- 31 Ocak 2008
- 848
- 154
- 648
- Konu Sahibi schmetterling89
-
aksama isten gelince acarim canim
Eki Görüntüle 543342 Eki Görüntüle 543344 Eki Görüntüle 543345 Eki Görüntüle 543346 Eki Görüntüle 543347
kizlar falimi yorumlarmisiniz lütfen
Küs olduğun biriyle sanki bir barşma ilk adımları atma durumu var. Ama bu kendiliğinden olacak bir şey değil birkaç kişinin araya girmesiyle olucak gibi. Ama bu kişi sözünde durmayan biri gibi küskünlüğünüz de bundan olabilir. Bir kadın var kalça kısmı biraz geniş üst kısmı bacaklarına göre daha kısa seninle ilgili çok planı var bu kadının ve onun sayesinde baya bir kazanç elde edeceksin fakat o bunu bilmeden yapıcak çünkü senin için hayırsız birisi bu kadın dikkat etmen gereken kişilerden. Laflar sözler seni sarıp sarmalıcak ama durup düşünürsen hepsinin boş olduğunu göreceksin. Bir insan var bu lafların sözlerin arasında kalıp çok etkilenicek ama bu bir erkek. Sana tutunmaya inanmaya çalışıcak ama başamayacak. Kısa bir yolun var böyle kafa dinlemek için gittiğin bir yol bu ama orda sanki bir aşk var. Evli misin bilmiyorum ama evliysen yada sevgilin varsa bu bir aşk tazelenmesi.. Bir erkekle ilgili merak ettiğin bir şey var gibi ama cevabını öğrenebilmen çok zor şimdilik. Birde böyle burnu belirgin saçlarını oöne doğru diken demeyeyim ama böyle önü hafif uzun (Şapka takmış gibi) boynu çok belirgin olmayan bir erkek var çok karanlık Allahım seni ondan korusun. Birde T harfi çıkmış. Böyle bir birleşme bir mutluluk anı var onunla. Aslında falında çok şey var ama yazıyla ancak bu kadar anlatabildim.Eki Görüntüle 543342 Eki Görüntüle 543344 Eki Görüntüle 543345 Eki Görüntüle 543346 Eki Görüntüle 543347
kizlar falimi yorumlarmisiniz lütfen
schmetterling89 bana da fal açar mısın canım. ben kumral , o açık kumral.
çok karışık çıkmış moralinmi bozuk yoksa kafanmı karışık.Yolların var birbirine geçmiş yollardan bir tanesinde seni uzun elbiseli görüyorum gelinlik gibi.Yüzünde tebessüm var.Diğer yolda çok kalabalık bir erkekle buluşma ama kalabalık ortamda görüşme var.O yolun sonunda erkeğin kalbi belirmiş.Koyu saçlarda bir kız var senmisin acaba.Dalgalı saçları kızın içi dışı bir.Aile içinde herkes bununla uğraşıyor son zamanlarda.Bu kız gidici.Hane dışında çıkmış biraz onlardan kopacak gibi.Kötü anlamda değil eğer sensen evlilik yada gezmeye gitme olabilir tatil falan.Yada sen değilsen çevrenden birisi olabilir ünv kazanır yada ne bilim taşınır falan o tarz bir şey.Ama bu kızın yanında ondan uzun bir erkek var erkeğin ruh hali aniden değişen birisi sanki kıza yüzünü dönmüş ama kızın yüzü gideceği yolda.Y harfi gördüm ne aleka acaba çok temiz çıkmış ama.Eline geçecek güzel bir para var ve bunu hayırlı bir şey için harcamak isteyeceksin.Sana kendini kaptırmış bir erkek var.Bu beraber olduğun erkek.Yoğun duygular içinde sanada belli ediyor sanırım ama ufak tefek zıtlaşmalar oluyor gibi arada.Tadı tuzu diyelim.Ciddi tekliflerle karşına çıkabilir
bende istiyorum iskambil :) :) :)
ben:kumral
sevgilim:Beyaz
İnanılmaz şekilde kafan karışmış ya çok fazla düşünüyorsun yada sorunlarla boğuşuyorsun.Büyük bir karmaşa var.
