falimi yorumlayana iskambil aciyorum

atıcam canım 10 dakika beklemem gerekiyorr cıkma lütfen

beklemeye gicik oluyorum
pek bakmiyorum kimseye gecen yengeme baktim size teklif gelcek dedim ertesi gün is teklifi geldi
daha öncede birseyler demistim onlarda
baska kimseye bakmiyorum özelde

eger cikiyorsa siz söyleyin cikiyormu bilmiyorumki

bu baktığın çıkarsa davetlimsin çıkıyor doğru şeyler söylüyorsun

Düşündüğün bir erkek var mı bilmiyorum ama sana doğru çok yaklaşmış bir erkek gördüm ben sen de onu düşünüyorsun o da seni.(düşünmüyorsan da olacaktır böyle bişey )Aşk konusundan ciddi bir zafer mutluluk kazanacaksın.
Okuyorsan okul hayatında çalışıyorsan iş hayatında başarıyı yaklayacaksın sürekli başarılara adım atıyorsun.
Sıkıntılarını yavaş yavaş atmaya başlamışsın git gide feraha kavuşuyorsun güzel günler snei bekliyor.
Sana birisi bir konuda el uzatacak.Bir konuda yardım destek olabilir.Bu senin hayatında yaşayacağın büyük bir değişiklik olacak.
Bir kişiden sana bir haber ulaşacak ve bu haber karşısından çok sevineceksin.Bir kişiyle ilgili bir haber olabilir bu.Çiçek alacaksın birisinden.Üç tane yolun var.Bir yola birisiyle birlikte gideceksin sizin arkanızdan da bir başkası gelecek. Baş ağrıların oluyor mu bilmem ama baş bölgene dikkat et.
İki kişi ile bir olmuşsun sohbet ediyorsun ama bu yanındaki daha çok erkek gibi.
Seni düşünen bir erkek var bir de seni resmen kafasının içine yerleştirmiş.
Genel olarak falın güzel ferah çıktı canım.

coooooook begendim tesekkürler canim insallah cikar falin

canım bana yeniden açıcaktın ya bişi çıkmamıştı rica etsem bakabilir misin

bugün bakacaksan ben yine istiyorum canım :))
ben:kumral
o:beyaz

merhaba canım. Iskambil açar mısın. Ben kumral , o açık kumral. birde açık kumral erkek , sarışın kız içinde iskambil açar mısın.

canım yhaa bende ıskambıl ısıyorum musaıt olduğunda bakarmısın. bu arada falını goremedığım için yorumlayamadım.attığında yorumlarım.ben beyaz tenlı o açık esmer.

Sekerim, ben kahve falindan hic anlamam ama o uzun uzun sekiller gercekten cok enteresan, hayirdir insallah :)
Ben de iskambil fali istiyorum, ben esmerim, o sarisin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…