- 14 Ocak 2016
- 2.392
- 1.760
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #1.921
nasip kısmet işi bence tamamen Allahın dediği olur,bende yaptım ovulasyon bu ay tam gününü öncesini sonrasını degerlendirdik ama olmadı,Rabbim ol derse olur,Rabbim ol de olsun aminnnn
aynen stresin hiç bir tedavisi yok,kendimiz başedebiliriz ancak stresle,hayırlısı olsun canım inş olmazsındoğru söylüyosun kısmet bence de. takıyoruz ya bi de böyle stresten bile olmuyo olabilir. ben de hastalanıcam sanki valla öyle hissediyorum.3 günüm kaldı
doğru dedin bacım
valla bol kırmızılı, uykulu ve hafif sancılıyım
ben pek anlamadım açıkçası ama son adet tarihin neydi ona göre bakmak lazım...Selam kızlar ben 19 unda kasık ağrısıyla ultrasona girdim doktor rahmin çok güzel kalınlaşmış 3 çizgi olmuş dedi.Düzenli çalışmalar devam edin dedi bizde 20 ve 21 inde korunmazsız ilişki yaşadık şidmi eşim iş nedeniyle dış ülkede sizce tutmuş mudur yoksa gene kaçırmış olacağım
Son adet tarihim 8 eylüldüben pek anlamadım açıkçası ama son adet tarihin neydi ona göre bakmak lazım...
Son adet tarihim 8 eylüldü
inşallah ya çok istiyorumm ama bakalımyumurtlama tarihin adetlerin düzeli ise 14-16 arası oluyor. ki seninki 13-14.günlerde ilişki olmuş. olması ihtimali her zaman var canım ama çok takma. çok yorma kendini bu aralar. bol bolda uzan. tutup tutmadığını bat tarihinde görcezbilmek zor [/QUOTE
yumurtlama tarihin adetlerin düzeli ise 14-16 arası oluyor. ki seninki 13-14.günlerde ilişki olmuş. olması ihtimali her zaman var canım ama çok takma. çok yorma kendini bu aralar. bol bolda uzan. tutup tutmadığını bat tarihinde görcezbilmek zor
doğru dedin bacımnese dur maşaallah çekelimde güzel haber alalım. doktora falan gitcekti daha
aynen stresin hiç bir tedavisi yok,kendimiz başedebiliriz ancak stresle,hayırlısı olsun canım inş olmazsın
Frzee nisankralicesi ilkinilkin biz milletin sorunlarına cevap veriyoruzda e bi hamile kalamadık soruyolar şöyle yap böyle yap diyoruz eee sonuç
Sonuç fıssso zaman halay çekelim. Büyük düşünür mahmut tuncerin dediği gibi halay her derde deva. İşe yarar belki
Kız yanlış felan mi yapıyoruz kiFrzee nisankralicesi ilkinilkin biz milletin sorunlarına cevap veriyoruzda e bi hamile kalamadık soruyolar şöyle yap böyle yap diyoruz eee sonuç
bak ben çok güzel halay çekerimbaşı çekerim
kolay gelsin canım ,bugum daha iyiyim malesef benimde dün kırmızılar geldivalla bol kırmızılı, uykulu ve hafif sancılıyımahaha 3. günü bugün. işlerim biraz yoğun diye çok giremiyorum :) kusura bakma hemen yazamadım canım. sende durumlar, keyifler nasıl?
Kız yanlış felan mi yapıyoruz ki
kolay gelsin canım ,bugum daha iyiyim malesef benimde dün kırmızılar geldiartık akışına bıraktım bende
nasip bacım nasip bide çok takıyoruz ondan,bu arada halayda bende iyiyimdirFrzee nisankralicesi ilkinilkin biz milletin sorunlarına cevap veriyoruzda e bi hamile kalamadık soruyolar şöyle yap böyle yap diyoruz eee sonuç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?