- 20 Ağustos 2011
- 6.389
- 980
- 398
- Konu Sahibi schmetterling89
-
arama ozaman deli mi ne
senin erkeklerle tek basina takilmana izin veriyomu
iyi hadi yaz ten renklerini acayim
teşekkür ederim canım eşim esmer ben kumralım 6 aylık oğlum var ben 23 eşim 27 yaşında
hayır tabiikide asla :) öyle bir şeyi o kabul edemez.O erkekmiş yaparmış kadın yapamazmış.zaten ben yapsam ayrılırdı yine değişen bir şey olmazdı.İçimden bir his başkasına aşık oldu o yüzden böyle konular açtı diyor artık bilemicem.
22si bitti 23 oldukac yasinda ?
sanmiyorum canim sklmistir
ben kahve falı istemiştim ama hiç yoktan buda olur :))))
ben 21 yaşındayım, o 23
ben buğday tenliyim oda öyle, ama o daha açık gibi
teşekkür ediyorum şimdideen :)))
22si bitti 23 oldubilmiyorum hayatım yüz üstü bıraktı beni yine....eğer iskambil açarsan müsait olduğunda buraya tekrar yazıyım ben yokken bakasın gelir falan
ben:kumral
o:beyaz
allahim yarrepim
topik ac ozaman bakan olur
güzel gececek olan bir görüsmeniz olacak
bu kisi sana uzakta biri sanirim aranizda özlem cikmis sana yakinlasmaya calisiyor sana bir teklifle gelecek sende onunla görüsmeyi cok istiyorsun ailende maddi sikintilar var ama gececek
canım içini karartmışsn. Esmer birisiyle görüşmen var. Bu kişi çok baskın çıkmış.aranızda iyi bir konuşma geçecek. Aklının bir köşesi çok karışık. Aile de birisinin adlı bükülmüş. Birşeyle ilgili sıkıntısı var. Kendini yalnız hissediyorsun.sanki birisiyle tartışmış bu kişi arkasını dönmüş. Senin kulağın onda. O kişiden sana bir haber gelecek. Kararsızlıga düşeceksin.çevremdekilern sözünü sel dikkate almıyorsun. Hane içinde bir sıkıntı görmedim. Uçakta kocaman bir balığın var. Paralı kısmet demek. Herşey gönlünce olsun. Bana iskambil açar mısın. Ben ve o kumral. Ben daha koyuym.
tamam canim bakarim
tam o yaslar iste gezip tozmak arkadas ortami falan istiyordur sklmistir bence
peki ben? ondan küçüğüm ama hiç demedim böyle ciddi ciddi arkadas ortamım olacak sen gelmeyeceksin falan diye.aklınca tepkimimi denemek istedi ne yapmak istedi anlam veremedim bakabiliyorsan simdide bakabilirsin burdayım suangüldüğüme bakma ama 3 gecedir gece uykumdan uyanır oldum..
canim özelden isimlerinizi yazda onun tarafindan bakayim
atıcam canım 10 dakika beklemem gerekiyorr cıkma lütfen
canim sne birseylerin olmasini cok istiyorsun ama daha cok zamani var
canim araniza girmeye calisan yaklasmaya calisan sarisin bir kadin var gözüde sevdiginde
sana sinsilik yapan esmer bir kiz var falinda
canim baska birsey cikmadi malesef
canim size ailenize yakinlasmaya calisan insanlar var sen yinede mesafeni koru derim
sizinde birbirinize daha fazla yakinlasmaya ihtiyaciniz var
canim esinle araniza mesafe girmis sen bazi mesafeler koymussun esinin kalbi hep seninle ona akil veren veya danistigi esmer bir kadin var aileden biri olabilir kötü niyetli bir insan degil ama bazi düsünceleri yanlis
canım ya süpersin o esmer olan eltim çok cadıdır :) onların yüzünden çok mutsuz oluyoruz bir ara boşanmak bile istemiştim ama eşim yanaşmadı iki tarafı da idare etmeye çalışıyor işte önümüzde mutluluk var mı yoksa yine huzursuzluk yaratcaklar mı
canım açık kumral erkek ve sarışın kızla ilgili açılım da yapar misin. Lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?