- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #1.621
tabi canım üzülmez mi üzülüyoruz elimizde diil ki,sabretmek lazım biraz,evet iyi fikirKız bakma ilk deneme falan ama insan valla bi üzülüyo yani tek çizgiyi görünce. Ben kalemle ikinci çizgiyi çizcem bi daha tek çıkarsa:))
Hahahaha dün akşam ben öleydim hayat şarkısı vardı:))))))neyse ki akşam kara sevda var onu izleyeceğim ,kafamdan biraz da olsa bütün düşünceleri atmış olacagım
Yeapppp sabır lütfennn:))))tabi canım üzülmez mi üzülüyoruz elimizde diil ki,sabretmek lazım biraz,evet iyi fikir
kara sevda candır izlesin herkes dagıtalım kafalarıHahahaha dün akşam ben öleydim hayat şarkısı vardı:))))))
Hahahaha dün akşam ben öleydim hayat şarkısı vardı:))))))
Yok annem yapmıcam:))) bi adete 6 gün kala bide 1 gün kala yaptım ikiside negatif çıktı ya şimdi resmen cesaret edemiyorum:)))
Biraz daha bekle kan testi yaptircanım benim valla bu ay ben pek ümitli değildim halada değilim açıkçası. yumurta gelişmedi falan dedi doktor olmaz demiştim ama bu kanamada şüphelendiğim ilişkiden 6 gün sonra oldu. implantasyon kanamasıda genelde ilişkiden 6 gün sonra oluyormuş. 14ündeki ilişkimde uyuyakalmıştım. eğerki hamileysem. kızlar kıpırdamadan uyuyun emideğilsem napalım başka zaman diyip geçicem valla üzemiycem kendimi artık yoruldum çünkü.
Biraz daha bekle kan testi yaptir :) kısmetcanım benim valla bu ay ben pek ümitli değildim halada değilim açıkçası. yumurta gelişmedi falan dedi doktor olmaz demiştim ama bu kanamada şüphelendiğim ilişkiden 6 gün sonra oldu. implantasyon kanamasıda genelde ilişkiden 6 gün sonra oluyormuş. 14ündeki ilişkimde uyuyakalmıştım. eğerki hamileysem. kızlar kıpırdamadan uyuyun emideğilsem napalım başka zaman diyip geçicem valla üzemiycem kendimi artık yoruldum çünkü.
Hava tam uyku havası ama burası kopuyoooo hahahaah:))))Kızlar burası baya hareketlenmis . bende uyumusum kızımla beraber birazsonra da çikolataya verdim kendimi
Kız şimdi dedim aksam uyuyup kalmiyim felanHava tam uyku havası ama burası kopuyoooo hahahaah:))))
HahahaaahaKız şimdi dedim aksam uyuyup kalmiyim felan
Valla zor duruyorum ama napim şimdi yine tek çizgi çıkıcak parçalıcam o aleti:))))))ayy böyle de durulmaz ki amaa
anca uyu sen zaten çikolata ye ye kilo alma kız ne dedim ben sana derslerine iyi çalış demedim miKızlar burası baya hareketlenmis . bende uyumusum kızımla beraber birazsonra da çikolataya verdim kendimi
anca uyu sen zaten çikolata ye ye kilo alma kız ne dedim ben sana derslerine iyi çalış demedim mi
canım napmıyoruz test yapmıyoruz napıyoruz sabrediyoruz bi de akşam kara sevdayı izliyoruzValla zor duruyorum ama napim şimdi yine tek çizgi çıkıcak parçalıcam o aleti:))))))
Kız başka ne yapiyim. Olayı kastediyorsan koca yok kız dahaanca uyu sen zaten çikolata ye ye kilo alma kız ne dedim ben sana derslerine iyi çalış demedim mi
Kız başka ne yapiyim. Olayı kastediyorsan koca yok kız daha
Yok kız ıştekoca heralde çikolata stoklarını doldurmak için alışverişe çıktı
hımm hadi bakalım hazırlıklar hazırlıklar diyorsunKız başka ne yapiyim. Olayı kastediyorsan koca yok kız daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?