- 13 Mayıs 2012
- 4.963
- 759
- 448
- Konu Sahibi schmetterling89
-
tesekkürler canim :)
sana mahcup oldum canım. Kusura bakma. Ilk fırsatta kart açacağım. Benim için Fal açar misin. Ikimiz de kumral iz. Ben daha koyuyum.
kizlar kahvemi yorumlarmisiniz
kahvemi yorumlayana iskambil iliski fali acacagim
kizlar burayi ara sira güncelleyecegim
ve isteyenlere iskambil acabilirim zamanim oldukca ama falimi yorumlayanlara öncelik taniyorum
canim sende hersey zamana bagli canim malesef baska birseyde cikmadi
Eki Görüntüle 539527 Eki Görüntüle 539528 Eki Görüntüle 539529 Eki Görüntüle 539530 Eki Görüntüle 539531
kizlar falimi yorumlarmisiniz lütfen
cok bılmem ama uzak yoldan gelen bırı var.ıkı kişi senı konuşuyor cok yolun var ve için cok kabarmış.bana iskambıl açabılırmısın.ben açık tenlıyım beyaz eşimde açık esmer.
Sadece zaman kartı mi çıktı. Zaman kartı kimin yanında peki.
Aman aman aman :) Birine bir güzel kapak yapmışsın.O da bu şahsın içine pek bir oturmuş. İçine attığın kurtulmak için çaba gösterdiğin bir sıkıntın var ve kısa zamanda bundan kurtulacaksın. Bu konuyla alakalı bugün yarın iyi bir haber alacaksın.
Hayatındaki gelişmeleri takip eden insanlar var. Haber hemen yayılıyor. Onlarda fısır fısır konuşuyorlar. Bir insan var özlediğin onunla kısa zaman içinde yollarınız birleşecek. Yani görmek istediğin biriyle görüşeceksin. Bir erkek.
Altı ayı biraz geçtikten sonra seni bir sıkıntı bekliyor; ama sınav gibi bir sıkıntı. Çalışarak kafanı vererek üstesinden gelebileceğin bir şey. Yaşını durumunu bilmiyorum ama sınavsa iyi geceçek yok çalışan bir bayansan terfi alacaksın. Böyle bir yükselme var. :)
Bunun hemen sonrasında bir kalabalığa giriyorsun ama çok hayırlı bir kalabalık.
Aşk hayatında küçük bir terslik var ancak erkek tarafı bu tersliği göğüslemiş. Ancak onun da gücü tükenmek üzere. Aşk hayatınla ilgili taşın altına elini koyman gerekiyor. Gururundan ödün vermiyorsun maaşallah, burnun düşse almayacaksın eğilmemek için ama böyle olmaz.
Bu arada sana çok hoş bir haber koşarak geliyor ama sen o haberin değerini bilemiyorsun. Yani tavus kuşun var ama sen açılmamış haline bakıp ne çirkin bir tavuk diyorsun. :)
Bşr bayan biraz imrenerek biraz kıskanarak yanınızda. Nazar olabilir; ama emin değilim.
güzeldi :) cogu sey dogru kötüler cikmaz umarimtesekkürler canim
ten rengini yazda bende yarin sana fal acayim
Ben teşekkür ederim :)
Kumral ya da buğday tenliyim bunu hep karıştırıyorum
Ancak kendini mecbur hissetme; içinden gelirse bakarsın. :)
yok canim bakarim :) sevgilinin esinin veya sevdigininde yaz :)
canım benim için tekrar Fal açar misin. Sevgilimden haber alamıyorum. Çok kötüyüm. Ikimiz kumral. Ben daha koyuyum. Kırmazran sevinirim.
esmer
teşekkür ederim.
cok bılmem ama uzak yoldan gelen bırı var.ıkı kişi senı konuşuyor cok yolun var ve için cok kabarmış.bana iskambıl açabılırmısın.ben açık tenlıyım beyaz eşimde açık esmer.
Sevinçli bir haber alacaksın dilek dilediysen dileğinle ilgili.Bu sevince birkaç kişi daha dahil olacak fakat bir kişi sevinmeyecek.Sıkıntılarını atmaya başlıyorsun yavaş yavaş.Yoldan gelen brisi var ya birisiyle geliyor ya da birisi için geliyor.Bir konuda ikilemde kalacaksın.Kendin hayatınla ilgili üncelerin var bir noktaya geleceksin bir zaman sonra ve yeni kararlar alacaksın.Küçük bir kısmetin var ne yönde olur bilemem eğitim,iş,aşk,para vs
bu kadar yorumlayabildim canım bana da uygunsan rica etsem iskambil bakabilir misin ?
ikikizde beyazız o benden daha beyaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?