- 17 Ağustos 2009
- 4.668
- 43
- 163
- Konu Sahibi schmetterling89
-
Eki Görüntüle 539527 Eki Görüntüle 539528 Eki Görüntüle 539529 Eki Görüntüle 539530 Eki Görüntüle 539531
kizlar falimi yorumlarmisiniz lütfen
canim yakinlasmaya calisiyor sana aranizda mesafe var sanirim özlemissiniz birbirinizi kalpleriniz bir
canim senin falina 2-3 günde bir bakalim hergün karisiyor
canim kumral bir erkek yüzünden araniz acilabilir dikkat et
kumral bir erkekten size bir teklif var is teklifide olabilir esin esmer bir kadini dinliyor sanirim aileden biri olabilir evliliginizde etkisi büyük
araniza sanki bir mesafe girmis yakinlasmaya calisiyorsunuz bazi seylerin zamana ihtiyaci var
Canım ben de yorum yapmıştım bana da bakabilirsen sevinirim müsait olduğunda
bana da bakar mısın nolur ben açık esmer o kumral
Ben kumralım(BEYAZ TENLİYİM) eşim açık esmer
için kararmış senin yine böyle düşüncelerdesin bide bi erkeğe sırt dönmüşsün sanki aslında sırt dönmek istemiyosun da dönmeliyim diyip dönüyosun..sanki omuzunda bir sürü yük var gidemiyomuş gibi hissediyosun ama temize çıkıcaksın bu aralar böylesin sen üzgünsün herşey üst üste gelmiş gibi çünkü.bu üzüntülerin hemen geçmicek ama biraz zamanı var canım kısa süreli değil diye düşünüyorum ben..artık bıkıp herşeysen bi kadına anlatman var senin bu kısa zamanda olucak ki anlatıcağın insanda zararlı biri değil seni rahatlatıcak birazda olsa..neyi taktın bu kadar anlamadım ki:) bu kadar görebildim canım
ben beyaz o buğday tenli bakarasn çok sevinirim iyi bayramlar diliyorum bide
canım bana iskambil açar misin. Ikimiz de kumral. Ben daha koyuyum.
canim sorunlu gececek olan bir konusmaniz olacak
güzel bir teklif geliyor canim sana ona gittikce daha cok yakinlasiyorsun
baska birsey cikmadi malesef
canım çok teşekkür ederim. Beyfendiden ses çıkmıyor. Yine bombayı patlatacak. Laf sokacak galiba.
Eki Görüntüle 540821 Eki Görüntüle 540823 Eki Görüntüle 540824 Eki Görüntüle 540825 Eki Görüntüle 540826
kizlar üstteki fincan yanlis oldu bu fincanimi yorularsaniz sevinirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?