- 27 Haziran 2012
- 847
- 12
- 118
- Konu Sahibi schmetterling89
-
atıcam canım 10 dakika beklemem gerekiyorr cıkma lütfen
beklemeye gicik oluyorum
pek bakmiyorum kimseye gecen yengeme baktim size teklif gelcek dedim ertesi gün is teklifi geldi
daha öncede birseyler demistim onlarda
baska kimseye bakmiyorum özelde
eger cikiyorsa siz söyleyin cikiyormu bilmiyorumki
bu baktığın çıkarsa davetlimsin çıkıyor doğru şeyler söylüyorsun
Düşündüğün bir erkek var mı bilmiyorum ama sana doğru çok yaklaşmış bir erkek gördüm ben sen de onu düşünüyorsun o da seni.(düşünmüyorsan da olacaktır böyle bişey )Aşk konusundan ciddi bir zafer mutluluk kazanacaksın.
Okuyorsan okul hayatında çalışıyorsan iş hayatında başarıyı yaklayacaksın sürekli başarılara adım atıyorsun.
Sıkıntılarını yavaş yavaş atmaya başlamışsın git gide feraha kavuşuyorsun güzel günler snei bekliyor.
Sana birisi bir konuda el uzatacak.Bir konuda yardım destek olabilir.Bu senin hayatında yaşayacağın büyük bir değişiklik olacak.
Bir kişiden sana bir haber ulaşacak ve bu haber karşısından çok sevineceksin.Bir kişiyle ilgili bir haber olabilir bu.Çiçek alacaksın birisinden.Üç tane yolun var.Bir yola birisiyle birlikte gideceksin sizin arkanızdan da bir başkası gelecek. Baş ağrıların oluyor mu bilmem ama baş bölgene dikkat et.
İki kişi ile bir olmuşsun sohbet ediyorsun ama bu yanındaki daha çok erkek gibi.
Seni düşünen bir erkek var bir de seni resmen kafasının içine yerleştirmiş.
Genel olarak falın güzel ferah çıktı canım.
coooooook begendim tesekkürler canim insallah cikar falin
Canım bana yine açarız kart demiştin tekrar bakarmısın?ben beyaz tenliyim eşim daha koyu buğdaycoooooook begendim tesekkürler canim insallah cikar falin
canim malesef hatirlamyiorum falini unuttum tekrar bakariz
Gerçekten mii Cook sagol canımm bekliyorum :)
canim baska zaman bakalim olur mu yoruldum cidden annem kizip duruyo
canim yarin acalim simdi cikmam lazim yavas yavas
beklemeye gicik oluyorum
pek bakmiyorum kimseye gecen yengeme baktim size teklif gelcek dedim ertesi gün is teklifi geldi
daha öncede birseyler demistim onlarda
baska kimseye bakmiyorum özelde
eger cikiyorsa siz söyleyin cikiyormu bilmiyorumki
canım bana yeniden açıcaktın ya bişi çıkmamıştı rica etsem bakabilir misin
merhaba canım. Iskambil açar mısın. Ben kumral , o açık kumral.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?