- 27 Haziran 2012
- 847
- 12
- 118
- Konu Sahibi schmetterling89
-
bende sımdı yorumu yazacagım banada bakarmısınız ben beyaz tenlıyım sevgılmde beyaz o daha acık tenlı
canim sen sevgilini özlemissin sanirim sana bir teklif var
canim hersey yolunda gözüküyor bir aksilik yok bedenleriniz kalpleriniz bir
Ben karamsar bir yapı gördüm öncelikle,eğer karamsar olan siz değilseniz çevrenizde karamsar düşünen insanlar toplulugu var sanırım.Refaha ulasmanizin yolu olumlu düşünmek.Olumlu düşünmeye başladığınızda birşeylerin yoluna girdiğini göreceksiniz.Sırtınızda sizi yoran bitkin bırakan koca bir yük bir sıkıntı varmış.Yüreğinizi hoplatan bir sıkıntı.
Ama biraz hafiflemiş sanki.Çok cook büyük bir kismetle gidecek bütün sıkıntılar inşallah.
Sanırım kafanız bir konuda çok karışmış o dusunceden bu dusunceye atlamissiniz ama zaman geçtikçe çok dusunmemeye başlayacaksınız diye gördüm.Elinizden 3 parça halinde bir para çıkacak istediğiniz birşeyi alacaksınız.
Bir kalabalık gördüm,hep bir ağızdan konuşan birileri var.Siz bu kalabalık içindesiniz ama ruhunuz başka yerde sanki hep başka şeyler düşünür haldesiniz.
Yoldan gelen bir bir çift var karı koca geliyorlar sanırım,bu kişiler içinizi ferahlatacaklar.
Sıkıntıları atacaksınız inşallah,çok mutlu bir ilişki görüyorum.Ya şu an varsa iliskiniz odur,eğer yoksa da yeni biri bun.Evliliğe gidecek bir ilişki.Baba evinizden sizi çıkaran bu kişi olacak sanırım..
Benim yorumum da bu :)
İskambil acarsaniz çok memnun olurum
ayrı olduğum biri var.ikimizde beyaz tenliyiz ama onun saclari açık renk
geri dönüş olur mu olmaz mi merak ettiğim bu:/
CANIM falına tabagından bakarak başladım orda kedi gördüm kedi dikkatimi cekti ondan orda başladım etrafında nankör insan var canım her kimse sana zarar vermeye calışcak ama veremicek ama snei sadece izlemekle kalıcak bu insan seninle ic ice hanenize girmiş bir insan canım vin icinde gördüm birde 2 tane mutluluk gözyaşların var mutlulukdan ağlicaksın istediğin 2 dileğin var birini cok ama cok istyorsun diğerini sadece hani olsada olur diyorsun 4 vakte kadar bu dileklerinle iligli bir haber söz konusu gitmeyi düşündüğün yollar var kararszsın o yollarda gtsem mi gtmesem mi diye düşünyorsun birde o yolların aralrında böyle üzgün düşünceli bir göz gördüm göz yaşlı gbi birde sıkıntın varmışdı senin sıkıntılarnn bircogunu birisinle paylaşmışsın anltmışsın birne dertni biraz rahatlamşsın canım görebldklerm bukadar banada iskambl bakarmısn ben beyaz o kumral buğday tenli
Temiz güzel bir aşk gördüm alnından öpüyor snei yarim diyerek sahiplenmiş belli ki.Yalnız bu erkeğin arkasında biriktirdiği sıkıntıları var.Y ada arkasında onu takip eden bir kişi var veya da düşündüğü seçemediği karar vermediği iki kişi ikilemde olabilir bu erkek.Onunla birlikte gidip geliyor bu sıkıntılar.İçini biraz sıkmışsın sanırım ama ferahlaman yakındır.Gideceğin yollar var.Çok mutlu olacaksın sen bu da bir his.Etrafında bir kişi var ona da dikkat et içten içe fesat birisi.Son olarak tüm sıkıntıları geride burakıp mutlu,huzurlu günlere kucak açıyorsun.
İskambil istesem ben de olur muİikiözde beyaz o benden daha beyaz
canim cok tesekkür ederim :)
yarin acayim olurmu suan vaktim yok malesef okul is derken baya yogunum
canim aile icinde bir görüsmeniz olacak
canim araniza sorunlar girmis veya girecek esmer bir kadin yüzünden esmer kadin ona yaklasmaya calisiyor ailedende biri olabilir sanirim birlikte degilsiniz ayri yerlerde cikti kartlariniz
seninde bazi maddi sikintilarin var sanirim ve sana yanasmaya calisan esmer bir erkek var
sağol tatlımda aıle ıcnde gorusmenız olacak demsın nasıl tam olarak anlamadım benım kendı aılemle mı
canim sana esmer biriyle evlilik gözüküyor
canim araniza mesafe girmis onun sanirim görüstügü esmer bir kadin var o koymus daha cok araniza mesafeyi sizin bir görüsmeniz olacak cok özelemissin onu bekliyorsun sanki sana teklif etmesini ama hersey zamana bagli eger görüssenizde zamani var
canim sana esmer biriyle evlilik gözüküyor
canim araniza mesafe girmis onun sanirim görüstügü esmer bir kadin var o koymus daha cok araniza mesafeyi sizin bir görüsmeniz olacak cok özelemissin onu bekliyorsun sanki sana teklif etmesini ama hersey zamana bagli eger görüssenizde zamani var
Aa esmer biri mi,sarışın takıntısı olmus birine de cidden esmer nasip olur herhalde :)
Canım vakit ayirdigin için cook teşekkür ederimm yalnız bir sorum olacak
Evet mesafe girdi aramiza ve ben o mesafeye sebep olan,onu dolduran bi yakın kız arkadaşından zaten şüpheleniyor ve sinir oluyordum
gorustugu bir bayan var derken arkadaş anlamindaydi yani değil mi? Başka biri anlamında değil?
Evet fazlasıyla özledim,bekliyorum umutla ama ışte..Gorusecek miyiz sence..?
schmetterling89 bana da fal açar mısın canım. ben kumral , o açık kumral.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?