- 3 Mart 2011
- 80
- 40
- 88
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #1.601
InsAllah olmazsin cnm adet falannormalde benim adetim gecen aya göre 1 gün gecikti fakat 27.güne kadar yolu var
canım bence farklı bir test alıp bir daha yap ,adet döngün düzenli ise 10 günlük bir gecikmede hamile olma ihtimalin cok yuksek ,ama en garantisi kan vermek,hakkında hayırlısı inş hamilesindirMerhaba arkadaşlar. Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. Bu ay reglim 10 gün gecikti. Test yaptım beyaz çizgi çıktı anlayamadım. Prodictor test. Siz ne düşünüyorsunuz. Negatif mi sonuç?
ayy canım benim saolasın inş olmam olmayız olmazlar olmamalılarInsAllah olmazsin cnm adet falan
İnternet her derde devaa :))peki o zulayı yaparken eczanedekiler size garip deli muamelesi yapıyo mu
Alacagim inşallah :)kesinlikle al. hiç pişman olmadm ben. gerçi daha hiç kullanmadım ama4 5 foto çıkarttm sadece. kalitesi çok iyi, renkleri hiç bozmadan çıkartıyo
Gitgide sıyırıyoruz sanırımayy canım benim saolasın inş olmam olmayız olmazlar olmamalılar
benim de zulada vardı 2 tane bir tanesini cumartesi digerinide dün sabah yaptım sonuc negatifİnternet her derde devaa :))
Yaaa daha 1 gün geciktiii ümitlenmek istemiyorum bide hiç öle hamileymişim gibi hissetmiyorum nedense ya:)))kız kaç gün gecikti gitsene kan vermeye yapsana test ,güzel haberi sen bari ver biz veremiyoruz
Yooo demekki neler varsa hiç öle garip bi bakışla karşılaşmadım:)))) aklıma estiğinde önünden geçerken herhangi bi eczaneye girip alıyorum hahahah:)))))peki o zulayı yaparken eczanedekiler size garip deli muamelesi yapıyo mu
Yaaa daha 1 gün geciktiii ümitlenmek istemiyorum bide hiç öle hamileymişim gibi hissetmiyorum nedense ya:)))
Yooo demekki neler varsa hiç öle garip bi bakışla karşılaşmadım:)))) aklıma estiğinde önünden geçerken herhangi bi eczaneye girip alıyorum hahahah:)))))
elinin altında test var ve durabiliyorsun yapmadan helal olsun valla sabrını takdir ettimYaaa daha 1 gün geciktiii ümitlenmek istemiyorum bide hiç öle hamileymişim gibi hissetmiyorum nedense ya:)))
Yok annem yapmıcam:))) bi adete 6 gün kala bide 1 gün kala yaptım ikiside negatif çıktı ya şimdi resmen cesaret edemiyorum:)))ben de seni test yapmaya gittin sandım
elinin altında test var ve durabiliyorsun yapmadan helal olsun valla sabrını takdir ettimbiraz gaz verdim gibi oldu sanki bekle bekle yapma bosver bende yapmayacagım benimde gecen aya göre bir gün gecikti bekleyelim bakalım
hahaha al benden de okdrYok annem yapmıcam:))) bi adete 6 gün kala bide 1 gün kala yaptım ikiside negatif çıktı ya şimdi resmen cesaret edemiyorum:)))
valla şimdi düşündüm de bende kendi kendimi takdir ettimben de şuan ikinizi birden takdir ettim
Kız bakma ilk deneme falan ama insan valla bi üzülüyo yani tek çizgiyi görünce. Ben kalemle ikinci çizgiyi çizcem bi daha tek çıkarsa:))hahaha al benden de okdr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?