- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #1.861
Kız bende her gün her gün sıkıntıbende bi dolu bi boş yapayım bari sıyırdım biraz
sıkıntı büyük hocamKız bende her gün her gün sıkıntı
Dur kız ben daha yeni başladımsıkıntı büyük hocam koyverdim artık
sen tam gaz devam canımmm ben kendim için söyledimDur kız ben daha yeni başladım
TIK TIK TIK
KİM OOOOOOO
TABİ Kİİ
KIRMIZIIIIIIIIIII
hayırlısı canım inş olmazsın inş hamilesindirHadi canım benim de az kaldı tırsıyorum.
Kizlarrr dun kan testi yaptirdim 0.0bata 3kala yaptirdim dunde acik renkli kan geldi baskada bisey yok hsmile olsam cikmazmiydi kanda adete 2gun kaldi hic adet belirtim yok agrim filan kafam karisti ya..
Ona baktirtmadim ozellikle ama varsa niye cikmazki horman tahlilleriyle birlikte en üsttediydiÖzellikle hamileliğe baktrmadysan çıkmaz. Tahlillern de temiz çkmş ne güzel
Bence hamilesin demek oluyor anam nasıl sevindimmmm canım yaa, vallahi moral oldu resmenn,inş bizde görürüz vakti zamanı geldgndeBu da 10 dk sonraki hali biraz daha koyulaştı sanırım ya da ben koyulaşmış olarak görmek istiyorum :))
Canım gebelik olsaydı çıkardı bata 2 gün kala, aglama canım benm hayırlısı olsun , bende bugun regl oldm çok üzgünüm ama yapacak birşey yok, inş bir dahaki aylaraAllalla kafama takildi simdi yaa biri bisey desin sizcede oylemi arkadaslar dun cok agladim negatif diye ama sonusta hgb bakiliyo cikmasi lazim deyilmiki..
Çok teşekkür ederim yaa :))Bence hamilesin demek oluyor anam nasıl sevindimmmm canım yaa, vallahi moral oldu resmenn,inş bizde görürüz vakti zamanı geldgnde
Amin canım amin inş, evet sabah ilk idrarla bir daha yap, sonra dogruuu hastaneye kan vermeye, gelişmelerden haberdar et bizlerideÇok teşekkür ederim yaa :))
Sabah tekrar yapıcam sabahki idrarda hcg daha yoğun olurmuş o da tamamsa bana doktor yolları.
Allah hepimize önce kolaylıkla çok uğraşmadan hamile kalmayı sonra da sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Ayyyyy bence hamilesinnnnnnnBu da 10 dk sonraki hali biraz daha koyulaştı sanırım ya da ben koyulaşmış olarak görmek istiyorum :))
Aminnn ay çok sevindim yaaaa sayfada güzel haberlere ihtiyaç varÇok teşekkür ederim yaa :))
Sabah tekrar yapıcam sabahki idrarda hcg daha yoğun olurmuş o da tamamsa bana doktor yolları.
Allah hepimize önce kolaylıkla çok uğraşmadan hamile kalmayı sonra da sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Valla ben hamileymisim gibi gzlerim doldu mutlulktan inslh kandada görnrn bebisinKızlar dayanamadım test yaptım
Daha adetime 3 gün var. Sizce ne düşünmeliyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?