- 31 Ocak 2014
- 213
- 155
- 53
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #1.641
Sonra akşam neden girmedin demeyinhımm hadi bakalım hazırlıklar hazırlıklar diyorsun çok güzel hareketler bunlarrr
Kızlar ben dayanamadım yine test yaptım yine tek çizgi hahahahahahah:))))))) anam sabır kiiiiiim ben kim:))))) şimdi araştırdım sitede idrarında çıkmayan ama kanda çıkan hamileler var. Bazılarında aylarca çıkmıyomuş idrarda. Hatta bi tanesinin arkadaşının 3 çocuğu varmış ve üçündede idrarda çıkmamış hamileliği. Şimdi gelde ümitlenme. Delircem:)))))
Yaptım yaptımmmmmcanım napmıyoruz test yapmıyoruz napıyoruz sabrediyoruz bi de akşam kara sevdayı izliyoruz
tamam tamam anladık biz onu
Sonra akşam neden girmedin demeyin
Telefonunu versene akşam arayalım seni nanaajanahaahahahaba
Sonra akşam neden girmedin demeyin
Hadi inşallah sizde çıksın yaa ben ümidi kaybediyorum sonra bişey okuyorum yine ümitleniyorum. Dahada araştırmam kardeşim yetti garikısmet bize diyelim o zaman
du bakalım kırmızılar gelmediği sürece hep bir umut var belki idrara henüz salgılanmamıştır beta hcg hormonu
sat ne zamandı canım seninHadi inşallah sizde çıksın yaa ben ümidi kaybediyorum sonra bişey okuyorum yine ümitleniyorum. Dahada araştırmam kardeşim yetti gari
İşte şimdi onu okudum aylarca idrarda gözükmeyen oluyomuşşş ama kanda pozitif çıkıyomuş.du bakalım kırmızılar gelmediği sürece hep bir umut var belki idrara henüz salgılanmamıştır beta hcg hormonu
Hadi inşallah sizde çıksın yaa ben ümidi kaybediyorum sonra bişey okuyorum yine ümitleniyorum. Dahada araştırmam kardeşim yetti gari
du bakalım kırmızılar gelmediği sürece hep bir umut var belki idrara henüz salgılanmamıştır beta hcg hormonu
26 ağustos canımsat ne zamandı canım senin
inşallah canım stres büyük etken diyorlar sizin çok yeni zaten hiç stres yapmana gerek yok... zaman geçtikçe stres yapıyor insan
evet bende okumuştum idrarda kesinlikle göstermiyormuş,bir kaç gün daha sabredelim bakalımİşte şimdi onu okudum aylarca idrarda gözükmeyen oluyomuşşş ama kanda pozitif çıkıyomuş.
2 gün daha beklerim sonra hastane yolları taştanaynen bence de katılıyorum. geçen de burda bi ark yazmştı ya hep negatif çkmş da sonra kanda çkmştı pozitif
düzensizlik varmıydı peki26 ağustos canım
Yok kuzum ayda yılda bir bazen 1 gün falan şaşardüzensizlik varmıydı peki
canım bilmiyorum valla ya dün gece saat 1de gebelik testi yapmıştım negatif çıkar diye attım bi kenara o ara uyuya kalmışım sabah 7 buçukta baktım ikinci bir çizgi görünüyor. silik ama belli oluyordu rahatlıkla. eltim bende baya sonra baktım çift çizgi çıktı dedi umutlandırmayım ama sanki hamilesin gibi falan dedi. erken olunca bu şekilde olabiliyormuş. hala ağrılarla savaşıyorum. tuvalete gitmeye korkar oldum ya adetse diye
hmm ozmn dediğim gibi bir kaç gün daha bekleyelim sonra hastaneye gidersin sonra bize güzel haberler verirsinYok kuzum ayda yılda bir bazen 1 gün falan şaşar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?