- Konu Sahibi schmetterling89
-
canim ten renklerini yazarsa tekrar bakayim
yaziyim hemen tatlim ben bronz tenliyim o da esmer benden daha uzun boylu
canim esmer bir erkekten teklif alacaksin güzel bir teklif bu
sevgilin olabilir
canim baska esmer bir erkek daha var sana yaklasmaya calisiyor ama sevgilinden yaklasamiyorum araniza sizmaya calisiyor dikkat et derim
kalpleriniz sevginiz bir masallah canim
tesekkur ederim tatlimm
araya kaynak yapmaya calisanlari yok ederiz bizde o zaman
kalplerimiz hep bir olsun omur boyuu
canım ben bugday tenlıyım o beyaz tenlı ve benden uzun boylu sımdıden tesekkurler
cok tesekkür ederim canim
insallah dedigin gibidir ve bu sikintim gecer
canim bazi seylere zamana ihtiyaciniz var ve esmer birinin kalbi var size yaklasmaya calisan veya kalbi sizinle olan
canim araniza sorunlar ve mesafe cok girmis kalpleriniz hala bir ama zamana ihtiyaciniz var sen onu cok seviyorsun ama araya giren mesafeden sorunlardan yaklasamiyorsun
canım bende sana tesekkur ederım pekı bırlesme varmıı???
Eki Görüntüle 560538 Eki Görüntüle 560539 Eki Görüntüle 560540 Eki Görüntüle 560541 Eki Görüntüle 560542
kizlar hic keyfim yok sadece falimi yorumlayanlara iskambil acacagim ama fala cok ihtiyacim var
lütfen bir göz atin
şekercim gördüklerimden çok hislerimle bakarım fincana onu söyliyim senin neden keyfin yok bilmiyorum ama falın çok güzel çıkmış
sen bi şeyi dert ediyosun kendine evlilikle ilgili olabilir (bekarmısın bilmyorum ama ) kocaman çok güzel bi kaplumbağa var kafasını kaldırmış
yolu tutmuş muradına ereceksin yalnız malum kaplumbağa yavaş ilerler ama büyük ve güzel kısmettir huzurdur kaplumbağa seninkide kocaman bembeyaz kafayı kaldırmış yolu tutmuş bi erkek var sana doğru gülümsüyo inş. beyaz atlı prensindir bide hane içine bi kalabalık insan topluluğu geliyo güzel ve hayırlı bi topluluk
yaz ten rengini yaz acayim hemen falini
ciksin falin nolurdogru söylediklerin
dur falın bitmedi daha :)))))))))))
bi buluşma var istediğin gibi buluşma olucak etraf bembeyaz tertemiz çok yok bu buluşmaya
bide inan bana siz birbiriniz kısmetisiniz galiba çocuğun yüzü hep sana doğru
kız bunun gözü senden başkasını görmüyo galiba :)))))))))) inşallah yanılmam
ama dediğim gibi falın çok güzel çıkmış
nacizane tavsiyem duaya sığın bence o zaman herşey senin istediğin gibi olucak
inşaaallllllll:))))))))))))))))
ben kumral beyaz tenliyim oda açık kumral beyaz tenli
dur falın bitmedi daha :)))))))))))
bi buluşma var istediğin gibi buluşma olucak etraf bembeyaz tertemiz çok yok bu buluşmaya
bide inan bana siz birbiriniz kısmetisiniz galiba çocuğun yüzü hep sana doğru
kız bunun gözü senden başkasını görmüyo galiba :)))))))))) inşallah yanılmam
ama dediğim gibi falın çok güzel çıkmış
nacizane tavsiyem duaya sığın bence o zaman herşey senin istediğin gibi olucak
inşaaallllllll:))))))))))))))))
ben kumral beyaz tenliyim oda açık kumral beyaz tenli
canim sevdigin kisinin sarisin bir kadinla sorunlari var sanirim yüz yüze gelecekler
canim sizin araniza mesafe girmis ama tekrar yakinlasacaksiniz kisa zaman sonra :) ikinizinde kalbinde birbirinizden baska birsey gecmiyor birbirinizi cok seviyorsunuz
canim baska birsey göremedim malesef
durmadan kartlar karisti 3. kez actim falini
sağol canım sarışın kim bilmiyorum :) beni seviyomu bilmiyorum :) ben onu seviyorum çok iyi biliyorum :))))))))
mesafe olayı doğru ayrıyız(( ama bütün fallar yakında barışçamızı söylüyo ne diyelim
herşey GÖNLÜMÜZCE olsun inşallah hepimizin
insallah cikar canim fal :) allah gönlüne göre versin
Eki Görüntüle 560538 Eki Görüntüle 560539 Eki Görüntüle 560540 Eki Görüntüle 560541 Eki Görüntüle 560542
kizlar hic keyfim yok sadece falimi yorumlayanlara iskambil acacagim ama fala cok ihtiyacim var
lütfen bir göz atin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?