- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.007
- 298
Annem bana hamile kalinca dusurmek icin ilac içmiş. Ama dusmemisim. Babam annem bana 6 aylik hamileyken annemi tekmeleyip merdivenden asagi atmis. Yine de sapasağlam dogmusum. Dogacagim varmis herhal.
Copluk gibi cocuklugum, copluk gibi ergenligim, copluk gibi genc kizligim var. Copluk gibi kadinliga gecisim var (bosanmayla sonuclanan evlilik). Simdi düşünüyorum da dogmasaydim daha mi iyiydi?
Insiyatifim disinda dünyaya getirilip bunca sıkıntıyı neden yasadim?
Minnacik cocukken ensestle neden tanistim?
Poffff 30 yil, cope atilmasi gereken 30 yil. Biri bana da bunun hesabini verse keske.
hanımı istemediği halde hamile bırakmış kocası..geçenlerde okonuda vardı
spirali varmış. ama sanırım spiralde sorun olmuş.konu çok uzamışta. bu konu sahibi mi? başka biri mi?
birde şu var korunma yolunu bilseydi, ertesi günü hapını da bilip ertesi günü yutardı. bebekte gelmezdi.... bebeği istemeyen ve internet kullanmayı bilen bu yolları da öğrenebilecek kadar zekidir diye düşünüyorum....
Annem bana hamile kalinca dusurmek icin ilac içmiş. Ama dusmemisim. Babam annem bana 6 aylik hamileyken annemi tekmeleyip merdivenden asagi atmis. Yine de sapasağlam dogmusum. Dogacagim varmis herhal.
Copluk gibi cocuklugum, copluk gibi ergenligim, copluk gibi genc kizligim var. Copluk gibi kadinliga gecisim var (bosanmayla sonuclanan evlilik). Simdi düşünüyorum da dogmasaydim daha mi iyiydi?
Insiyatifim disinda dünyaya getirilip bunca sıkıntıyı neden yasadim?
Minnacik cocukken ensestle neden tanistim?
Poffff 30 yil, cope atilmasi gereken 30 yil. Biri bana da bunun hesabini verse keske.
valla benide annem istememiş. yazmıştım dün. ne iğneler vurdurmuş doktora. ağabeyimin yaramazlığından çok çekmiş. buda yaramaz olursa çekemem diye. ama sonunda doktor isyan etmiş. bu yaşamak istiyor feci tutunmuş hayata demiş.birde ramazanda bunu bana yaptırma deyince ramazan ayı saye
sinde yaşıyorum. ve diyorum ki iyiki doğdum. .çünkü hayatı çok seviyorum ben
. ve tabii doktor sağolsun.
Ya kendine şiş sokan kadınlar mı varmış
Çekseydin, annesiz veya babasız büyümek ne demek bilseydin böyle geniş geniş yazamazdın!
Ya islamla yukselir , ya inkarla çürürsün.Bu yol mezarda bitmiyor gittiginde gorursun
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/805-milyon-insan-aç.754761/#post-36946413
çocuk rızkıyla gelir diyenler için şu linke bakmalarını öneririm
yok ben genelleme yapıldığı için yazdım. çünkü çocuk rızkıyla gelir her çocuk için geçerli bir cümle.şu an internet girip dert anlatan biri bu halde değildir diye düşünüyorum....
ucuz kurtulmuşsun
bir komşu vardı kürtaj olmayı adet edinmişti kadın. o işleme kadar neden öğrenmedilerdi ki korunma yollarını. hani cahil birileri de değildi.
bana garip geliyor. herkesin kendi düşüncesi de. ne bileyim içime sinmeyen bir şeyler var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?