Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

bizde alışveriş yaptık yarısı yok neden çünkü kocam sabah kahvaltısını bile cevizle yapıyor

Valla napim sigarayı da bıraksam evde kocamı bıçaklicam zaten antidepresanları bi anda bıraktım sinir bombası gibiyim her şey çok sinir bozucu bide sigara içmezsem katilim
Bende içiyorum günde 5 tane normalde 1 paket içerdim

Prodoctor testle ben yaptım beta 15’i gördü yalnız prodoctoe test sonucu geç gösteriyor kullanımda da 30 dakika ya kadar çıkan sonuç doğru diyor benimki ilki ve üçüncü testte 6-7 dk sonra gösterdi bir arkadaşınla de 10. Dk sonra göstermişti betası 32 çıkmıştı

Valla napim sigarayı da bıraksam evde kocamı bıçaklicam zaten antidepresanları bi anda bıraktım sinir bombası gibiyim her şey çok sinir bozucu bide sigara içmezsem katilim
Doktor dedi sigara içiyomusun dedim o konuya hiç girmeyelim kırıcı olabiliriz gerek yok

Canım benim beta 30 benim testte ki çizgiyi görmek için mikroskop lazım baka baka başım ağrıdıda bıraktım

Doktor dedi sigara içiyomusun dedim o konuya hiç girmeyelim kırıcı olabiliriz gerek yok
Valla o sormadan ben dedim hocam ben tiryakiyim günde 5 tanede olsa içerim yoksacbeni kelepceleyip yatırım dedim güldü 5 den fazla içme dedi sen kactane iciyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…