Aynısı olmaya başladı sabah 7de koydum 11 e kadar uzandım bişeyler izledim kalkmayayım diye ama kalktığımda neredeyse bütün halde peçeteye geldiYa hiç fitil kullanan yokmu ben bugün attığım tüm fitilleri attım hepsi çıktı neden öyle oluyor
Hakkınızda hayırlısı olsun yavrunuz sımsıkı tutunsun sizeBende dün transfer oldum 2. Transferim ve son embriyom Allah yardımcımız olsun
Benimde öyle işte kalkmıyorum da hiç attıktan sonra ama jelatinliyle beraber çıktı bugün hep acaba rahim kabul etmiyor mu artıkAynısı olmaya başladı sabah 7de koydum 11 e kadar uzandım bişeyler izledim kalkmayayım diye ama kalktığımda neredeyse bütün halde peçeteye geldi
2.transferi ne zaman verdinizKızlar pozitif görenlerin sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin Allah çok sevindim hepinizin adına tutunmayanların adına da çok üzüldüm çok zorlu meşakkatli bi süreç hepinizi çok iyi anlıyorum Rabbim tez vakkite ben dahil tüm bekleyenlere nasip etsin güzel haberler almamız dileğiyle
Gerekeni alıyor bence vücut iyi düşünelim iyi olsun biz doğru kullanıyoruz sonuçtaBenimde öyle işte kalkmıyorum da hiç attıktan sonra ama jelatinliyle beraber çıktı bugün hep acaba rahim kabul etmiyor mu artık
Kacinci gün embriyosuBende 25 transfer oldum 4 Ekim test dendi
Ada Selin senin ilk miydiNegatiften sonra diğer transferi kaç ay sonra yaptırdınız
Benim de geçen hafta pembe kanamam oldu 5 haftalıkken. Sonraki iki gün de kahverengi oldu. Ama böyle yoğun ped dolduracak kadar değildi. Embriyo tutunurken kanama alanı olurmuş ya vücuttan atılması ya da emilmesi gerekirmiş. Doktorum bu hafta kalp atışı için gittiğimde kanama alanının hala durduğunu ve 10.haftaya kadar riskin olduğunu ama kırmızı olmadıkça çok takılmamam gerektiğini söyledi.Kızlar 5+2 deyim kese görmüştük bu gün birşey oldu çamaşırında kahverengi leke vardı peceteyle baktım akıntım pembemsi gibi oluyordu hafifte bir bel ağrısı geldi hemen uzandım bel ağrım geçti sizce yerleşme kanamasımi
EvetAda Selin senin ilk miydi
Spermler seçilip enjekte edilse bile bölünürken kromozomsal bozukluk olabiliyor. Mikroçip yaptırdım buna rağmen pgt işleminden 7 blasttan 2si sağlıklı geldi.Kızlar birşey soracağım bu sağlıksız embriyo olayı varya tüp Bebek de spermler seçilip enjekte edilmiyor mu
Benimde kahve leke dün gece başladı T+8 deyim daha yeni yani beta 30 çıktı ama düşük bekleyip görecezBenim de geçen hafta pembe kanamam oldu 5 haftalıkken. Sonraki iki gün de kahverengi oldu. Ama böyle yoğun ped dolduracak kadar değildi. Embriyo tutunurken kanama alanı olurmuş ya vücuttan atılması ya da emilmesi gerekirmiş. Doktorum bu hafta kalp atışı için gittiğimde kanama alanının hala durduğunu ve 10.haftaya kadar riskin olduğunu ama kırmızı olmadıkça çok takılmamam gerektiğini söyledi.
Progestan fitil ve 2 günde bir iğneye devam ediyorum. 5 günde prednol kullanmamı istedi
Dondurulmuş embriyo varsa bir sonraki adet döneminde deneyebilirsin ben doktoruma sormuştum böyle söylemişti kendini hazır hissediyorsan bir sonraki ay yapılabilir demişti
Evet canım düzenli olması gerekiyorKızlar siz ilaçları iğneleri günlük aynı sattemi vurdunuz
Ama rahmi 1 2 ay dinlendirmek bence daha mantıklı
Günlük saat kaçta vurdun abla diğer transferim için bilgi alıyorumEvet canım düzenli olması gerekiyor
Ben çok saati saatine dikkat edemedim acaba ondan mı kendimde suç aramaya başladım normal miEvet canım düzenli olması gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?