Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

nasip kısmet işi bence tamamen Allahın dediği olur,bende yaptım ovulasyon bu ay tam gününü öncesini sonrasını degerlendirdik ama olmadı,Rabbim ol derse olur,Rabbim ol de olsun aminnnn

doğru söylüyosun kısmet bence de. takıyoruz ya bi de böyle stresten bile olmuyo olabilir. ben de hastalanıcam sanki valla öyle hissediyorum.3 günüm kaldı

doğru söylüyosun kısmet bence de. takıyoruz ya bi de böyle stresten bile olmuyo olabilir. ben de hastalanıcam sanki valla öyle hissediyorum.3 günüm kaldı
aynen stresin hiç bir tedavisi yok,kendimiz başedebiliriz ancak stresle,hayırlısı olsun canım inş olmazsın

Selam kızlar ben 19 unda kasık ağrısıyla ultrasona girdim doktor rahmin çok güzel kalınlaşmış 3 çizgi olmuş dedi.Düzenli çalışmalar devam edin dedi bizde 20 ve 21 inde korunmazsız ilişki yaşadık şidmi eşim iş nedeniyle dış ülkede sizce tutmuş mudur yoksa gene kaçırmış olacağım

ben pek anlamadım açıkçası ama son adet tarihin neydi ona göre bakmak lazım...

Son adet tarihim 8 eylüldü

yumurtlama tarihin adetlerin düzeli ise 14-16 arası oluyor. ki seninki 13-14.günlerde ilişki olmuş. olması ihtimali her zaman var canım ama çok takma. çok yorma kendini bu aralar. bol bolda uzan. tutup tutmadığını bat tarihinde görcez bilmek zor

inşallah ya çok istiyorumm ama bakalım

valla bol kırmızılı, uykulu ve hafif sancılıyım ahaha 3. günü bugün. işlerim biraz yoğun diye çok giremiyorum :) kusura bakma hemen yazamadım canım. sende durumlar, keyifler nasıl?
kolay gelsin canım ,bugum daha iyiyim malesef benimde dün kırmızılar geldi artık akışına bıraktım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…