- 28 Eylül 2025
- 902
- 182
- 18
- 44
Aha işte beni gaza getiren sahıs bu iştezaten ben anlamadım hamıleyken de canım ne çekse benden çok o yıyordu benım hormonlar onada geçmişti şimdide dıyo dur doktor tahlıl yapsın gebelık varsa zararıda yoksa alırım yersın dedi
Benim 10. Gün 55.8, 2 gün sonra 54.2, 2 gün sonra 66.6 çıktı. İlk iki testi aynı hastanede, son testi başka hastanede yaptım doktorumun isteğiyle. Son test perşembeydi, ilaçları bırakmamı söyledi doktorum. Pazar günü de regl oldum. Yükselen değer kafamı kurcalamıştı şimdi sizin yazdığınızı okuyunca tekrar karıştı.Kimyasalı anlamak çok kolay bugün test verdin mesela 10 çıktı diyelim 2 gün sonra test verdin 8 çıktı ℅100 kimyasal orda tedaviyi hemen bırakacan bidaha hiç yükselme olmuyo beta git gide sıfırlanıyo benim öyle olmuştu
Senin var mı hiç çocuğun ilk mi olacak nasipseama bak bende yaptım ben gıtmedım ablamı gönderdım eczaneye
Eşim diyo hani söz vermiştin aa be zaman dedim hatırlamıyorum uykudaki insan a soru sorulur mu uyku dediğin bi ölümama bak bende yaptım ben gıtmedım ablamı gönderdım eczaneye
2 gün sonra 54 ise sabitse falan direk kimyasal diyorlar zatenBenim 10. Gün 55.8, 2 gün sonra 54.2, 2 gün sonra 66.6 çıktı. İlk iki testi aynı hastanede, son testi başka hastanede yaptım doktorumun isteğiyle. Son test perşembeydi, ilaçları bırakmamı söyledi doktorum. Pazar günü de regl oldum. Yükselen değer kafamı kurcalamıştı şimdi sizin yazdığınızı okuyunca tekrar karıştı.
Ben akşam adetoldum sandım lekede gelince korktumKızlar test sonucu pozitif olup kasık ağrısı çeken var mı şiddetli
55 den sonra 110 çıkması lazım canım sonra 220 .. Kimyasal işteBenim 10. Gün 55.8, 2 gün sonra 54.2, 2 gün sonra 66.6 çıktı. İlk iki testi aynı hastanede, son testi başka hastanede yaptım doktorumun isteğiyle. Son test perşembeydi, ilaçları bırakmamı söyledi doktorum. Pazar günü de regl oldum. Yükselen değer kafamı kurcalamıştı şimdi sizin yazdığınızı okuyunca tekrar karıştı.
55 den sonra 110 çıkması lazım canım sonra 220 .. Kimyasal işte
O yükseliş muhtemelen farklı hastane kaynaklıydı demek ki. Zaten 3 güne regl oldum çok zor geçti reglim de. Yarın görüşmeye gideceğim tekrar. İnşallah çok ara vermeden tekrar transfer yaptırır.2 gün sonra 54 ise sabitse falan direk kimyasal diyorlar zaten
O sano benide gaza getirdiBen dün naptım ya eşim dedi sakın evden çıkma eczaneyi zengin ettik sayende tm dedim söz verdim o gitti ben yataktayım ama o nasıl kapıyı kapattı ben hemen kalktım hazırlandımbide dün beni sano gaza getirdi al başım arkandayım dedi ben daha durur muyum zaten ufak bi kıvılcım bekliyorum
Ablama diyemiyorum onun küçük bebeği var bu arada benim ablam 47 yasında normal hamile kaldı çocugu oldu 1 yaşında doktırlar rahim yetmezliği var senin çocuğun olmaz dediler oda tabi gelişi güzel gayet rahat rahat neyseama bak bende yaptım ben gıtmedım ablamı gönderdım eczaneye
Sen gaza fazla geldin ada hastaneye kadar gittin ben okadar olmadımO sano benide gaza getirdi
Bugün ki hemşireye yüzsüz şekilde yine ben yine ben ve beta fişim kolumu açık 32 diş gösterip gittim benim kadar olama kimse kfkfkfSen gaza fazla geldin ada hastaneye kadar gittin ben okadar olmadım
Ama tıpta öyle söylüyor kadınım hormonları yükselirken kocanında öyle olurmuş. Benim eşimde göbekli diyo bana bak bana göbekli diyodun senın karnın benden büyük oldu .. Bu arada iğneler ve ilaçlar beni çok şişiriyo. Dedim benim şişlik geçici seninki kalıcızaten ben anlamadım hamıleyken de canım ne çekse benden çok o yıyordu benım hormonlar onada geçmişti şimdide dıyo dur doktor tahlıl yapsın gebelık varsa zararıda yoksa alırım yersın dedi
Bugün ki hemşireye yüzsüz şekilde yine ben yine ben ve beta fişim kolumu açık 32 diş gösterip gittim benim kadar olama kimse kfkfkf
Ada sen çok erken gittin idrar testini anlarımda 5 günde kan vermek neBen zannediyordumki çift çizgiyi görür görmez çocuk kucağıma gelecek daha 9 ayı var hiç hesaba katmiyorum kfkfk
Tabi canım doğunca da ertesi gün okula gidiyorBen zannediyordumki çift çizgiyi görür görmez çocuk kucağıma gelecek daha 9 ayı var hiç hesaba katmiyorum kfkfk
4.gun 5 de değil kfkfkfk transferlemi 5 di kfkfkf he yok 4 de idrar testi yaptırdım 5 de kan fkfkrkAda sen çok erken gittin idrar testini anlarımda 5 günde kan vermek ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?