- 13 Kasım 2009
- 2.281
- 8
- 158
- Konu Sahibi schmetterling89
-
3 gündür ayrıyız hiç özlememişmi ya pofbilmiyorumki sana baska kart aliyorum ben aileden biri bence yaninda aile karti var
3 gündür ayrıyız hiç özlememişmi ya pof
eger inat ediyorsan etme inat ugruna ne asklar bitiyor
ben hic edemiyorum yaaa aramicam diyorum 5 dakika sonra ariyorum
canım falında Alnı geniş burnu biraz yamuk gibi biraz ince dudaklara sahip bir adam yüzü belirmiş.Hemen yanında onu arkasından öpen birisi var yanaklarından öpüyor :)) sanki bunlar bir çift.İkiside bembeyazlık içindeler gayet rahat görünüyorlar.Erkek kızı koruma altına almış.Dedikodu dönüyor etrafında.Sonra beraber olduğun erkek galibaaa Yalnız kalmış tepe bir yere oturmuş tek basına düsünüyor.Seni ve ailesini galiba.Ama bu düşünmelerin sonu hayır)) Yine yolların var aileler bir araya geliyor gibi hissettim ben...
inat etmiyorum ayrıldı benden.Kavga ederek ayrıldık.Seni istemiyorum arama sorma daha beni dedi.Dün doğum günüydü düşün aramadım..Çünkü çok üzdü beni haksız yere
sen yada jado biran önce evlenin gidin sıra bana gelsin
keske arasaydin beklemistir simdi aramadin ya tamamen bitti diye düsünür
Eki Görüntüle 548480 Eki Görüntüle 548481 Eki Görüntüle 548482 Eki Görüntüle 548483 Eki Görüntüle 548484
kizlaaaaar falimi yorumlarmisiniz lütfen
bitmedi ama bende o ayrı konu....O çiftide bilmiyorum canım siz sandım biran ama değilse bilemicemki cevreden biri olabilirmi?
ayrıcana benimki mutludur şuan kıskanc sevgilisinden kurtuldu .
Açık yolların var kalabalık ortama girceksin düğün gibi çünkü gelinle damat var yüreğinin bir tarafı çok sıkıntılı biraz neşeli biraz sevinçlisin kısmet var at var murat derler atın karşısında da horoz var yani sevinceğin bir olay olcak bunun arkasındanda adak adıcan yada adadın
kiskancliktanmi bitti ? bence ara gönlünü al eger tepkisi yine ayni olursa birdaha aramazsin
koskooccaaa forumda biride bana baksa ne vardı ya
biride gönlümü yapsa ne vardı anlamıyorum
kimse karşılıksız olmayınca yapmıyormu hergün birbirinize bakıyorsunuz
insan bazen gerçekten saldırcak başka bir şey bulamıyor çıkış noktası bulamayınca
neyse işte amaannn
kıskançlık.Ama nedeni ney biliyormusun...Suan çevresinde kız arkadaşları yokmuş.Ama olacakmış.onlarla ortama beni sokmayacakmış.Çünkü ben onu kıskanıyormusum sorun çıkartırmışım.Bende kabul edemem böyle bir şeyi kız arkadaşın olamaz bas basa takılacağın dedim.Tartışmaya basladık sabrımı zorladı küfür ettim ve ayrıldık.Hatta ben eminmisin kararında falan diye tekrar tekrar sordum sarılayım o zaman son kez dedim izin vermedi kovdu beni...sen ararmıydın bu durumda?
ben evlenmeden kim evleniyo yine yaaa
tesekkürler canim iskambil istiyorsan sevdiginle senin ten rengini yaz acayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?