- 27 Haziran 2012
- 847
- 12
- 118
- Konu Sahibi schmetterling89
-
Canım sıkılmış için baya baya sıkılmış ama atıyorsun bir kenara,ay doğmuş bildiğin ya çok güzel :)
Kavgalı olduğun veya tartıştığın biri var sanırım,erkek bu.Sanırım erkek arkadaşın.Bu falında da çıktı o.Ya hafif kilolu kısa boylu bir kadın var ikinizin ailesinden biri olmalı.Sorunun asıl sebebi bu kadın galiba.Ailesel sıkıntı olabilir dün de aynısını görmüştüm..Anlayışlı bir dönemin olursa inşallah aranızdaki bağlar daha da güçlenecek :)
Bir de elinden bir miktar para çıkmış veya çıkacak.Almak istediğin birşeyler var onları alıyorsun :)
Canım rica etsem bana iskambil açabilir misin tekrarof tek merak ettiğim bana dönüp donmeyeceği..Kafayı yemek uzereyim..İkimizde beyaz tenliyiz onun saclar sarıya dönük benimki kahverengi..
canim bir görüsmeniz olacak güzel gececek o görüsme
canim falin cok güzel cikti
o seni cok özlemis yakinlasacaksiniz kalpleriniz bir cikmis ama onu tutan kumral bir erkek var onun yüzünden yaklasamiyor sana ve o sana dönerse senin evlenecegin kisi o olacak
Ayy inanamıyorum yaa canımm nasıl mutlu ettin beni anlatamamm :)) umarım söylediklerinin hepsi çıkar umarım çok mutlu olurum,mutlu oluruz
Allah senden razı olsun..:)
bende yorum yapayım falına dedim, umarım güzel seyler soyleyebilirim. seni tanımıyorum evlimisin , sevgilin varmı ama kaba ca yorum yaparsam
koskocaman, cok güzel bir kuş cıkmıs.. cok buyuk, cok güzel bir haber insallah ama nedir bilemicem,
senin sinsi bir düşmanın var, kimdir bilemiyorum ama uzakta degil.. iyi haber almanı engelleyebilir
cok temiz bir sevgin var, karsıkarsıya gelip sohbet etmenin , elini tutmanın hayalini sürekli kuran birisi var
sana kocaman sevgisini sunan, seven, seni Allahtan isteyen bir erkek var, sana haberler göndermek isteyen belki de evlilik için yanan birisi bu
aile içine hızlı bir haber girecek, biraz sinir yapacak bir erkek, az saclı birisi
cnm sevdiğim den ayrıyım, bosver bak diye bakmadım ben zatensevgilim var o mu acaba diyecegim ama evlilik konusu birazcik zor :)
cok sagol canim sevdiginle ten renklerinizi yazarsan falina bakayim
Ben fal yorumlayamıyorum ama bana da iskambil açar mısınız :)
canim kusura bakma falima bakmayana acmiyorum fal
cnm sevdiğim den ayrıyım, bosver bak diye bakmadım ben zaten
Canım uygunsan bana da iskambil açabilir misin.Şimdi bakıyorum ben de falına
canim babam uyusun acicam falini gider az sonra :)
olurr, zahmet olmazsa bakarmısın.. en azından hissettikleri cıkar mı ki.. ikimizde kumralız, o daha acık olabilir benden.. cok sagolbakayim canim istiyorsan bakalim size ne gözüküyor
Canım uygunsan bana da iskambil açabilir misin.Şimdi bakıyorum ben de falına
canim onu cok seviyorsun belliolurr, zahmet olmazsa bakarmısın.. en azından hissettikleri cıkar mı ki.. ikimizde kumralız, o daha acık olabilir benden.. cok sagol
canım kalbindeki sıkıntılar bir köşeye toplamış. Kalbinin yarısı aydınlık yarısı karanlıkl. M harfin de birisiyle ilgili sıkıntın var. 3 vakte kadar içer alabilirsin bu kişiden. Büyük ihtimalle 3 gün içinde bir haber olacak. 2 kişi sırt sırta dönmüşler. Bu kişilerin vücutları bitişik sanki Tekl vücut olmuşlar. Fakat farklı düşüncelere sahip bu kişiler. Kafam o kadar çok karışık ki. Ne yapacağını bileniyor gibisin. Gelen giden etrafta çok kişi var. Herkes birşey söylüyor sanki. Sen onları dinledikçe kafam daha çok karışıyor. Sürekli bir düşünce halindesn . Biraz boynu bükülmüş biri var. Tabakta da yine kalabalık var. Belki düğün olabilir . Parası kısmet lerin var. Her şey gönlünce olsun. Benim içinde iskambil açar mısın. Ben ve o kumral. O biraz daha açık tenli.
canim onu cok seviyorsun belli
canim araniza cok büyük sorunlar girmis pek birseyde gözükmüyor bir ara tekrar acalim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?