falimi yorumlayana iskambil aciyorum

canım sıkıntıların bir köşeye toplanmış. birşeylerden kokuyor tedirgin gibisin. sıkıntıların geçmeye başlamış fakat tam anlamıyla atamamışsın. bir ayrılık gördüm sanki. üzülmüşsün bu duruma. çok düşünüyorsun. biran önce toparlanıyım diyorsun. herşey senin elinde unutma. tabağında da karışıklık var. sanki okul gibi bir yerdesin.her şey gönlünce olsun.

schmetterling89 benim için iskambil açar mısın. ben fal bakmayı pek bilmiyorum.kendimce yorumlamaya çalıştım.
ben beyaz tenliyim, saçlarım koyu kestane. onun ten rengi benimkinden biraz açık, saçları kestane rengi.

canim iliskin güzel gidiyor kalpleriniz bedenleriniz bir
sana bir teklifte bulunabilir

Canım ben bakıyorum şimdi ben de iskambil isteyebilir miyim canım ? İikimzde beyaz tenliyiz o benden daha beyaz.

Canım ben bakıyorum şimdi ben de iskambil isteyebilir miyim canım ? İikimzde beyaz tenliyiz o benden daha beyaz.
canim sarisin bir kizla görüsmen olacak ve sevdigin kisi hakkinda haber alacaksin
sevdigin kisiyle araniza sorunlar girebilir bri sarisin erkek yüzünden sevdigin kiside senden hoslaniyor hatta bazen özlüyor seni ama aradaki mesafeyi kouyor esmer biri yüzünden

Falın çok ferah çıkmış canım bu sefer aydınlık baya aslında.Üç vakte kadar da ay hafta gün hepsi olabilir güzel bir haber alıyorsun güzel bir gelişme seni bekliyor.Karşında bir erkekle konuşman var sendne biraz uzunca erkek kafasında iki tane yol soru işareti çıkmış iki yöne ayrılmış snaki.Birisini düşünüyor aklına yakın arkadaş olabilir bu kişi veya ailesel sıkıntı da olabilir onu da düşünüyor olabilir.Bir de bir yolculuğu çıkmış bu erkeğin.Üç tane de yolun var ya da üç tane alacağın yeni güzel karar gelişmelerin var.Bir konuda yalnız içine oturacak seni biraz üzecek bir haber alacaksın.Bu seni biraz yıpratabilir ama geçici süreç tabi.Üstüne de biraz yük sııntı almış bir erkek çıkmış bu kişi haneden de oalbilir.Ya işte çalışıyorsun ya da bu ara çok ders açlışıyorsun bu da falına yansımış.Daha çok erkek arkadaşının sıkıntıları var bence seninle paylaşmadığı bunlar yansımış falına o yüzden şu ara biraz sıkıntı da bunalımda yalnız hissediyor gii kendisini bu da ilişkinize yansıyabilir canım.

hayirlisi canim cooook sagol

Teşekkür ederim canım

canım içinde çok sıkıntı var. çok biriktirmişsin. bu durum seni daha da çok geriyor. boynu bükük birisini görüyorum. sanki birisinin yolunu gözlüyorsun. karşı taraf sırtını dönmüş sana. arkasına bakmıyor. bu adamın üzerinde kocaman bir kuş var. bu kişiden bir haber alacaksın. kuşun gagası çok sivri çıkmış. olumsuz bir haber olabilir. kafası dumanlı birini görüyorum. 2 kişiyle konuyor. küçük bir kız çocuğu var. uzaklara doğru geleceğe doğru bakıyor. tabağında da kitap görüyorum. sen bir sınava çalışıyor gibisin. başarılı olacaksın.

iskambil açarsan sevinirim. ikimizde kumralız. o biraz daha açık tenli.

canım içinde çok sıkıntı var. çok biriktirmişsin. bu durum seni daha da çok geriyor. boynu bükük birisini görüyorum. sanki birisinin yolunu gözlüyorsun. karşı taraf sırtını dönmüş sana. arkasına bakmıyor. bu adamın üzerinde kocaman bir kuş var. bu kişiden bir haber alacaksın. kuşun gagası çok sivri çıkmış. olumsuz bir haber olabilir. kafası dumanlı birini görüyorum. 2 kişiyle konuyor. küçük bir kız çocuğu var. uzaklara doğru geleceğe doğru bakıyor. tabağında da kitap görüyorum. sen bir sınava çalışıyor gibisin. başarılı olacaksın.

iskambil açarsan sevinirim. ben kumralım.o beyaz tenli.

canim o kisinin zamana ihtiyaci var
canim senin aklinda aslinda baska biri var kumral seviyorsun sanirim onu araniza mesafe girmis olabilir özlem var ona karsi kalbin hep onunla o beyaz tenliye yaklasmaya calisiyorsun ama olmuyor

canım, biraz rahatsızım. odaklanamıyorumi sallamak da istemiyorum. bi konuda kafanın karıştığını gördüm sadece. sanki ikileme düşmüşsün, canın sıkılmış. canım bir tek bu durumla alakalı; bunun dışında büyük bi sıkıntın yok.. bu kadarcık anlayabildim bu ruh haliyle açarsan sevinirim. açmazsan da canın sağolsun;
o koyu kumral-yeşil gözlü; ben esmerim, saçlarım ve gözlerim koyu ama tenim çok kapalı değil. =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…