Maşallah bende öyle kalp ameliyatı oldum eşimle nişanlıydık beni görmeye geldi bahçeye çıkar beni sigara içmem lazım dedimValla ben kanser atlattım kemoterapi de gördüm onda bile bırakmadım ama kanseri yendimbebisimide korurum
Helal bacıma yürü be kim tutar seniValla ben kanser atlattım kemoterapi de gördüm onda bile bırakmadım ama kanseri yendimbebisimide korurum
kızlar bizi bir aydınlatın kimse yok muEvet benimde daha yeni başladı ne zaman bitecek bende onu soruyodum kimse cvp vermedi
Canım benim böyle peçeteyi geliyo hani tuvalette siliyorum ya işte öyle bi kaç damla oldu hastanede doktor bu yerleşme dedi bi kaç gün sürermişkızlar bizi bir aydınlatın kimse yok mu
Valla kızlardan cevap gelmeyince bende şimdi doktora ulaşıp sordum sen yatmaya devam et kırmızı değilse sıkıntı yok dediCanım benim böyle peçeteyi geliyo hani tuvalette siliyorum ya işte öyle bi kaç damla oldu hastanede doktor bu yerleşme dedi bi kaç gün sürermiş
Ben şuan sol kasıgım öyle bi ağrıyoki ve transferin ikinci günü başladı hala devam ediyo bebeğim sağlıklıysa inşallah doğacak ama onun dısında elimden bişey gelmiyo allahın takdiriValla kızlardan cevap gelmeyince bende şimdi doktora ulaşıp sordum sen yatmaya devam et kırmızı değilse sıkıntı yok dedi
O kasik ağrısı bende hiç geçmedi her WC ye gitmemde bakıyorum hastami oldum diye adet sancısı gibi ayni ama bende hiç leke falan olmadıBen şuan sol kasıgım öyle bi ağrıyoki ve transferin ikinci günü başladı hala devam ediyo bebeğim sağlıklıysa inşallah doğacak ama onun dısında elimden bişey gelmiyo allahın takdiri
Benimde yoktu dün gece ye kadar T +8 de başladıO kasik ağrısı bende hiç geçmedi her WC ye gitmemde bakıyorum hastami oldum diye adet sancısı gibi ayni ama bende hiç leke falan olmadı
ay bende aynı Korkuyu yaşıyorum her tuvalete gidişte O kasik ağrısı bende hiç geçmedi her WC ye gitmemde bakıyorum hastami oldum diye adet sancısı gibi ayni ama bende hiç leke falan olmadı
Görünüm olarak sağlıklı embriyo veriliyo. Yok sa embriyo sağlıkşımı hastamı ona bakmıyolsr. Genetik tarama diyolar ya o embriyo oluşunca bakıyolar yani sperm tek yumurta içinde yaşayabilir uzun süre tek başına yasayamazKızlar birşey soracağım bu sağlıksız embriyo olayı varya tüp Bebek de spermler seçilip enjekte edilmiyor mu
EvetKızlar birşey soracağım bu sağlıksız embriyo olayı varya tüp Bebek de spermler seçilip enjekte edilmiyor mu
Genetik taramaya inanıyormusun dersen tabiki hayırGörünüm olarak sağlıklı embriyo veriliyo. Yok sa embriyo sağlıkşımı hastamı ona bakmıyolsr. Genetik tarama diyolar ya o embriyo oluşunca bakıyolar yani sperm tek yumurta içinde yaşayabilir uzun süre tek başına yasayamaz
Hayırlı uğurlu olsun inşallahCanım yazdım ama görmemişsin 317
Fitili koyunca kalkma yatYa hiç fitil kullanan yokmu ben bugün attığım tüm fitilleri attım hepsi çıktı neden öyle oluyor
Ben fıtıl kullanıyorum bazen yogun akıntı bazen beyaz putur putur gelıyor sorun degıl canımYa hiç fitil kullanan yokmu ben bugün attığım tüm fitilleri attım hepsi çıktı neden öyle oluyor
Ben kullanıyorum ama en az 1 saat yatıyorum aksamkinide yatarken koyuyorum dış kabuğu atıyor hafifte alıyor normal yani oYa hiç fitil kullanan yokmu ben bugün attığım tüm fitilleri attım hepsi çıktı neden öyle oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?