- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #1.581
Biz aynı anda ya bombayı patlatıcaz ya da patlayacaz :))
Allahım tez zamanda kullanmayı nasip etsin bebişimmmEki Görüntüle 1887726 Eki Görüntüle 1887727 Eki Görüntüle 1887728 Eki Görüntüle 1887729
çok şükür başardımmmmmilk baştaki tutacağm günlük, içini de gösterdim ki en çok da içini beğendim ben sayfanın böyle sarımtrak olması falan bayıldım. yandaki de eğer almak isterseniz diye kutusunun fotosunu da koydum. bunu da sırf günlüğe ekleyeceğim fotoları basmak için aldım. minnoş minnoş foto çıkartıyo bu alet. avuç içi kadar çıakrtıyo çok güzel. instax mini leri biliyosunuzdur heralde. ondan alıcam diye gittm ama bu daha mantklı diyip buna yönlendirdiler.
oldu mu olmadı mı die beklemek cok sıkıcı ya olacaksa olsun artık,içimde garip bir his kafamda deli sorular pofff
Allahım tez zamanda kullanmayı nasip etsin bebişimmm
pek bir heyecanlıyım hem kendim için hem burdaki herkes için birinden güzel bir haber almak istiyorum artıküfff aynennn
Hahahahahah yok gitmemmmm beklicemmm ama yine evde test yapasım var:)))))))))lütfen gidip bi kan verir misin artık sen
pek bir heyecanlıyım hem kendim için hem burdaki herkes için birinden güzel bir haber almak istiyorum artık
Hahahahahah yok gitmemmmm beklicemmm ama yine evde test yapasım var:)))))))))
Döndü canım dün olmam lazımdı. Aaa lütfen zulada olmazmı:)))) cephaneliğim sağlam hahaha:))))zulada varsa bence yap hemen :) adet tarihi dündü demi
kız kaç gün gecikti gitsene kan vermeye yapsana test ,güzel haberi sen bari ver biz veremiyoruzHahahahahah yok gitmemmmm beklicemmm ama yine evde test yapasım var:)))))))))
Döndü canım dün olmam lazımdı. Aaa lütfen zulada olmazmı:)))) cephaneliğim sağlam hahaha:))))
Burda yazdıklarımızın da çıktısını alalım da ne sıkıntılar çekmişiz görsünler ilerde. Analarının kıymetini bilsinleramiinnnnnhepimizeee. hepimiz topluca günlük tutalım
Bende de zula çok sağlam vallahiben de depolama yapayım hiç aklıma gelmemiştigeçmiş de işte tarihin yapsana hadi merak ettm çok.
Aaa cok iyimis gerçekten bende almak istiyorummmmkullanmak için sabırsızlanıyorum ben de eğlenmek içinD&R dan almıştım onu da. haziranda almıştım, 350TL ydi canım. kartuş falan yok onda bu arada. kendi özel kağıtları var. bittkçe kağıt alınıyo sadece. tlfda uygulaması oluyo ordan fotoları da düzenleyebiliyosun. çerçeveye alabiliyosun, üzerine yazı falan yazabiliyosun. çok güzel gerçekten
Burda yazdıklarımızın da çıktısını alalım da ne sıkıntılar çekmişiz görsünler ilerde. Analarının kıymetini bilsinler
Bende de zula çok sağlam vallahi
:)))
Merhaba arkadaşlar. Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. Bu ay reglim 10 gün gecikti. Test yaptım beyaz çizgi çıktı anlayamadım. Prodictor test. Siz ne düşünüyorsunuz. Negatif mi sonuç?
Aaa cok iyimis gerçekten bende almak istiyorummmmGüle güle kullan cnm InsAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?