- 9 Ekim 2012
- 6.609
- 1.383
- 173
- Konu Sahibi dailyfairy
-
Facedeki evli çiftlerin mutlu ya da mutsuz olduğuna dair bir şey diyemem ama bir çok bayanı mutsuz ettiği belli..
O kadar çok konu okuyorum ki eşinin facede yaptıklarından dolayı mutsuz olan ,
Bir çok çiftin ayrılmasına sebep olan bu faceden nefret ediyorum açıkçası...
Benim öyle bi kuzenim var
Biz kendi yazdığını düşünüyoruz ( ablamla yani)
Biraz sorunlu bi tip
Ve yazı olarak aynı oluyo her iki yorumda.. Tüm kelimelerin baş harfini büyük yazıyo nedense :44: Tek cümleye başlarken büyük harf kullanılır oysa ki.. İkisinin de aynı yanlışı yapması çok düşük bi ihtimal
Benim öyle bi kuzenim var
Biz kendi yazdığını düşünüyoruz ( ablamla yani)
Biraz sorunlu bi tip
Ve yazı olarak aynı oluyo her iki yorumda.. Tüm kelimelerin baş harfini büyük yazıyo nedense :44: Tek cümleye başlarken büyük harf kullanılır oysa ki.. İkisinin de aynı yanlışı yapması çok düşük bi ihtimal
itiraf ediyorum birkere kocamın duvarında bir film fragmanı paylaştım ,aa baktım oralı değil cevap filanda yazmamış ,bende girdim onun adresinden kendi kendime teşekkür ettim ,eee rezil olmak vardı sonunda onca insan görüyor
yani mutsuzluğun fotoğrafı çekilemiyor sonuçta.bir işin bu boyutu var bir de e insanoğlu hava atmayı seviyor.facebook da buna çok çanak tutuyor orada herşey olduğundan farklı gösterilmeye çok müsait.yani hayatlara bakarsan herkes bar,disko,tatil,sınırsız aşk modunda yaşıyor.e gerçek hayat böyle mi?hastalıklar,geçim derdi,ailesel çatışmalar vs... vs...hayatın içinde onlar da var bunlar da var.ama adam da hasta yatağında foto çekinecek değil.tabiki bunlar ego tatmini.ama illa foto paylaşanlar mutludur ya da mutsuzdur diye bir genelleme yapılamaz.
ee canım haliyle, mutluykenki fotolar konur, mutlu anlar, reklama bile malzeme olmuştur, hatta genel geçer bi laf haline bile gelmiş "bir kodak anı" diye, herkes 32 diş
face de evinizdeki albümlerden farksız, kimin evindeki albümde mutsuz ağlarken fotosu var, ağlarken fotosu olan olsa olsa kınada çekilmiştir
gerçekmi değil mi sorgulamam, gerçek olmasını dilerim
ya bayıldım sana süpersin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?