeni katildim. aslinda esimle yazin denemelere baslamistik ama benim uzun suren dis tedavim nedeniyle ara verdik. Kanal tedavisi ve 20 lik dis cekimlerim vardi, malum hamile kalindiginda anestezi bebege zararli olacagi icin ara vermistik. Simdi tekrardan baslamak istiyoruz. Ilk denememizi bu ay yaptik ama pek umutlu diilim nedense, kismet... benim bat 4 ekim. Allah hayirlisini nasip etsin hepimize insallah.
herkese selamlar, ben de araniza yeni katildim. aslinda esimle yazin denemelere baslamistik ama benim uzun suren dis tedavim nedeniyle ara verdik. Kanal tedavisi ve 20 lik dis cekimlerim vardi, malum hamile kalindiginda anestezi bebege zararli olacagi icin ara vermistik. Simdi tekrardan baslamak istiyoruz. Ilk denememizi bu ay yaptik ama pek umutlu diilim nedense, kismet... benim bat 4 ekim. Allah hayirlisini nasip etsin hepimize insallah.
adetine 10 gün kala yapıyorsun 2.kürü canım
şuan yapma tabi adetinden 2-3 gün snra başlıyorsun zaten ilk 15 günlük küreAnladım, ama bu ay yumurtlama günümü hep degerlendirdik. Simdi bu sogani yapmiyim belki hamile falanimdir insallah
evet yumurtlama haftamizi degerlendirebildik neyseki. belki ilk diyedir bilmiyorum, icimde hic oyle hemen hamile kalicakmisim gibi bir his yok. Ama insallah bebis de bizi cok bekletmez
hoşgeldin canım gecmiş olsun ,hayırlısı olsun inş
Hoşgeldin Canım hakkında hayırlısı olsun hiç belli olmaz bekle bakalım neler oluyor hayatta belki de olur .
valla ben de foruma girip de yazılanları okuyana kadar ilk denemede hemen olur diye düşünüyodumama şimdi bilemiyorum. hiçbi his de yok. benim de bat 26sı. bi şey de kalmadı ama tık yok :)
hosbulduk canim, insallah bakalim, burda da ilk denemede hamile kalanlari okuyordum ama bana cok mucizevi geliyor, hayirlisi olsun
Kuzummm olmadım hala ben:))önce senden haberi alıcaz. sonra da ben bi deFrzee Tugcesokullu da bu sıralar. regl oldu mu yoksa sesi çkmıyo hiç :S
Üzülmek yokkk adetten sonra çalışmalara devammmmmkızçeler hastalandımmm
valla benim gögüslerde hassasiyet var fakat adet dönemine de yakın oldugu için ayırt edemiyorsun hamilelik belirtisi olup olmadıgınıbenim hamile kalan tum arkadaslarim gogus hassasiyeti yasadigini soylemisti, ama burada da bir o kadar kisi hicbir belirti olmadigindan bahsetti. insallah tik olmamasi iyi birseydir senin icin :)
Biz aynı anda ya bombayı patlatıcaz ya da patlayacaz :))valla ben de foruma girip de yazılanları okuyana kadar ilk denemede hemen olur diye düşünüyodumama şimdi bilemiyorum. hiçbi his de yok. benim de bat 26sı. bi şey de kalmadı ama tık yok :)
E test yapmadın mı halanormalde benim adetim gecen aya göre 1 gün gecikti fakat 27.güne kadar yolu var
dün sabah yaptım hayalet çizgi bile yoktuE test yapmadın mı hala
Allahım sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah canım. Bu sefer bişey olmicak korkma kendinide üzme... endişeni anlıyorm ama bol bol dua et. Kendine dikkat et. Hayırlı olsun canımKizlar , beta hcg 300 cikti bana dua edin ya ..daha once uc kurtajim var yasayan bebegim yok .bu seferki yasasin artik
Kuzummm olmadım hala ben:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?