- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #1.661
Ayağa kız dur şimdi komşular felan oturmaya gelir .Telefonunu versene akşam arayalım seni nanaajanahaahahahaba
meşguluz biz işimiz var de çatt kapıyı kapat hahahaAyağa kız dur şimdi komşular felan oturmaya gelir .sonra bekle dur
Ahahah öyle olur mu bazen gelirler kalkmak bilmiyorlar. Yani normalde olsa oturma lar ama o gün neden de kalmıyorlarmeşguluz biz işimiz var de çatt kapıyı kapat hahaha
Anin canım inşallah. Gepimizden güzel haberler gelsin en kusazanandahmm ozmn dediğim gibi bir kaç gün daha bekleyelim sonra hastaneye gidersin sonra bize güzel haberler verirsin
Bi gidermisiniz çocuk yapçazda de:)))))))meşguluz biz işimiz var de çatt kapıyı kapat hahaha
AhahahBi gidermisiniz çocuk yapçazda de:)))))))
Anin canım inşallah. Gepimizden güzel haberler gelsin en kusazananda
kocam hasta de ozmn gelemezlerAhahah öyle olur mu bazen gelirler kalkmak bilmiyorlar. Yani normalde olsa oturma lar ama o gün neden de kalmıyorlar
Yok zaten bugün gelen giden yokkocam hasta de ozmn gelemezler
Canim bu kadar düşünme bence :) bende kaçıyorum yavaştan kocan gelcekcanlar ben yavaş yavaş kaçıyorum evime gidiyorum giderken acaba bi test mi alsam
hee tamam ozmn sıkıtı yokk
Yok zaten bugün gelen giden yok
Kiz alsanacanlar ben yavaş yavaş kaçıyorum evime gidiyorum giderken acaba bi test mi alsam
Hahahhahahakoca heralde çikolata stoklarını doldurmak için alışverişe çıktı
Hoşgeldin:)Kızlar Merhaba
Bende geldim aranıza
Hoşbulduk canım :) NasılsınnHoşgeldin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?