- 27 Haziran 2012
- 847
- 12
- 118
- Konu Sahibi schmetterling89
-
tatlım şuan falına bakıyorum daha önce fallaşmıştık..
Ben falına bakarken sen de bana iskambil aç bi yandan olur mu?
Ben beyaz tenliyim eşim benden esmer buğday..
tatlım şuan falına bakıyorum daha önce fallaşmıştık..
Ben falına bakarken sen de bana iskambil aç bi yandan olur mu?
Ben beyaz tenliyim eşim benden esmer buğday..
schmetterling89
Sevgilin var mı bilmiyorum ama canım..
Sevdiğin var sanki adında Y harfi olan bir erkeğe aşk dolu yaklaşmışsın
ama tepkisi odunumsu.. Daha doğrusu tepkisiz bulmuşsun ve kırılmışsın çünkü onun sorunları var karalar
içinde.. Ocak ayında aşk hayatınla ilgili sürpriz gelişmeler var mutlu oluyorsun..
Yay burcu bir erkek sana sırt çevirmiş ümidini kesmiş ya da sana küsmüş olabilir.
Aynen kaplumbağan var ve çok güzel kaplumbağa yavaş ama güzel ilerleyen iş demektir.
Hanenizde hasta biri mi var bu hastalık haberine mi üzülmüşsünüz ne..
Herkeste bir kasvet var sanki.
Hane yakınında kısa saçlı bir bayan hanenize karışıyor herşeye burun sokan bir tip sanki
hoşlanmadım..
Bunun dışında senin sana sıkıntı veren herşeye kendini kapattığın bir dönem olacak
ve bu sana iyi gelecek rahatlaman yakın... Sevgiler
Ben teşekkr ederim canım pek güzel gittiğini söyleyemem Allah iyi etsin
Eki Görüntüle 560538 Eki Görüntüle 560539 Eki Görüntüle 560540 Eki Görüntüle 560541 Eki Görüntüle 560542
kizlar hic keyfim yok sadece falimi yorumlayanlara iskambil acacagim ama fala cok ihtiyacim var
lütfen bir göz atin
Eki Görüntüle 560538 Eki Görüntüle 560539 Eki Görüntüle 560540 Eki Görüntüle 560541 Eki Görüntüle 560542
kizlar hic keyfim yok sadece falimi yorumlayanlara iskambil acacagim ama fala cok ihtiyacim var
lütfen bir göz atin
Canım falına şimdi yorum yapıyorum bana da iskambil açabilirsen sevinirim.Ben beyaz tenliyim o da beyaz tenli bana göre biraz daha beyaz tenli
yüreğinin bir köşesine sıkıntılarını biriktirmişsin. 2 kişi görüyorum. bu kişiler birbirlerinden uzaktalar. aralarında kara bulutlar dolaşıyor. bulutlar zamanla dağılıyor. yalnız biraz vakti var. beli bükülmüş birisi var. bu kişinin geçmişi çok aydınlık ve bir kalbin üzerine kapanmış gibi. senin kalbini koruyor sanki. belli ki iyi niyetli birisi.bu kişi sende olabilirsin. uzaklardan güzel bir haber alacaksın.bu haberle rahatlayacaksın. kafan çok karışık. ilerleyen zamanlarda rahatlama görüyorum. her şey gönlünce olsun.
benim içinde iskambil açarsan sevinirim. ben kumral, o ise açık kumral.
Canım şu kadar soyliyim evet y harfinde biri var,sorunlarınız var ona da tamam
ama bu süreçte senden destek bekliyor sevgilin,kendiyle ilgili problemler var ailesiyle ilgili veya
bunlar ilişkinize de yansımış sanırım
tek isteği senden destek
anlayisli olursan bu zamanı da atlatacaksiniz insallahh..
Bana iskambil bakar misin canım ya :/
çok kotuyum bu aralar
ayriyiz 6-7 aydir ..yeniden olur mu çok merak ediyorum hala
benim saclarim kahverengi beyaz tenliyim
O kumral,beyaz tenli
isme özel acacagim demistin canim ama özel mesaj atamıyorum yardım et nolur :'(
sana teklif geliyor baska kumral bir erkekten ve ondan gelen teklifle sevdigin kisiyle arana mesafe gircek o kumral erkekle yakinlasacaksin
canim sen onu cok özlemissin sana bir teklif gelecek
canim durmadan özledigin cikiyor falinda ama araniza sorunlar ve mesafe girmis insallah yakinlascaksiniz sana yakinlasmaya calisan sarisin bir erkekte var
kumral erkek kim ki ? merak ettim. canım sana zahmet olmazsa bi de açık kumral erkek ve sarışın kız için iskambil açar mısın.
Canimm bu teklif ozledigim kisiden mi geliyo ? Evet sürekli özlüyorum cook özlüyorum kimselere de anlatamıyorum rol yapmak durumunda kalıyorum,ortak arkadaslarimiz çok çünkü :/
mesafeyi o koydu aslında araya ama biz yakinlasacak mi ciktik canim kartlardaa??
Coook teşekkür ederim sen bitanesin,cok soru sordum kusuruma bakma bu arada..
Eki Görüntüle 564079 Eki Görüntüle 564081 Eki Görüntüle 564123 Eki Görüntüle 564125 Eki Görüntüle 564126
falima bakarsaniz sevinirim kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?