Mutlu bir olayın karmaşasıdır inşallah bu.
Senin işlerine karışan biri var ve bunla bir çıkışma sahnesi var.Uzun burunlu birir olarak çıkmış.
Herşeyi çok kafana takıp kendini yoruyorda olabilirsin.Gelinlikli biri var hatta gelinliğin eteğinden de küçük bir kız tutmuş yalnız bu gelin sorunların üzerinden yürümeye çalışıyor.
Bir kutlama yapabilirsin elinde kadeh var.
Ani olarak bir şeylere sinirlenip püskürebileceğin bir durum oluşmuş yada olabilir.
Hayalini kurduğun 3 şeyden sadece bir tanesi kendine yol bulabiliyor diğer ikisi beklemede kalaıyor.
Adında yada soyadında y harfi olan kişiyle ters düşebilirsin yada küsebilir sana.
Şu kadarını söyleyeyimki büyükçe bir düşmanın var görülmeyecek gibi değil inş. farkındasındır.
Masa başı bir işin var gibi saçların kısamı merak ettim eğer bu sensen iyi yok değilsen bu tarz biriyle konuşacak akıl alacak gibi durumlar oluşabilir.
Benden bu kadar :)
Canım bana da bakacaktın unutmadın dimi hatırlatayım dedim
ikimizde beyazız o benden daya beyaz
İşle ilgili olabilir,okulla ilgili olabilir,yükselmek için çabaladığın bir konu var sanki..Ama buna engel koymaya çalışanlar olmuş.sen başarıya ulaşacaksın..
Karamsar bi havada mısın bu aralar,yoksa etrafındakiler mi çok karamsar ? :)
Bi çift var,sevgilin vardı sanırım,sizsinizdir bu.Bu ara aranızda pek bi sorun yok,ama çok mu laf dalaşına giriyorsunuz..Sık sık tartışmalar var sanki..Ama gönülden bağlısınız :)
Bu aralar ailesiyle ilgili sıkıntısı olabilir,sık tartışma çıkıyorsa onun sıkıntılı halleri yüzündendir,senden anlayış bekliyor bu durumda..Sen anlayış gösterdiğin vakit ilişkiniz çok daha iyi noktaya gelecek..
Hane içi kalabalıklaşmış baya bi.Uzaktan misafirleriniz falan var sanırım..Kilolu bir kadın çıktı sizi ailecek çekemeyen,ama uzaktan izliyo sadece,zarar veremiyo size..
Benim yorumum da böyle canım,iskambil istiyorum senden bakarsan :)
Ayrıyız biliyorsun,ikimizde beyaz tenliyiz o açık kumral,benim saçlar kahverengi..Şimdiden sağol hayatım..
Küs olduğun biriyle sanki bir barşma ilk adımları atma durumu var. Ama bu kendiliğinden olacak bir şey değil birkaç kişinin araya girmesiyle olucak gibi. Ama bu kişi sözünde durmayan biri gibi küskünlüğünüz de bundan olabilir. Bir kadın var kalça kısmı biraz geniş üst kısmı bacaklarına göre daha kısa seninle ilgili çok planı var bu kadının ve onun sayesinde baya bir kazanç elde edeceksin fakat o bunu bilmeden yapıcak çünkü senin için hayırsız birisi bu kadın dikkat etmen gereken kişilerden. Laflar sözler seni sarıp sarmalıcak ama durup düşünürsen hepsinin boş olduğunu göreceksin. Bir insan var bu lafların sözlerin arasında kalıp çok etkilenicek ama bu bir erkek. Sana tutunmaya inanmaya çalışıcak ama başamayacak. Kısa bir yolun var böyle kafa dinlemek için gittiğin bir yol bu ama orda sanki bir aşk var. Evli misin bilmiyorum ama evliysen yada sevgilin varsa bu bir aşk tazelenmesi.. Bir erkekle ilgili merak ettiğin bir şey var gibi ama cevabını öğrenebilmen çok zor şimdilik. Birde böyle burnu belirgin saçlarını oöne doğru diken demeyeyim ama böyle önü hafif uzun (Şapka takmış gibi) boynu çok belirgin olmayan bir erkek var çok karanlık Allahım seni ondan korusun. Birde T harfi çıkmış. Böyle bir birleşme bir mutluluk anı var onunla. Aslında falında çok şey var ama yazıyla ancak bu kadar anlatabildim.
