- 31 Ocak 2014
- 213
- 155
- 53
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #1.901
Kuzum hamilesinn sen yaaGünaydın kızlar, kırmızısız bir gün olur inşallah :)
Ben bi test daha yaptım yine 2.silik çizgi var. Saat 3 de doktor randevum var bana şans dileyin
Şimdi yine test yaptım yine negatifbenim de öyle oldu. gece geçti bi süre sonra. sinir oldm ama
günaydın hadi hayırlısı bakalım güzel haberlerle gelGünaydın kızlar, kırmızısız bir gün olur inşallah :)
Ben bi test daha yaptım yine 2.silik çizgi var. Saat 3 de doktor randevum var bana şans dileyin
üzülme du bakalım daha idrara gecmemiştir hormon belki ,pazartesiye kadar bekle kan vermeye git pzrtesiŞimdi yine test yaptım yine negatifama asla adet olamıyorumda yaa kist falanmı oldu acaba
Evet canım aynen öyle düşündüm bende. Beklicem ptesiye kadar. Ama bence hamilelik olsaydı bu kadar sürede çıkardı yaaa. Şimdi yine inanılmaz kasıklarım ağrıyo oldum olucamüzülme du bakalım daha idrara gecmemiştir hormon belki ,pazartesiye kadar bekle kan vermeye git pzrtesi
öle düşünme kesin çıkardı diye,herkesin farklı bünyesi var,sen yine cok umutlanma benim gibi hayal kırıklıgına ugrarsın vallaEvet canım aynen öyle düşündüm bende. Beklicem ptesiye kadar. Ama bence hamilelik olsaydı bu kadar sürede çıkardı yaaa. Şimdi yine inanılmaz kasıklarım ağrıyo oldum olucam
Ben daha 1 ay önce gittim kontrole maşallah herşey gayet yolunda. Her sene 1 kere mutlaka gidiyorum evlendiğimden beri. Ama neden böle oldu bu ay anlamadım. Hiç adet gecikmesi yaşamam çok düzenlidir 26. günde kesin olurum çok arada 27ye sarkar bu ay ilk denemeyi yaptık ya inat gibi olamıyorum şuanda. Psikolojikte yapıyorum galiba. Yada kist falan oldu bilmiyorumöle düşünme kesin çıkardı diye,herkesin farklı bünyesi var,sen yine cok umutlanma benim gibi hayal kırıklıgına ugrarsın vallaama iyiyim ben bugun düzeldi moralim,regl bitsin bende bi kontrol amaçlı doktora gidicem snra akışına bırakıcam
Bencedeeeeee burcu anlat nasıl yaptın ahahaha
Bence siz gayet iyi biliyosunuz kızlarBencedeeeeee burcu anlat nasıl yaptın ahahaha
zaman zaman yaşanabilir,havalar,ruh hali,hastalıklar bunun gibi şeyler erken olmalara yada gecikmelere sebebiyet verebilir,sabretceksin birazBen daha 1 ay önce gittim kontrole maşallah herşey gayet yolunda. Her sene 1 kere mutlaka gidiyorum evlendiğimden beri. Ama neden böle oldu bu ay anlamadım. Hiç adet gecikmesi yaşamam çok düzenlidir 26. günde kesin olurum çok arada 27ye sarkar bu ay ilk denemeyi yaptık ya inat gibi olamıyorum şuanda. Psikolojikte yapıyorum galiba. Yada kist falan oldu bilmiyorum
Biliyoruzda bi yerde bi hata yapıyoruz ama nerde ahahahahaBence siz gayet iyi biliyosunuz kızlar
Aynen öyle canım ama bugün olcam gibi geliyo bakalım hayırlısı olsunzaman zaman yaşanabilir,havalar,ruh hali,hastalıklar bunun gibi şeyler erken olmalara yada gecikmelere sebebiyet verebilir,sabretceksin birazpazartesi gidiceksin doktora
demek ki bilmiyormusuzBence siz gayet iyi biliyosunuz kızlar
Biliyoruzda bi yerde bi hata yapıyoruz ama nerde ahahahaha
demek ki bilmiyormusuz beekliyoruz taktikleri
İnsanı en çok belirsizlik sinir ediyo di mi? Ne olduğu hemen ortaya çıksa insan kendini ona göre hazırlar. Ama böyle bi umutlanıyosun bi umutsuzluğa kapılıyosun. Çok zor ya beklemekAynen öyle canım ama bugün olcam gibi geliyo bakalım hayırlısı olsun
Aynen kız ne yaptın
Şimdi yine test yaptım yine negatifama asla adet olamıyorumda yaa kist falanmı oldu acaba
nasip kısmet işi bence tamamen Allahın dediği olur,bende yaptım ovulasyon bu ay tam gününü öncesini sonrasını degerlendirdik ama olmadı,Rabbim ol derse olur,Rabbim ol de olsun aminnnnOvulasyon testi kullandım ben bu ay kızlar tam günümü biliyodum o yüzden
Bi gün öncesi ve yumurtlama günü ilişkiye girdik. Sonra bayram geldi zaten ohooooo. Birbirimizi görmedik bile
Eğer bu bi taktikse geçen ay da tutması lazımdı ama tutmamıştı :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?