Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Kızlar ben dayanamadım yine test yaptım yine tek çizgi hahahahahahah:))))))) anam sabır kiiiiiim ben kim:))))) şimdi araştırdım sitede idrarında çıkmayan ama kanda çıkan hamileler var. Bazılarında aylarca çıkmıyomuş idrarda. Hatta bi tanesinin arkadaşının 3 çocuğu varmış ve üçündede idrarda çıkmamış hamileliği. Şimdi gelde ümitlenme. Delircem:)))))

delirme çıkmamış olabilir. bekle bakalım biraz daha yaa inş pozitrif çıkar sonra

Hadi inşallah sizde çıksın yaa ben ümidi kaybediyorum sonra bişey okuyorum yine ümitleniyorum. Dahada araştırmam kardeşim yetti gari

du bakalım kırmızılar gelmediği sürece hep bir umut var belki idrara henüz salgılanmamıştır beta hcg hormonu

aynen bence de katılıyorum. geçen de burda bi ark yazmştı ya hep negatif çkmş da sonra kanda çkmştı pozitif

canım dünden beri bişey gelmediyse gelmez heralde artık kırmızılar diye düşünüyorum =) bir kaç gün sonra tekrarla gebelik testini bi daha tekrarla canım o zaman netleşir, bize de haber ver mutlaka =) hadi inşallah hamişsindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…