Uygun bir vaktinde bana fal bakabilirsen çok sevinirim:) Şimdiden teşekkürler..
Ben kumral sevgilim de kumral ama benden daha açık.
Kafan gerçekten çok karışık çıkmış, şekiller birbirine girmiş. Ama bu karmaşıklık rüyalarından kaynaklanıyor da olabilir. Şu sıralar değişik ya da karmaşık rüyalar görüyor olabilirsin.
Yapmayı düşündüğün birkaç şey var, kafanda tasarlamışsın. Temiz çıkmış önleri, oluru var yani.
Sanki biri bişey yapmış, ve o yaptığı şey senin kafanı karıştırmış gibi. Ama ciddi bir durum değil.
Bir çift görüyorum, güzel bir çift. Bazen sizden kaynaklanmayan ufak tefek sıkıntılar ımm nasıl desem dedikodular, müdahaleler falan oluyor ama bu size yansımıyor. Birbirinize bakmaktan vazgeçmiyorsunuz hiç. :)
Bu kadar görebildim canım. Benim için de iskambil açarsan sevinirim. :)
*** önceki faldı bu canım, bunu yazarken yenisini eklemişsin.. :))
Ben; Esmerim, saçlarım ve gözlerim koyu ama tenim çok koyu değil.
O; Koyu kumral. Gözleri yeşil.
Evet canım 2yılı aşkın bi süredir sevgiliyiz, ve evliliği çok istiyoruz. Dediğin gibi, karşımıza çıkması muhtemel maddi sıkıntılar var, ama ondan önce okulumun bitmesi lazım; yani zaman var... Falını ben de çok sevdim yaaa :)) İnşAllah çıkar.canim sevgiliymisiniz bilmiyorum ama size evlilik gözüküyor ve maddi sikintilar
veya evliysen maddi sikintilariniz olabilir
vallaha durmadan evlilik cikiyorama birazcik daha zamani var umarim sevgilisinizdir falin cok güzel cikti ikinizinde kalbinden evlilik geciyor bedenleriniz bir sadece birazcik zamana ihtiyaciniz var
cok sevdim falini insallah cikar benim istedigim faldanbi bana cikmiyo
Evet canım 2yılı aşkın bi süredir sevgiliyiz, ve evliliği çok istiyoruz. Dediğin gibi, karşımıza çıkması muhtemel maddi sıkıntılar var, ama ondan önce okulumun bitmesi lazım; yani zaman var... Falını ben de çok sevdim yaaa :)) İnşAllah çıkar.
Eki Görüntüle 546924 Eki Görüntüle 546925 Eki Görüntüle 546930 Eki Görüntüle 546932 Eki Görüntüle 546933
kizlar falimi yorumlarsaniz sevinirim
Merak etme sen canım, adını ayakkabımın en kolay silinecek kısmına yazarım.insallah canim ayagini sürte sürte gitte bizde arkandan gelelim
Canım falını yorumluyorum ben şu anda sen de bana iskambil bakabilir misin ?
İikimzde beyaz tenliyiz o bana göre biraz daha beyaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?