falimi yorumlayana iskambil aciyorum

bende sımdı yorumu yazacagım banada bakarmısınız ben beyaz tenlıyım sevgılmde beyaz o daha acık tenlı

canim aile icinde bir görüsmeniz olacak
canim araniza sorunlar girmis veya girecek esmer bir kadin yüzünden esmer kadin ona yaklasmaya calisiyor ailedende biri olabilir sanirim birlikte degilsiniz ayri yerlerde cikti kartlariniz
seninde bazi maddi sikintilarin var sanirim ve sana yanasmaya calisan esmer bir erkek var

canim sana esmer biriyle evlilik gözüküyor
canim araniza mesafe girmis onun sanirim görüstügü esmer bir kadin var o koymus daha cok araniza mesafeyi sizin bir görüsmeniz olacak cok özelemissin onu bekliyorsun sanki sana teklif etmesini ama hersey zamana bagli eger görüssenizde zamani var

Temiz güzel bir aşk gördüm alnından öpüyor snei yarim diyerek sahiplenmiş belli ki.Yalnız bu erkeğin arkasında biriktirdiği sıkıntıları var.Y ada arkasında onu takip eden bir kişi var veya da düşündüğü seçemediği karar vermediği iki kişi ikilemde olabilir bu erkek.Onunla birlikte gidip geliyor bu sıkıntılar.İçini biraz sıkmışsın sanırım ama ferahlaman yakındır.Gideceğin yollar var.Çok mutlu olacaksın sen bu da bir his.Etrafında bir kişi var ona da dikkat et içten içe fesat birisi.Son olarak tüm sıkıntıları geride burakıp mutlu,huzurlu günlere kucak açıyorsun.
İskambil istesem ben de olur muİikiözde beyaz o benden daha beyaz

evlilige dogru gidecek olan bir iliskiniz var sanirim sevgi dolu
canim araniza mesafe girecek ve birbirinizi cok özleyeceksiniz sonunda güzel bir görüsmeniz olacak :)

kizlar kusura bakmayin anca vakit buldum vaktimde kisitliydi söz verdiklerime baktim
yarin falan devam ederim kusura bakmayin

fal yorumlariniz icinde tesekkürler :)

canim cok tesekkür ederim :)
yarin acayim olurmu suan vaktim yok malesef okul is derken baya yogunum

sağol tatlımda aıle ıcnde gorusmenız olacak demsın nasıl tam olarak anlamadım benım kendı aılemle mı

Aa esmer biri mi,sarışın takıntısı olmus birine de cidden esmer nasip olur herhalde :)
Canım vakit ayirdigin için cook teşekkür ederimm yalnız bir sorum olacak
Evet mesafe girdi aramiza ve ben o mesafeye sebep olan,onu dolduran bi yakın kız arkadaşından zaten şüpheleniyor ve sinir oluyordum
gorustugu bir bayan var derken arkadaş anlamindaydi yani değil mi? Başka biri anlamında değil?
Evet fazlasıyla özledim,bekliyorum umutla ama ışte..Gorusecek miyiz sence..?

Aa esmer biri mi,sarışın takıntısı olmus birine de cidden esmer nasip olur herhalde :)
Canım vakit ayirdigin için cook teşekkür ederimm yalnız bir sorum olacak
Evet mesafe girdi aramiza ve ben o mesafeye sebep olan,onu dolduran bi yakın kız arkadaşından zaten şüpheleniyor ve sinir oluyordum
gorustugu bir bayan var derken arkadaş anlamindaydi yani değil mi? Başka biri anlamında değil?
Evet fazlasıyla özledim,bekliyorum umutla ama ışte..Gorusecek miyiz sence..?

evet canim arkadas anlaminda aralarinda ask falan cikmadi

hep öyle oluyor bende esmer erkekleri begenirim kumral sarisina yakin sevgilim var

çok karışık çıkmış moralinmi bozuk yoksa kafanmı karışık.Yolların var birbirine geçmiş yollardan bir tanesinde seni uzun elbiseli görüyorum gelinlik gibi.Yüzünde tebessüm var.Diğer yolda çok kalabalık bir erkekle buluşma ama kalabalık ortamda görüşme var.O yolun sonunda erkeğin kalbi belirmiş.Koyu saçlarda bir kız var senmisin acaba.Dalgalı saçları kızın içi dışı bir.Aile içinde herkes bununla uğraşıyor son zamanlarda.Bu kız gidici.Hane dışında çıkmış biraz onlardan kopacak gibi.Kötü anlamda değil eğer sensen evlilik yada gezmeye gitme olabilir tatil falan.Yada sen değilsen çevrenden birisi olabilir ünv kazanır yada ne bilim taşınır falan o tarz bir şey.Ama bu kızın yanında ondan uzun bir erkek var erkeğin ruh hali aniden değişen birisi sanki kıza yüzünü dönmüş ama kızın yüzü gideceği yolda.Y harfi gördüm ne aleka acaba çok temiz çıkmış ama.Eline geçecek güzel bir para var ve bunu hayırlı bir şey için harcamak isteyeceksin.Sana kendini kaptırmış bir erkek var.Bu beraber olduğun erkek.Yoğun duygular içinde sanada belli ediyor sanırım ama ufak tefek zıtlaşmalar oluyor gibi arada.Tadı tuzu diyelim.Ciddi tekliflerle karşına çıkabilir

bende istiyorum iskambil :) :) :)
ben:kumral
sevgilim:Beyaz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…