- 27 Haziran 2012
- 847
- 12
- 118
- Konu Sahibi schmetterling89
-
Merak etme sen canım, adını ayakkabımın en kolay silinecek kısmına yazarım.
Canım bir konu hakkında sıkıntı yapmışsın bu bir erkekle ilgili bir görüşmende seni üzmüş bazı sözleriyle..
Sanki dolduruşa gelmiş ve 3. şahıslar yüzünden yok yere canını sıkmış..
Bunun dışında hayatın genel anlamda düzenli görünüyor..
Haneniz ferah ve sakin. İki tane beyaz kağıdınız var bu evi rahatlatacak..
Hane kapısına yakın kalbin var çok güzel tastamam sevdiceğin var da ailenden biri ile mi tanıştıracaksın? :)
Yakın zamanda her şey yoluna giriyor içini rahat tut..
Bana iskambil bakar mısın?
hiç iyi değilim eşimin beni artık sevmediğini düşünüyorum çok kötüyüz o benden daha koyu buğday tenli gibi ben beyaz tenliyim..o koyu kahve ben açık kahve göz falan..
düşünceleri ne ayrıntılı bişey olsun lütfen
canim senin veya esinin bir görüsmesi olacak belki is konusunda olabilir bir teklif var
canim esin biraz bencil sanirim sen hep onu düsünüyorsun ama onunda kalbi seninle ailenizle iligili bir teklif gözüküyor hatta seninle ilgili ve en tepede esmer birinin kalbi var eger bir taraftan doldurusa geliyorsaniz dikkat edin
canim bi iki gün sonra tekrar acalim istersen baska seyler cikabilir simdi sadece bunlar cikti
Sağol canım yaa saat başı açalım bence bana
canim sorunlu bir görüsmeniz olacak
canim onun yaninda esmer bir kiz var durumunuzu bilmiyorum ama ona daha yakin sen onu cok seviyorsun sevgini kalbine hapsetmissin sanki
eger sevgiliseniz dikkat et bu kiz araniza girebilir
Teşekkür ederim canım yorumun için sinsi bir kız zaten dediğin kişi tahmin ettim az çok girdi sayılır zaten.
tamam canim sen onu atmaya calis
sevgilimisiniz ?
Hayır canım değiliz.
Ama o kız çok etken oldu bize ya her şekilde.
dogrudur canim öylede gözüküyor
Eki Görüntüle 546924 Eki Görüntüle 546925 Eki Görüntüle 546930 Eki Görüntüle 546932 Eki Görüntüle 546933
kizlar falimi yorumlarsaniz sevinirim
Falda olmazsa olmaz yollar ve haberler sende de mevcut canım.Senin gideceğin yerler var.Bu iş olabilir sevgiliyle buluşma olabilir vs.Ama haneye aile içine yurt dışı yada il dışından birileri gelebilir.2 kişi hatta yada 2 aile olabilir bilemicem :) Bir erkekle karşı karşıya gelmişsiniz.Erkek senin önünde eğilmiş biraz.Af diliyor yada telafi edeceği şeyler olduğunu söylüyor gibi.Sen biraz ürkek çıkmışsın.Tartışma evresi geçirmişsiniz sanki.Yada yaşanacak bir durum diyelim.erkeğin senin üstünlüğünü kabul ettiği bir durum olacak.Kafa kurcalayan şeyler oluyor erkeğin çevresinde.Fişeklemek isteyen kişiler var onu.Bu akrabaları içinde olabilir.Zaten ailesiyle tanıştıysan akrabalarla falan seninde haz almadığın birisi varsa o olabilir diyelimmm.....Erkeğin ayağının altında çok büyük bir şans var.İşle alakalı galiba yeni bir iş yada maaşta yükselme gibi.Eğer buna ulaşırsa sizin için çok iyi olacak.Güzel bir yaşamın kapılarını aralayacaksınız.Dileğinde kalbin ters dönmüş.Bu dilekte beraber olduğun erkek geçiyorsa onun aşkı senden daha ön planda olacak gerçekleşirken.Şuan sen ondan daha aşıksın belkide o duruma geldiğinizde o senden dahada aşık davranacak.Dileğin haneyi ve çevreni etkileyen bir dilek olmuş.Karşındaki erkek acayip derecede zeki bir insan değil ama çok mutlu olacaksınız :)
babacık yat biran önce
canim esmer bir erkek cikti falinda baya bi esmer sana asik sanirim kalbiyle bir cikti
canim siz evliligi ilerde düsünüyorsunuz ama esmer bir kadin prblem yapiyor istemiyor sevgilinin kumral bir arkadasi varsa eger ona dikkat et yakinlasma derim
canim sen sevgilinden bir teklif alacak aslinda güzel bir teklif ama bu teklif seni ondan birazcik uzaklastiracak
esmer erkekle bir görüsmen olcak canim pek olumlu bir görüsme degil
canim esmer bir erkek sana yakinlasmaya calisiyo sen sevgilini seviyorsun ama araniza mesafe girmis ayriliginiz olabilir o da seni özlemis ama tekrar birlesirseniz bu zamana bagli
Bu esmer erkek her seferinde çıkıyor,bi türlü ortaya çıkamadı kimse artıkgerçi birkaç tahminim var tabi ama bakalım :)
Sevgilim yok canım,ayrıyız sevdiğimle..beni özlemiş mi ?? :|
Hani zamana bağlı diyodun ya canım,barışmamız olcak ama zamanı mı var
Yoksa barışıp barışmamamız mı zamana kalmış
Çok soru sordum kusura bakma
bebek dakikam dolmadı atamadım mesaj....İnsallah doğru cıkar buu iskambil...Sarışın ailesinde varmı acaba annesi saçını boyayacaktı amaaa sarıyamı? sarışın olan benim saçlarım sarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?