falimi yorumlayana iskambil aciyorum

yaziyim hemen tatlim ben bronz tenliyim o da esmer benden daha uzun boylu

canim esmer bir erkekten teklif alacaksin güzel bir teklif bu
sevgilin olabilir
canim baska esmer bir erkek daha var sana yaklasmaya calisiyor ama sevgilinden yaklasamiyorum araniza sizmaya calisiyor dikkat et derim
kalpleriniz sevginiz bir masallah canim

tesekkur ederim tatlimm

araya kaynak yapmaya calisanlari yok ederiz bizde o zaman

kalplerimiz hep bir olsun omur boyuu

gorebıldıgım kadar yorumlamaya calısıyım bak ılk resımde ortada buyuk bıtane beyazlık varya onu kaplumbaga olarak gordum ben kaplumbaga yuva demektır ya ama sıkıntının am ortasında kalmıs ya sızın evınız bu yada yenı kurulan yada kurulmaya calısılan bı yuva ama tam sıkıntıların arasında kalmıs bı erkek arkadasın varmı bılemıyorum ama bırıyle boyle sarmas dolas olup oturmussun ya bak bence cok buyuk sıkıntıların yok ama kendı kendını bunaltıyomussun gıbı geldı bana cunku falın tam boyle karanlık degıl sadece senın dusuncelerın bu hale getırmıs bence bıraz kendını serbest bırak bıde uc tane yol gordum ucude temız yollar ama sadece ırının ucu acık canım tabagındada kocaman bıtane denız atı cıkmıs canım benden bu kadar ıskambıl acarsan cok sevınırım cunku benımde duzgun bı fala ıhtıyacım varr

canım ben bugday tenlıyım o beyaz tenlı ve benden uzun boylu sımdıden tesekkurler

cok tesekkür ederim canim
insallah dedigin gibidir ve bu sikintim gecer

canim bazi seylere zamana ihtiyaciniz var ve esmer birinin kalbi var size yaklasmaya calisan veya kalbi sizinle olan
canim araniza sorunlar ve mesafe cok girmis kalpleriniz hala bir ama zamana ihtiyaciniz var sen onu cok seviyorsun ama araya giren mesafeden sorunlardan yaklasamiyorsun

canım bende sana tesekkur ederım pekı bırlesme varmıı???

şekercim gördüklerimden çok hislerimle bakarım fincana onu söyliyim senin neden keyfin yok bilmiyorum ama falın çok güzel çıkmış
sen bi şeyi dert ediyosun kendine evlilikle ilgili olabilir (bekarmısın bilmyorum ama ) kocaman çok güzel bi kaplumbağa var kafasını kaldırmış
yolu tutmuş muradına ereceksin yalnız malum kaplumbağa yavaş ilerler ama büyük ve güzel kısmettir huzurdur kaplumbağa seninkide kocaman bembeyaz kafayı kaldırmış yolu tutmuş bi erkek var sana doğru gülümsüyo inş. beyaz atlı prensindir bide hane içine bi kalabalık insan topluluğu geliyo güzel ve hayırlı bi topluluk

yaz ten rengini yaz acayim hemen falini
ciksin falin nolur dogru söylediklerin

yaz ten rengini yaz acayim hemen falini
ciksin falin nolur dogru söylediklerin

dur falın bitmedi daha :)))))))))))
bi buluşma var istediğin gibi buluşma olucak etraf bembeyaz tertemiz çok yok bu buluşmaya
bide inan bana siz birbiriniz kısmetisiniz galiba çocuğun yüzü hep sana doğru
kız bunun gözü senden başkasını görmüyo galiba :)))))))))) inşallah yanılmam
ama dediğim gibi falın çok güzel çıkmış
nacizane tavsiyem duaya sığın bence o zaman herşey senin istediğin gibi olucak
inşaaallllllll:))))))))))))))))
ben kumral beyaz tenliyim oda açık kumral beyaz tenli

canim sevdigin kisinin sarisin bir kadinla sorunlari var sanirim yüz yüze gelecekler
canim sizin araniza mesafe girmis ama tekrar yakinlasacaksiniz kisa zaman sonra :) ikinizinde kalbinde birbirinizden baska birsey gecmiyor birbirinizi cok seviyorsunuz
canim baska birsey göremedim malesef
durmadan kartlar karisti 3. kez actim falini

cooooook tesekkür ederim canim insallah dedigin gibi cikar :)
falinda hersey dogru cikti :)

sağol canım sarışın kim bilmiyorum :) beni seviyomu bilmiyorum :) ben onu seviyorum çok iyi biliyorum :))))))))
mesafe olayı doğru ayrıyız(( ama bütün fallar yakında barışçamızı söylüyo ne diyelim
herşey GÖNLÜMÜZCE olsun inşallah hepimizin

insallah cikar canim fal :) allah gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…