Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Benim 10. Gün 55.8, 2 gün sonra 54.2, 2 gün sonra 66.6 çıktı. İlk iki testi aynı hastanede, son testi başka hastanede yaptım doktorumun isteğiyle. Son test perşembeydi, ilaçları bırakmamı söyledi doktorum. Pazar günü de regl oldum. Yükselen değer kafamı kurcalamıştı şimdi sizin yazdığınızı okuyunca tekrar karıştı.

2 gün sonra 54 ise sabitse falan direk kimyasal diyorlar zaten

55 den sonra 110 çıkması lazım canım sonra 220 .. Kimyasal işte

O sano benide gaza getirdi

ama bak bende yaptım ben gıtmedım ablamı gönderdım eczaneye
Ablama diyemiyorum onun küçük bebeği var bu arada benim ablam 47 yasında normal hamile kaldı çocugu oldu 1 yaşında doktırlar rahim yetmezliği var senin çocuğun olmaz dediler oda tabi gelişi güzel gayet rahat rahat neyse 26 yıl sonra 3 cü çocugu doğurdu

Ben zannediyordumki çift çizgiyi görür görmez çocuk kucağıma gelecek daha 9 ayı var hiç hesaba katmiyorum kfkfk

zaten ben anlamadım hamıleyken de canım ne çekse benden çok o yıyordu benım hormonlar onada geçmişti şimdide dıyo dur doktor tahlıl yapsın gebelık varsa zararıda yoksa alırım yersın dedi
Ama tıpta öyle söylüyor kadınım hormonları yükselirken kocanında öyle olurmuş. Benim eşimde göbekli diyo bana bak bana göbekli diyodun senın karnın benden büyük oldu .. Bu arada iğneler ve ilaçlar beni çok şişiriyo. Dedim benim şişlik geçici seninki kalıcı

Azıcık sabırlı olsam zaten benimleyse benimle olacak inşallah rızkı varsa bir şekilde gelecek ama işte sabır yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…