- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #1.881
Ayyyy çok mutlu oldum :) hayırlı uğurlu olsun canim :)Bu da 10 dk sonraki hali biraz daha koyulaştı sanırım ya da ben koyulaşmış olarak görmek istiyorum :))
Gelmesinler gelmesinleeerr bıktık onlardan artıkBenim kırmızılar geliyo galibaaaa bi kasık ağrısı(((((
Evet yaaa lütfen gelmesinlerrrr. Ama eğer hamile değilsemde lütfen şuanda gelsinler vallahi mahvoldum strestenGelmesinler gelmesinleeerr bıktık onlardan artık
Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.Yoksa gelain benimkide artık 2 gün gecti bileyim de emin olayımmm offf ne zormus cocuk yapmak
Aaaa valla hamilesin sennKızlar dayanamadım test yaptım
Daha adetime 3 gün var. Sizce ne düşünmeliyim :)
Aynısından bende deBenim kırmızılar geliyo galibaaaa bi kasık ağrısı(((((
Ona baktirtmadim ozellikle ama varsa niye cikmazki horman tahlilleriyle birlikte en üsttediydi
Daha koyulaşmş gerçektenBu da 10 dk sonraki hali biraz daha koyulaştı sanırım ya da ben koyulaşmış olarak görmek istiyorum :))
Ben dedim istedim yani girdi onu iki gune adet olurum zaten...Eğer tahlillerin içinde adı varsa baıklmştır tani. Ben bi kere gitmştm tiroidlerm için hormon testlerne. Bana sordu doktor gebelik şüohen var mı diye o zmn daha korunuyoduk yok dedim. Yani ona ayrıca baktırıyolar sanırm o yüzden sordu. Ondan dedim baklmamş olanlr eğer sen talep etmedysen
Ben dedim istedim yani girdi onu iki gune adet olurum zaten...
Gelmesinler yaaaaAynısından bende de
Gelmesinler yaaaa
Aynen benimde öle ama şuanda geçti mesela 1 saattir falan hiç ağrı yok.Valla sanki gelicek gbi ağrıdıçok moralim bozldu ya üğğğf
Aynen benimde öle ama şuanda geçti mesela 1 saattir falan hiç ağrı yok.
Günaydın kızlar, kırmızısız bir gün olur inşallah :)
Ben bi test daha yaptım yine 2.silik çizgi var. Saat 3 de doktor randevum var bana şans dileyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?