falimi yorumlayana iskambil aciyorum

canim cok mutlu oldum :) insallah cikar falin :)

canim kartlarim yanimda degil yarin acayim sana fal olur mu

tatlım gordugum kadarıyla telvenın rengı oldukca koyu dılegın gerceklesmeyecek demektır bu .4.resımde ıkılı cızgıler goruyorum tatlım buda.Deniz yolu işaretidir. Yakında deniz yoluyla bir seyahate çıkacağınaı yada iş için deniz yolu olan bir yere gideceğine gosterıyor. evınde mutluluk..bolluk gorunuyo canım .1.resımde sol tarafta daıre goruyorum canım ıs ve sosyal hayatında olusan sorunlar bıtecek anlamına gelır . sonunda guzellık gorunuyo tatlım . 2 .resımde yıne yolculuk goruyorum canım ama zorlu bı yolculuk fakat bu zorlukları atlacaksın .yınede 4.reısmde zengınlık goruyorum canım guzellık var bu ıs ve ask hayatında olabılır .ucunda basarı gorunuyo tatlım .bu kadar yeter

Son düzenleme:

Tesekkür ederim canim yarin acacagim Falini :)

............................

Canımmm gelin olmuş gidiyorsun bize veda ediyorsun :) boydan boya bir gelin çıkmış. Balık modeli mi diyolar ona, çok kabarık değil sadeceeteğin alt tarafı kabarık biraz öyle modeli. Ama gitsem mi gitmesem mi diye bir kararsızlık görüyorum. Önün aydınlık görünüyor ama bastığın yerden attığın adımdan emin olamıyorsun. Arkanda bir çok karmaşa bırakmışsın hepsine sünger çekmişsin ve çok da iyi olmuş. Bunların hepsi gittiğin bir yoldan sonra karar verdiğin uyguladığın şeyler.
E harfli birinden haberin var yakın zamanda, ve güzel bir haber.
Bir kalp kırıklığın var canım ciddi boyutta bir kırgınlık bu. Kalbin ters dönmüş. Bu kalp iki kişiyle oluşmuş sanki ve bu kişiler birbirine sarılıyor gibi. Sevdiğinle aranda bir kırgınlık varsa bunu çözmeye çalışabilirsiniz bu anlama geliyor olabilir. Birbirinize sarılıp birbirinizde araybilirsiniz çareyi.

Ben karamsar bir yapı gördüm öncelikle,eğer karamsar olan siz değilseniz çevrenizde karamsar düşünen insanlar toplulugu var sanırım.Refaha ulasmanizin yolu olumlu düşünmek.Olumlu düşünmeye başladığınızda birşeylerin yoluna girdiğini göreceksiniz.Sırtınızda sizi yoran bitkin bırakan koca bir yük bir sıkıntı varmış.Yüreğinizi hoplatan bir sıkıntı.
Ama biraz hafiflemiş sanki.Çok cook büyük bir kismetle gidecek bütün sıkıntılar inşallah.
Sanırım kafanız bir konuda çok karışmış o dusunceden bu dusunceye atlamissiniz ama zaman geçtikçe çok dusunmemeye başlayacaksınız diye gördüm.Elinizden 3 parça halinde bir para çıkacak istediğiniz birşeyi alacaksınız.
Bir kalabalık gördüm,hep bir ağızdan konuşan birileri var.Siz bu kalabalık içindesiniz ama ruhunuz başka yerde sanki hep başka şeyler düşünür haldesiniz.
Yoldan gelen bir bir çift var karı koca geliyorlar sanırım,bu kişiler içinizi ferahlatacaklar.
Sıkıntıları atacaksınız inşallah,çok mutlu bir ilişki görüyorum.Ya şu an varsa iliskiniz odur,eğer yoksa da yeni biri bun.Evliliğe gidecek bir ilişki.Baba evinizden sizi çıkaran bu kişi olacak sanırım..

Benim yorumum da bu :)
İskambil acarsaniz çok memnun olurum
ayrı olduğum biri var.ikimizde beyaz tenliyiz ama onun saclari açık renk
geri dönüş olur mu olmaz mi merak ettiğim bu:/

kizlaaaar fallari bi türlü acamiyorum destegi aldigim an birileri geliyor
aksama insallah rahat rahat bakarim
babam kumar oynuyorum falan sancak diye korkuyorum

CANIM falına tabagından bakarak başladım orda kedi gördüm kedi dikkatimi cekti ondan orda başladım etrafında nankör insan var canım her kimse sana zarar vermeye calışcak ama veremicek ama snei sadece izlemekle kalıcak bu insan seninle ic ice hanenize girmiş bir insan canım vin icinde gördüm birde 2 tane mutluluk gözyaşların var mutlulukdan ağlicaksın istediğin 2 dileğin var birini cok ama cok istyorsun diğerini sadece hani olsada olur diyorsun 4 vakte kadar bu dileklerinle iligli bir haber söz konusu gitmeyi düşündüğün yollar var kararszsın o yollarda gtsem mi gtmesem mi diye düşünyorsun birde o yolların aralrında böyle üzgün düşünceli bir göz gördüm göz yaşlı gbi birde sıkıntın varmışdı senin sıkıntılarnn bircogunu birisinle paylaşmışsın anltmışsın birne dertni biraz rahatlamşsın canım görebldklerm bukadar banada iskambl bakarmısn ben beyaz o kumral buğday tenli

jadom yaaaa bide tarih söylesen tadindan okunmicak hale gelecek fal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…