falimi yorumlayana iskambil aciyorum

şekerimm yorumları pek okumadım ama kısa birşey söyleyeceğim falınla ilgili uzak yolların var ancak yolların zamanla kısalıyor ve en sonunda bitiyor sanırım sevgilinin başına bir olay gelecek işiyle ilgili ya da ailesiyle ilgili olabilir ama hayatı ve yaşadığı yer değişecek sen artık gidemeyeceksin o gelebilecek zaman zaman...inşaallah hayırlı güzel şeyler olur zamanla..

için kararmış senin yine böyle düşüncelerdesin bide bi erkeğe sırt dönmüşsün sanki aslında sırt dönmek istemiyosun da dönmeliyim diyip dönüyosun..sanki omuzunda bir sürü yük var gidemiyomuş gibi hissediyosun ama temize çıkıcaksın bu aralar böylesin sen üzgünsün herşey üst üste gelmiş gibi çünkü.bu üzüntülerin hemen geçmicek ama biraz zamanı var canım kısa süreli değil diye düşünüyorum ben..artık bıkıp herşeysen bi kadına anlatman var senin bu kısa zamanda olucak ki anlatıcağın insanda zararlı biri değil seni rahatlatıcak birazda olsa..neyi taktın bu kadar anlamadım ki:) bu kadar görebildim canım
ben beyaz o buğday tenli bakarasn çok sevinirim iyi bayramlar diliyorum bide

cok teşekkur ederımm..

canım ıcın sıkıntılı bıraz ama acılmayacak bırsey deıl.hasta bırımı var varsada onemlı bır sey degıl merak etme.senın kadın yollarınla ılgılı agrı sancı bırsey varmı varsa usutme gıbı gorunuyor.dıkkat et cok guzel bır gelısme var yolda bırı var senı dusunen aklı sende olan bu ara bıraz atısma olabılır ama gecıcı kafaya takma.sonunda sankı senın koruyucu bır melegın var gıbı sızı yukarı kaldırıyor ve sarılma kavusma var guzel seyler var.opucukkkk tatlımmm anladıgım bukadar

Canım ben de yorum yapmıştım bana da bakabilirsen sevinirim müsait olduğunda

canim evlimisin bilmiyorum ama eger evliysen evliligin cok güzel gözüküyor eger bekarsan size evlilik var
canim sevdigin adamin maddi sikintilari var ve sana hasret cekiyor özlüyor seni maddi sikinitlarini atlattiginda sana daha fazla yaklasacak ama sende birazcik bencillik yapiyorsun :/

bana da bakar mısın nolur ben açık esmer o kumral

canim sana uzak briinden bir teklif geliyor
canim siz sevgili degilsiniz sanirim onun aklinda ailesi vvar ve sanirim ailesiyle arasinda mesafe var baska birsey yok onun aklinda hep ailesini düsünüyor bütün sevgisini ailesine vermis

canim evlimisin bilmiyorum ama ben böyle yorumladim falini :/

ben fal yorumlamayı bilmiyorum ama iskambil falı ne olursa birisinin bişeyler demesine çok ihtiyacım var ben beyaz tenliyim o ise kumral esmere yakında diyebilirz banada bakarsan çok sevinirim....

Ben kumralım(BEYAZ TENLİYİM) eşim açık esmer

canim sen bazi seyler sikintilarini zamana birakmissin fazla umursamiyorsun zaman diyorsun sadece
esine cok baglisin cok seviyorsun esine daha cok yakinlasmaya calisiyorsun canim biraz maddi sikintilariniz var sanirim bu sizi bunaltiyor ama gececek esmer bir kadindan is teklifi alabilirsiniz

canim ailende sarisin bir erkek varsa ondan sana bir iyilik gelecek
sen onu zamana birakmissin umursamiyor gibi o seninle görüsmek icin can atiyor seninde kalbin onunla ama sen problemler yaratiyorsun ona inanmiyorsun güenmiyorsun sanirim

............................

Eklentiler

• $IMG_20121024_231233.webp
    64,1 KB · Görüntüleme: 63
  • $IMG_20121024_231241.webp
    71,2 KB · Görüntüleme: 69
  • $IMG_20121024_231249.webp
    69,1 KB · Görüntüleme: 61
  • $IMG_20121024_231300.webp
    52,9 KB · Görüntüleme: 56
  • $IMG_20121024_231356.webp
    83,9 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleme:
kelebiş banada bakarmısın canım fincanına bakıyorum şuan :)

ben:kumral
sevgilim:beyaz

Şimdiiiii;
Çok aşıksın sankim bu aralar.Erkek var karşında.Sana karşı boynu bükük duruyor.Ne dersen evet diyecek pozisyonda.Yada o duruma gelecek diyelim.İki kalp var birisi senin diğeri erkeğin.Senin kalbinde dolmuş taşmış bir dert var.Soru işaretleri olmuş kalpte.Bir şeyleri sorguluyorsun.Erkek kendini belli ediyor ben burdayım bana sor diyor sanki :) Bir konuşma var.Karşı karşıya gelmişsiniz.Saçların alnına düşmüş.Salık gibi duruyor saçların.Erkek sana karşı karamsar böyle içi kararmış.Dertli sende onu dinliyorsun ve konuşmadan sonra haneye giriyorsunuzzzz...Hanede ferah bir dönem geçiriyorsunuz.Sanki aileler tanışacak birbirinize gitmeye başlamışsınız gibi.Orada rahatsınız size destek oluyorlar gibi çıkmış.Gideceğin yollar var ikiside tertemiz.Hatta birisinde acayip göze gelceksin.Gittiğin yollar aşka çıkıyor tatlım.Gittiğin yerde kalbinide götürüyorsun.Sevgilinlemi gidiyorsun acaba Yanında değilse bile kalbi seninle.Sana karşı yoğun sevgi duygusu var erkekte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…