Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

üzülme du bakalım daha idrara gecmemiştir hormon belki ,pazartesiye kadar bekle kan vermeye git pzrtesi
Evet canım aynen öyle düşündüm bende. Beklicem ptesiye kadar. Ama bence hamilelik olsaydı bu kadar sürede çıkardı yaaa. Şimdi yine inanılmaz kasıklarım ağrıyo oldum olucam

Evet canım aynen öyle düşündüm bende. Beklicem ptesiye kadar. Ama bence hamilelik olsaydı bu kadar sürede çıkardı yaaa. Şimdi yine inanılmaz kasıklarım ağrıyo oldum olucam
öle düşünme kesin çıkardı diye,herkesin farklı bünyesi var,sen yine cok umutlanma benim gibi hayal kırıklıgına ugrarsın valla ama iyiyim ben bugun düzeldi moralim,regl bitsin bende bi kontrol amaçlı doktora gidicem snra akışına bırakıcam

Ben daha 1 ay önce gittim kontrole maşallah herşey gayet yolunda. Her sene 1 kere mutlaka gidiyorum evlendiğimden beri. Ama neden böle oldu bu ay anlamadım. Hiç adet gecikmesi yaşamam çok düzenlidir 26. günde kesin olurum çok arada 27ye sarkar bu ay ilk denemeyi yaptık ya inat gibi olamıyorum şuanda. Psikolojikte yapıyorum galiba. Yada kist falan oldu bilmiyorum

zaman zaman yaşanabilir,havalar,ruh hali,hastalıklar bunun gibi şeyler erken olmalara yada gecikmelere sebebiyet verebilir,sabretceksin biraz pazartesi gidiceksin doktora

Biliyoruzda bi yerde bi hata yapıyoruz ama nerde ahahahaha

demek ki bilmiyormusuz
beekliyoruz taktikleri

Ovulasyon testi kullandım ben bu ay kızlar tam günümü biliyodum o yüzden
Bi gün öncesi ve yumurtlama günü ilişkiye girdik. Sonra bayram geldi zaten ohooooo. Birbirimizi görmedik bile
Eğer bu bi taktikse geçen ay da tutması lazımdı ama tutmamıştı :)))

nasip kısmet işi bence tamamen Allahın dediği olur,bende yaptım ovulasyon bu ay tam gününü öncesini sonrasını degerlendirdik ama olmadı,Rabbim ol derse olur,Rabbim ol de olsun aminnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…