falimi yorumlayana iskambil aciyorum

canım falında Alnı geniş burnu biraz yamuk gibi biraz ince dudaklara sahip bir adam yüzü belirmiş.Hemen yanında onu arkasından öpen birisi var yanaklarından öpüyor :)) sanki bunlar bir çift.İkiside bembeyazlık içindeler gayet rahat görünüyorlar.Erkek kızı koruma altına almış.Dedikodu dönüyor etrafında.Sonra beraber olduğun erkek galibaaa Yalnız kalmış tepe bir yere oturmuş tek basına düsünüyor.Seni ve ailesini galiba.Ama bu düşünmelerin sonu hayır )) Yine yolların var aileler bir araya geliyor gibi hissettim ben...

eger inat ediyorsan etme inat ugruna ne asklar bitiyor
ben hic edemiyorum yaaa aramicam diyorum 5 dakika sonra ariyorum

inat etmiyorum ayrıldı benden.Kavga ederek ayrıldık.Seni istemiyorum arama sorma daha beni dedi.Dün doğum günüydü düşün aramadım..Çünkü çok üzdü beni haksız yere

hmmm kimki o cift

bilmiyorum biraz zor gibi evlilik konusu suan kismet insallah cikar falin

sen yada jado biran önce evlenin gidin sıra bana gelsin

keske arasaydin beklemistir simdi aramadin ya tamamen bitti diye düsünür

bitmedi ama bende o ayrı konu....O çiftide bilmiyorum canım siz sandım biran ama değilse bilemicemki cevreden biri olabilirmi?

ayrıcana benimki mutludur şuan kıskanc sevgilisinden kurtuldu .

Açık yolların var kalabalık ortama girceksin düğün gibi çünkü gelinle damat var yüreğinin bir tarafı çok sıkıntılı biraz neşeli biraz sevinçlisin kısmet var at var murat derler atın karşısında da horoz var yani sevinceğin bir olay olcak bunun arkasındanda adak adıcan yada adadın

bitmedi ama bende o ayrı konu....O çiftide bilmiyorum canım siz sandım biran ama değilse bilemicemki cevreden biri olabilirmi?

ayrıcana benimki mutludur şuan kıskanc sevgilisinden kurtuldu .

kiskancliktanmi bitti ? bence ara gönlünü al eger tepkisi yine ayni olursa birdaha aramazsin

ben evlenmeden kim evleniyo yine yaaa
tesekkürler canim iskambil istiyorsan sevdiginle senin ten rengini yaz acayim

koskooccaaa forumda biride bana baksa ne vardı ya
biride gönlümü yapsa ne vardı anlamıyorum
kimse karşılıksız olmayınca yapmıyormu hergün birbirinize bakıyorsunuz
insan bazen gerçekten saldırcak başka bir şey bulamıyor çıkış noktası bulamayınca
neyse işte amaannn

kiskancliktanmi bitti ? bence ara gönlünü al eger tepkisi yine ayni olursa birdaha aramazsin

kıskançlık.Ama nedeni ney biliyormusun...Suan çevresinde kız arkadaşları yokmuş.Ama olacakmış.onlarla ortama beni sokmayacakmış.Çünkü ben onu kıskanıyormusum sorun çıkartırmışım.Bende kabul edemem böyle bir şeyi kız arkadaşın olamaz bas basa takılacağın dedim.Tartışmaya basladık sabrımı zorladı küfür ettim ve ayrıldık.Hatta ben eminmisin kararında falan diye tekrar tekrar sordum sarılayım o zaman son kez dedim izin vermedi kovdu beni...sen ararmıydın bu durumda?

iyi hadi yaz ten renklerini acayim

arama ozaman deli mi ne
senin erkeklerle tek basina takilmana izin veriyomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…