- 28 Eylül 2025
- 899
- 182
- 18
- 44
Onu burda deme doktorum banada kızıyoDeme öyle bak yiyemembişey dicem ben sigara da içiyorum günde 3-4 tane
Valla napim sigarayı da bıraksam evde kocamı bıçaklicam zaten antidepresanları bi anda bıraktım sinir bombası gibiyim her şey çok sinir bozucu bide sigara içmezsem katilimOnu burda deme doktorum banada kızıyo
Tabi sen supurmiyon benimde kocam süpürdü dün birde dedim pazar supurursunYe ye çok faydalı şuan bende oturdum mutfak masasına at arpa yer gibi her yer kabuk,
Kocam transferden önce alışveriş ysptık kuruyemiş falan çalışıyo gidemem diye sende çıkma yorulma dedi bende böyle şeyleri pek yiyemiyorum mecburen işte. Neyse sabah baktım badem leri avuçla yiyo şöyle bi baktım yüzüne o badem kaç para sen biliyonmu dedim. Beslenmem lazım karıcım diyo niye dedim çocugu sana mı koydular
Bende içiyorum günde 5 tane normalde 1 paket içerdimValla napim sigarayı da bıraksam evde kocamı bıçaklicam zaten antidepresanları bi anda bıraktım sinir bombası gibiyim her şey çok sinir bozucu bide sigara içmezsem katilim
Bende normalde 1 paket bitiriyordum Kıbrıs’tan elektronik aldım onu az içerim diye daha çok içiriyorBende içiyorum günde 5 tane normalde 1 paket içerdim
Prodoctor testle ben yaptım beta 15’i gördü yalnız prodoctoe test sonucu geç gösteriyor kullanımda da 30 dakika ya kadar çıkan sonuç doğru diyor benimki ilki ve üçüncü testte 6-7 dk sonra gösterdi bir arkadaşınla de 10. Dk sonra göstermişti betası 32 çıkmıştıKızlar eşim dün prodoktor test siparişi vermişti bugün geldiler biraz önce sırf test etmek için yaptım negatif çıktı beta 30 onu bile algılamadı.. Yani diyeceğim o'ki paranızı boşa harcamayın ama illada yapacam diyosanız da pozitif yada negatif sonucu ciddiye almayın.. En ufak silik çizgi bile yok
Doktor dedi sigara içiyomusun dedim o konuya hiç girmeyelim kırıcı olabiliriz gerek yokValla napim sigarayı da bıraksam evde kocamı bıçaklicam zaten antidepresanları bi anda bıraktım sinir bombası gibiyim her şey çok sinir bozucu bide sigara içmezsem katilim
Benim doktorum o kadar samimi ki bok iç diyorDoktor dedi sigara içiyomusun dedim o konuya hiç girmeyelim kırıcı olabiliriz gerek yok
Canım benim beta 30 benim testte ki çizgiyi görmek için mikroskop lazım baka baka başım ağrıdıda bıraktımProdoctor testle ben yaptım beta 15’i gördü yalnız prodoctoe test sonucu geç gösteriyor kullanımda da 30 dakika ya kadar çıkan sonuç doğru diyor benimki ilki ve üçüncü testte 6-7 dk sonra gösterdi bir arkadaşınla de 10. Dk sonra göstermişti betası 32 çıkmıştı
Valla o sormadan ben dedim hocam ben tiryakiyim günde 5 tanede olsa içerim yoksacbeni kelepceleyip yatırım dedim güldü 5 den fazla içme dedi sen kactane iciyorsunDoktor dedi sigara içiyomusun dedim o konuya hiç girmeyelim kırıcı olabiliriz gerek yok
SöyleyememValla o sormadan ben dedim hocam ben tiryakiyim günde 5 tanede olsa içerim yoksacbeni kelepceleyip yatırım dedim güldü 5 den fazla içme dedi sen kactane iciyorsun
1 pakette icmiyon heraldeSöyleyemem
Hayırlısı olur ama internetten aldıysanız çok kalitesiz oluyorlar ben hep eczaneden son kullanma tarihine bakarak aldım mümkünse eczaneden alınCanım benim beta 30 benim testte ki çizgiyi görmek için mikroskop lazım baka baka başım ağrıdıda bıraktım
Var bi 10-15Söyleyemem
Ben bıraktım zorda olsa ama canım istemiyor değil tutunma döneminde rahim içine yeterince oksijen gitmiyormuş Muş da MuşOnu burda deme doktorum banada kızıyo
Nolur daha fazla konuşmayalım bu benim hassas noktam1 pakette icmiyon heralde
HahahahahaNolur daha fazla konuşmayalım bu benim hassas noktamyazarken ağzımdan duman çıkıyo sanırsam sinirden
Valla ben kanser atlattım kemoterapi de gördüm onda bile bırakmadım ama kanseri yendimBen bıraktım zorda olsa ama canım istemiyor değil tutunma döneminde rahim içine yeterince oksijen gitmiyormuş Muş da Muş
Aha bende kanserin bi adım öncesi cin3 rahim ağzı alındı ama erken anladı doktorlarValla ben kanser atlattım kemoterapi de gördüm onda bile bırakmadım ama kanseri yendimbebisimide korurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?