- Konu Sahibi dailyfairy
-
Çok şükür evliliğimde mutluyum, ama bunu facebooktan yansıtma gereği duymadım asla. Facebookta sadece eşimle balayında deniz kenarında çekilmiş bir fotoğrafım var, eşimi görmek isteyen arkadaşlarım için koydum,bu yaz evlendim tek düğün fotoğrafı dahi koymadım. Bahsettiğim fotoğraf dışında ne eşimin ne kendimin fotoğrafı var. Allah nasip eder de bebişimi kucağıma alırsam onun da fotoğraflarını koymayacağım.
Bunu yapanlara, albüm albüm kendinin eşinin çocuğunun yüzlerce fotoğrafını koyanlara acayip gıcığım. Ne yapmaya çalışıyorlar bilmiyorum. Şahsen yapmayacağım şeyler bunlar, zira facebookta, reelde bekar ve evlenmek isteyen , evli olup çocuk sahibi olamayan arkadaşlarım var benim, onlara mı nispet yapacağım? Bak 'evliyim, mutluyum, çocukluyum' diye. Bunu yapanlara diyorum 'Biraz empati...'
Yıllardır evli olup hala profil resmi düğün fotoğrafı olanlar da cabası..
Facebookta eskilerden bir arkadaş var, evleneli 7 sene falan oldu, her gün onlarca çocuğunun fotoğrafını paylaşırdı bir şey demezdim de geçenlerde kendi düğün fotoğraflarını paylaşmış gül gül öldüm.
''Düğün mü tazelediniz :) '' dedim, yorumumu silmiş.
ya evet hala profilinde düğün fotosu olanlar bana da tuhaf gelio. tmm albümünde dursunda 2 yılı 3 yılı geçmiş hala niye profilde olur ki o foto :) benimde en şaşırdığım durumlardan biri bu.
Bir de esiyle ozel konusmalarini duvarlarindan yapanlar var. Yok canim kocisim nasilsin, iyiyim bebegim yerim seni falan. Ulan ben bunlara sahit olmak zorunda miyim. Git ozel mesaj gonder. Boyle sevgi gosterilerini uluorta yapanlarin tek amaci baskalarina "ne kadar mutlu" olduklarini gostermek. Yoksa neden herkesin gorebilecegi bir ortamda paylasirsin ki boyle seyleri. Git ozelden istedigini yap esinle , sevgilinle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?