falimi yorumlayana iskambil aciyorum

kizlar kahvemi yorumlarmisiniz
kahvemi yorumlayana iskambil iliski fali acacagim

kizlar burayi ara sira güncelleyecegim

ve isteyenlere iskambil acabilirim zamanim oldukca ama falimi yorumlayanlara öncelik taniyorum

cok bılmem ama uzak yoldan gelen bırı var.ıkı kişi senı konuşuyor cok yolun var ve için cok kabarmış.bana iskambıl açabılırmısın.ben açık tenlıyım beyaz eşimde açık esmer.

Aman aman aman :) Birine bir güzel kapak yapmışsın.O da bu şahsın içine pek bir oturmuş. İçine attığın kurtulmak için çaba gösterdiğin bir sıkıntın var ve kısa zamanda bundan kurtulacaksın. Bu konuyla alakalı bugün yarın iyi bir haber alacaksın.

Hayatındaki gelişmeleri takip eden insanlar var. Haber hemen yayılıyor. Onlarda fısır fısır konuşuyorlar. Bir insan var özlediğin onunla kısa zaman içinde yollarınız birleşecek. Yani görmek istediğin biriyle görüşeceksin. Bir erkek.

Altı ayı biraz geçtikten sonra seni bir sıkıntı bekliyor; ama sınav gibi bir sıkıntı. Çalışarak kafanı vererek üstesinden gelebileceğin bir şey. Yaşını durumunu bilmiyorum ama sınavsa iyi geceçek yok çalışan bir bayansan terfi alacaksın. Böyle bir yükselme var. :)

Bunun hemen sonrasında bir kalabalığa giriyorsun ama çok hayırlı bir kalabalık.

Aşk hayatında küçük bir terslik var ancak erkek tarafı bu tersliği göğüslemiş. Ancak onun da gücü tükenmek üzere. Aşk hayatınla ilgili taşın altına elini koyman gerekiyor. Gururundan ödün vermiyorsun maaşallah, burnun düşse almayacaksın eğilmemek için ama böyle olmaz.

Bu arada sana çok hoş bir haber koşarak geliyor ama sen o haberin değerini bilemiyorsun. Yani tavus kuşun var ama sen açılmamış haline bakıp ne çirkin bir tavuk diyorsun. :)

Bşr bayan biraz imrenerek biraz kıskanarak yanınızda. Nazar olabilir; ama emin değilim.

güzeldi :) cogu sey dogru kötüler cikmaz umarim tesekkürler canim
ten rengini yazda bende yarin sana fal acayim

canım benim için tekrar Fal açar misin. Sevgilimden haber alamıyorum. Çok kötüyüm. Ikimiz kumral. Ben daha koyuyum. Kırmazran sevinirim.

canım benim için tekrar Fal açar misin. Sevgilimden haber alamıyorum. Çok kötüyüm. Ikimiz kumral. Ben daha koyuyum. Kırmazran sevinirim.

canim yakinlasmaya calisiyor sana aranizda mesafe var sanirim özlemissiniz birbirinizi kalpleriniz bir

canim senin falina 2-3 günde bir bakalim hergün karisiyor

cok bılmem ama uzak yoldan gelen bırı var.ıkı kişi senı konuşuyor cok yolun var ve için cok kabarmış.bana iskambıl açabılırmısın.ben açık tenlıyım beyaz eşimde açık esmer.

canim kumral bir erkek yüzünden araniz acilabilir dikkat et
kumral bir erkekten size bir teklif var is teklifide olabilir esin esmer bir kadini dinliyor sanirim aileden biri olabilir evliliginizde etkisi büyük
araniza sanki bir mesafe girmis yakinlasmaya calisiyorsunuz bazi seylerin zamana ihtiyaci var

Canım ben de yorum yapmıştım bana da bakabilirsen sevinirim müsait olduğunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…