- Konu Sahibi schmetterling89
-
Eki Görüntüle 540821 Eki Görüntüle 540823 Eki Görüntüle 540824 Eki Görüntüle 540825 Eki Görüntüle 540826
kizlar üstteki fincan yanlis oldu bu fincanimi yorularsaniz sevinirim :)
Şimdiiiii;
Çok aşıksın sankim bu aralar.Erkek var karşında.Sana karşı boynu bükük duruyor.Ne dersen evet diyecek pozisyonda.Yada o duruma gelecek diyelim.İki kalp var birisi senin diğeri erkeğin.Senin kalbinde dolmuş taşmış bir dert var.Soru işaretleri olmuş kalpte.Bir şeyleri sorguluyorsun.Erkek kendini belli ediyor ben burdayım bana sor diyor sanki :) Bir konuşma var.Karşı karşıya gelmişsiniz.Saçların alnına düşmüş.Salık gibi duruyor saçların.Erkek sana karşı karamsar böyle içi kararmış.Dertli sende onu dinliyorsun ve konuşmadan sonra haneye giriyorsunuzzzz...Hanede ferah bir dönem geçiriyorsunuz.Sanki aileler tanışacak birbirinize gitmeye başlamışsınız gibi.Orada rahatsınız size destek oluyorlar gibi çıkmış.Gideceğin yollar var ikiside tertemiz.Hatta birisinde acayip göze gelceksin.Gittiğin yollar aşka çıkıyor tatlım.Gittiğin yerde kalbinide götürüyorsun.Sevgilinlemi gidiyorsun acabaYanında değilse bile kalbi seninle.Sana karşı yoğun sevgi duygusu var erkekte
bende sımdı yorumu yazacagım banada bakarmısınız ben beyaz tenlıyım sevgılmde beyaz o daha acık tenlı
yarın bekliyorummm
tatlım gordugum kadarıyla telvenın rengı oldukca koyu dılegın gerceklesmeyecek demektır bu .4.resımde ıkılı cızgıler goruyorum tatlım buda.Deniz yolu işaretidir. Yakında deniz yoluyla bir seyahate çıkacağınaı yada iş için deniz yolu olan bir yere gideceğine gosterıyor. evınde mutluluk..bolluk gorunuyo canım .1.resımde sol tarafta daıre goruyorum canım ıs ve sosyal hayatında olusan sorunlar bıtecek anlamına gelır . sonunda guzellık gorunuyo tatlım . 2 .resımde yıne yolculuk goruyorum canım ama zorlu bı yolculuk fakat bu zorlukları atlacaksın .yınede 4.reısmde zengınlık goruyorum canım guzellık var bu ıs ve ask hayatında olabılır .ucunda basarı gorunuyo tatlım .bu kadar yeter
............................
Eki Görüntüle 540821 Eki Görüntüle 540823 Eki Görüntüle 540824 Eki Görüntüle 540825 Eki Görüntüle 540826
kizlar üstteki fincan yanlis oldu bu fincanimi yorularsaniz sevinirim :)
Canımmm gelin olmuş gidiyorsun bize veda ediyorsun :) boydan boya bir gelin çıkmış. Balık modeli mi diyolar ona, çok kabarık değil sadeceeteğin alt tarafı kabarık biraz öyle modeli. Ama gitsem mi gitmesem mi diye bir kararsızlık görüyorum. Önün aydınlık görünüyor ama bastığın yerden attığın adımdan emin olamıyorsun. Arkanda bir çok karmaşa bırakmışsın hepsine sünger çekmişsin ve çok da iyi olmuş. Bunların hepsi gittiğin bir yoldan sonra karar verdiğin uyguladığın şeyler.
E harfli birinden haberin var yakın zamanda, ve güzel bir haber.
Bir kalp kırıklığın var canım ciddi boyutta bir kırgınlık bu. Kalbin ters dönmüş. Bu kalp iki kişiyle oluşmuş sanki ve bu kişiler birbirine sarılıyor gibi. Sevdiğinle aranda bir kırgınlık varsa bunu çözmeye çalışabilirsiniz bu anlama geliyor olabilir. Birbirinize sarılıp birbirinizde araybilirsiniz çareyi.
kizlaaaar fallari bi türlü acamiyorum destegi aldigim an birileri geliyor
aksama insallah rahat rahat bakarim
babam kumar oynuyorum falan sancak diye korkuyorum
beklıyoruzzkizlaaaar fallari bi türlü acamiyorum destegi aldigim an birileri geliyor
aksama insallah rahat rahat bakarim
babam kumar oynuyorum falan sancak diye korkuyorum
beklıyoruzzcanım
ıskambıl falı bakmayı bılmıyorum canım bende kelebekten beklıyorum bakıcaktı ama kayıp :Siskambil falı bakana,fal yorumlayabilirim :)
kelebiş banada bakarmısın canım fincanına bakıyorum şuan :)
ben:kumral
sevgilim:beyaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?