falimi yorumlayana iskambil aciyorum

canim bir görüsmeniz olacak güzel gececek o görüsme
canim falin cok güzel cikti
o seni cok özlemis yakinlasacaksiniz kalpleriniz bir cikmis ama onu tutan kumral bir erkek var onun yüzünden yaklasamiyor sana ve o sana dönerse senin evlenecegin kisi o olacak

Ayy inanamıyorum yaa canımm nasıl mutlu ettin beni anlatamamm :)) umarım söylediklerinin hepsi çıkar umarım çok mutlu olurum,mutlu oluruz
Allah senden razı olsun..:)

bende yorum yapayım falına dedim, umarım güzel seyler soyleyebilirim. seni tanımıyorum evlimisin , sevgilin varmı ama kaba ca yorum yaparsam
koskocaman, cok güzel bir kuş cıkmıs.. cok buyuk, cok güzel bir haber insallah ama nedir bilemicem,
senin sinsi bir düşmanın var, kimdir bilemiyorum ama uzakta degil.. iyi haber almanı engelleyebilir
cok temiz bir sevgin var, karsıkarsıya gelip sohbet etmenin , elini tutmanın hayalini sürekli kuran birisi var
sana kocaman sevgisini sunan, seven, seni Allahtan isteyen bir erkek var, sana haberler göndermek isteyen belki de evlilik için yanan birisi bu
aile içine hızlı bir haber girecek, biraz sinir yapacak bir erkek, az saclı birisi

sevgilim var o mu acaba diyecegim ama evlilik konusu birazcik zor :)
cok sagol canim sevdiginle ten renklerinizi yazarsan falina bakayim

Canım uygunsan bana da iskambil açabilir misin.Şimdi bakıyorum ben de falına

Sıkıntılarını atmaya başlamışsın canım yavaş yavaş feraha kavuşuyorsun.Ay doğuyor hayatına yani.Fakat üzerinde ciddi bir nazar çıkmış bu seni baya bir etkiliyor kasılıyorsun bunalıyorsun.Hayatında aşk var mı bilmiyorum ama ben senin bir erkeğin kalbini kırdığın gördüm ve af diliyorsun üzgünsün bu durumdan.Bu erkekte biraz senin tepene çıkmış gibi sanki ve sana elini uzatıyor yani sorunlar aşılıyor merk etme.Yoksa da olacaktır bu durum diyebilirim.Üç kişinin gideceği bir ortam çıkmış.İçinin hop oturup kalkacağı haber alacaksın.Hayatında olan birisi ile de sürekli bir uzaklaşmanız var bir erkek gibi isminde deya soyadında V,A harfi var.Sorunlar aşılmasa da uzaklaşmalar devam edecek gözüküyor.Haneye gelecek büyük bir kısmet gözüküyor.Hanede veya sosyal çevrende oalbilir bir kopukluk var sanki an geliyor bütün oluyosunuz başka bir an geliyor biribinizi boğmak istiyorsunuz niye böyle bilemedim.Türb veya dualı bir ortama katılacaksın orada da bolca dua etmelisin.genel olarak falın ferah çıkmış cnaım hayırlısı her şeyin

canım kalbindeki sıkıntılar bir köşeye toplamış. Kalbinin yarısı aydınlık yarısı karanlıkl. M harfin de birisiyle ilgili sıkıntın var. 3 vakte kadar içer alabilirsin bu kişiden. Büyük ihtimalle 3 gün içinde bir haber olacak. 2 kişi sırt sırta dönmüşler. Bu kişilerin vücutları bitişik sanki Tekl vücut olmuşlar. Fakat farklı düşüncelere sahip bu kişiler. Kafam o kadar çok karışık ki. Ne yapacağını bileniyor gibisin. Gelen giden etrafta çok kişi var. Herkes birşey söylüyor sanki. Sen onları dinledikçe kafam daha çok karışıyor. Sürekli bir düşünce halindesn . Biraz boynu bükülmüş biri var. Tabakta da yine kalabalık var. Belki düğün olabilir . Parası kısmet lerin var. Her şey gönlünce olsun. Benim içinde iskambil açar mısın. Ben ve o kumral. O biraz daha açık tenli.

canim bir görüsmeniz olacak güzel gececek
canim esmer biri var sevgiline yaklasan onunlada görüsmesi olcak sanirim ama kalbi seninle sende cok kendini düsünüyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…