Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Kizlarrr dun kan testi yaptirdim 0.0bata 3kala yaptirdim dunde acik renkli kan geldi baskada bisey yok hsmile olsam cikmazmiydi kanda adete 2gun kaldi hic adet belirtim yok agrim filan kafam karisti ya..

Bu arada butun tahlilerim temiz tiroid idrar yolu prolaktin hersey...

Kizlarrr dun kan testi yaptirdim 0.0bata 3kala yaptirdim dunde acik renkli kan geldi baskada bisey yok hsmile olsam cikmazmiydi kanda adete 2gun kaldi hic adet belirtim yok agrim filan kafam karisti ya..

Özellikle hamileliğe baktrmadysan çıkmaz. Tahlillern de temiz çkmş ne güzel

Allalla kafama takildi simdi yaa biri bisey desin sizcede oylemi arkadaslar dun cok agladim negatif diye ama sonusta hgb bakiliyo cikmasi lazim deyilmiki..

Allalla kafama takildi simdi yaa biri bisey desin sizcede oylemi arkadaslar dun cok agladim negatif diye ama sonusta hgb bakiliyo cikmasi lazim deyilmiki..
Canım gebelik olsaydı çıkardı bata 2 gün kala, aglama canım benm hayırlısı olsun , bende bugun regl oldm çok üzgünüm ama yapacak birşey yok, inş bir dahaki aylara

Bence hamilesin demek oluyor anam nasıl sevindimmmm canım yaa, vallahi moral oldu resmenn,inş bizde görürüz vakti zamanı geldgnde
Çok teşekkür ederim yaa :))
Sabah tekrar yapıcam sabahki idrarda hcg daha yoğun olurmuş o da tamamsa bana doktor yolları.
Allah hepimize önce kolaylıkla çok uğraşmadan hamile kalmayı sonra da sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Amin canım amin inş, evet sabah ilk idrarla bir daha yap, sonra dogruuu hastaneye kan vermeye, gelişmelerden haberdar et bizleride

Aminnn ay çok sevindim yaaaa sayfada güzel haberlere ihtiyaç var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…