falimi yorumlayana iskambil aciyorum

Ciddi anlamda dertlerini sıkıntılarının gidip ferahlamana az kalmış bir kısmını şimdiden üstünden atmışsın bile.Birçok yolun çıkmış çok fazla yolculuğun var çoğununda önü açık geldi bana.Bir yola senden önce iki kişi gidiyor sen onlardan sonra gideceksin.Dileğinle aşkla mı ilgiliydi bilmiyorum ama ben çok güzel bir kalp gördüm seni güzel bir aşk bekliyor veya sevgilin varsa da aşk dolu günleriniz artacak sevginiz artacak birbirinize karşı.Temiz güzel ferah çıkmış bu aşk.Bir erkek var bu erkeğin biraz sıkıntısı çıkmış sırtına çok sıkıntı yüklenmiş bu erkekle aranda ya mesafeler olmuş zamanında ya da olacak bu mesafenin olmasında aranızda problem yaşamnızda da çevrenizdeki insanların payı çok.Birkaç da nazarın çıkmış.Aşk konusunda ya sıkıntılısın ya da sıkıntılı dönem geçirmişsin geçireseksin veya da kendini alıp başka yerlere gitmeyi uzaklaşmayı isteyeceksin çok üstüne gelecek her şey.Ama hepsini de zamanla aşacaksın.Genel olarakta ferah çıkmış falın.

Canım bana da iskambil bakabilir misin ikikzde beyaz o benden biraz daha beyaz tenli.

canim senin veya esinin bir görüsmesi olacak belki is konusunda olabilir bir teklif var
canim esin biraz bencil sanirim sen hep onu düsünüyorsun ama onunda kalbi seninle ailenizle iligili bir teklif gözüküyor hatta seninle ilgili ve en tepede esmer birinin kalbi var eger bir taraftan doldurusa geliyorsaniz dikkat edin

canim bi iki gün sonra tekrar acalim istersen baska seyler cikabilir simdi sadece bunlar cikti

Sağol canım yaa saat başı açalım bence bana

canim sorunlu bir görüsmeniz olacak
canim onun yaninda esmer bir kiz var durumunuzu bilmiyorum ama ona daha yakin sen onu cok seviyorsun sevgini kalbine hapsetmissin sanki
eger sevgiliseniz dikkat et bu kiz araniza girebilir

Teşekkür ederim canım yorumun için sinsi bir kız zaten dediğin kişi tahmin ettim az çok girdi sayılır zaten.

Falda olmazsa olmaz yollar ve haberler sende de mevcut canım.Senin gideceğin yerler var.Bu iş olabilir sevgiliyle buluşma olabilir vs.Ama haneye aile içine yurt dışı yada il dışından birileri gelebilir.2 kişi hatta yada 2 aile olabilir bilemicem :) Bir erkekle karşı karşıya gelmişsiniz.Erkek senin önünde eğilmiş biraz.Af diliyor yada telafi edeceği şeyler olduğunu söylüyor gibi.Sen biraz ürkek çıkmışsın.Tartışma evresi geçirmişsiniz sanki.Yada yaşanacak bir durum diyelim.erkeğin senin üstünlüğünü kabul ettiği bir durum olacak.Kafa kurcalayan şeyler oluyor erkeğin çevresinde.Fişeklemek isteyen kişiler var onu.Bu akrabaları içinde olabilir.Zaten ailesiyle tanıştıysan akrabalarla falan seninde haz almadığın birisi varsa o olabilir diyelimmm.....Erkeğin ayağının altında çok büyük bir şans var.İşle alakalı galiba yeni bir iş yada maaşta yükselme gibi.Eğer buna ulaşırsa sizin için çok iyi olacak.Güzel bir yaşamın kapılarını aralayacaksınız.Dileğinde kalbin ters dönmüş.Bu dilekte beraber olduğun erkek geçiyorsa onun aşkı senden daha ön planda olacak gerçekleşirken.Şuan sen ondan daha aşıksın belkide o duruma geldiğinizde o senden dahada aşık davranacak.Dileğin haneyi ve çevreni etkileyen bir dilek olmuş.Karşındaki erkek acayip derecede zeki bir insan değil ama çok mutlu olacaksınız :)

Son düzenleme:

haklisin pek zeki degil :/ sklmaktan korkmuyor degilim
kardesidir kardesi :/ aman biz kavusalimda gerisi zamanla olur tesekkür ederim canim
babam yatsin acicam falini

babacık yat biran önce

canim esmer bir erkek cikti falinda baya bi esmer sana asik sanirim kalbiyle bir cikti
canim siz evliligi ilerde düsünüyorsunuz ama esmer bir kadin prblem yapiyor istemiyor sevgilinin kumral bir arkadasi varsa eger ona dikkat et yakinlasma derim
canim sen sevgilinden bir teklif alacak aslinda güzel bir teklif ama bu teklif seni ondan birazcik uzaklastiracak

esmer kadın sevgilimin yanındamı cıkmıs?
kumral arkadası var kötü birimiki ya

Bu esmer erkek her seferinde çıkıyor,bi türlü ortaya çıkamadı kimse artık gerçi birkaç tahminim var tabi ama bakalım :)
Sevgilim yok canım,ayrıyız sevdiğimle..beni özlemiş mi ?? :|
Hani zamana bağlı diyodun ya canım,barışmamız olcak ama zamanı mı var
Yoksa barışıp barışmamamız mı zamana kalmış
Çok soru sordum kusura bakma

canim malesef hatirlamyiorum falini unuttum tekrar bakariz

bebek dakikam dolmadı atamadım mesaj....İnsallah doğru cıkar buu iskambil...Sarışın ailesinde varmı acaba annesi saçını boyayacaktı amaaa sarıyamı? sarışın olan benim saçlarım sarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…