- 27 Haziran 2012
- 847
- 12
- 118
- Konu Sahibi schmetterling89
-
canım, biraz rahatsızım. odaklanamıyorumi sallamak da istemiyorum. bi konuda kafanın karıştığını gördüm sadece. sanki ikileme düşmüşsün, canın sıkılmış. canım bir tek bu durumla alakalı; bunun dışında büyük bi sıkıntın yok.. bu kadarcık anlayabildim bu ruh haliyleaçarsan sevinirim. açmazsan da canın sağolsun;
o koyu kumral-yeşil gözlü; ben esmerim, saçlarım ve gözlerim koyu ama tenim çok kapalı değil. =))
canim o kisinin zamana ihtiyaci var
canim senin aklinda aslinda baska biri var kumral seviyorsun sanirim onu araniza mesafe girmis olabilir özlem var ona karsi kalbin hep onunla o beyaz tenliye yaklasmaya calisiyorsun ama olmuyor
canım, biraz rahatsızım. odaklanamıyorumi sallamak da istemiyorum. bi konuda kafanın karıştığını gördüm sadece. sanki ikileme düşmüşsün, canın sıkılmış. canım bir tek bu durumla alakalı; bunun dışında büyük bi sıkıntın yok.. bu kadarcık anlayabildim bu ruh haliyleaçarsan sevinirim. açmazsan da canın sağolsun;
o koyu kumral-yeşil gözlü; ben esmerim, saçlarım ve gözlerim koyu ama tenim çok kapalı değil. =))
Ondan bana karşı birşey çıkmadı mi. Sarışın bir kız var mi.sarışın kızla ilgili de baş misin. Zamanın varsa.. Çok teşekkürler
Allah Allah, kim o acaba. Aman, kimse kim. bir şey farketmeyecek.canim esmer birinin kalbi var falinda sana yaklasmaya calisabilir
canim araniz nasil bilmiyorum ama birsey cikmadi sen kendi yolunda o kendi yolunda gözüküyor
Allah Allah, kim o acaba. Aman, kimse kim. bir şey farketmeyecek.
Aramız iyi, birlikteyiz. Ama yurt dışına gitti iş içini, çok sık görüşemiyoruz..
Çok teşekkür ederim canııımm..
odur muhtemelen canım, sevgiden yana şüphemiz yok birbirimizden. özlem var çok, kavuşma yok mu yakın zamanda ya ah ahheee ozaman o olabilir bak cünkü o kendi yolunda gözüküyor senin kalbin onun yaninda
heee ozaman o olabilir bak cünkü o kendi yolunda gözüküyor senin kalbin onun yaninda
Eki Görüntüle 564079 Eki Görüntüle 564081 Eki Görüntüle 564123 Eki Görüntüle 564125 Eki Görüntüle 564126
falima bakarsaniz sevinirim kizlar
Caniimm benim icin iskambil acar misin,foto koydugunda falına bakacagim bende..
İkimizde beyaz tenliyiz onun saclari sariya dönük benim kahverengi..Şimdiden çok sağol hayatim..
Eki Görüntüle 569665 Eki Görüntüle 569666 Eki Görüntüle 569667 Eki Görüntüle 569668 Eki Görüntüle 569670
yorumlarsaniz sevinirim kizlar
Eki Görüntüle 569665 Eki Görüntüle 569666 Eki Görüntüle 569667 Eki Görüntüle 569668 Eki Görüntüle 569670
yorumlarsaniz sevinirim kizlar
canım içini rahatlamış buldum. Yalnız sıkıntını bir köşeye toplamışsn. Havalanmış bir kalp görüyorum. Kalbin üzeri biraz dumanlı. Kafası karışık bir kalp. Karşısında da kendisine dönmüş bencil biri var. Onu umursamıyor gibi. Uzun bir yolun var. Yolunun ortasında seni kocaman bir deve bekliyor. Bu deveye yönelmiş bir adam var.ağlamışsın ya da ağlayacaksn. Temiz göz yaşların var. Iki kişi yola biliyorsunuz. Üçüncü kişi arkanızdan geliyor. Üçüncü kişi kısa boylu ve kilolu birisi. Hanen ferah temiz. Hane dışnda bir konuşma görünüyor. Kapılı sivri dilli bir konuşma olacak. Canım bana iskambil açar misin. Ben kumral o da kumral. Ben biraz daha koyu tenliym.
canım bır kalbin var..bu ara sıkıntı içindesın galıba aşk durumunda.aranıza gıren bır kadın var gıbı aileden bırı gıbı.kalpının yarısı cokferah yarısı sıkıntı içinde.bır yolun cok açık.ve sana uzanan bır el var..iskambıl ıstıyorum ben açık tenlı oda açık esmer.
Canım sıkıntılarının çoğunu atmışsın.Sıkıntısız,huzurlu günler snei bekliyor.Fakat yine de aklında,kalbinde bir köşede ufak tefek sıkıntıların var onları orada bekletiyorsun.Birisiyle el ele verip alacağın bir yol var.Bu durumu da uzaktan gözetleyen birisi fakat bu kişi pek hayırlı birisi gibi değil.Birisiyle cafe gibi bir ortamda buluşarak hoş bir sohbetin olacak.Bu sohbete üçüncü bir kişi de dahil olabilir sonradan.Burada konuşulanlar sonra o ortamda olmayan ik kişinin kulağına gidecek gibi ortamda olanlar söyleyebilir.Yalnız kalıp düşündüğün durumlar var hayatınla ilgili bazen.Birisine arkanı dönmüşsün ya da döneceksin.Geçmişte bıraktığın bir erkek var mı bilmiyorum ama bu erkek sıkıntılı çıkmış seni düşünüyor olabilir.Yoksa da böyle birisi senin bilmediğin bir erkek seni düşünüyor olabilir.Hnede ferah çıkmış.Hanenizi karşılıklı olarak dedikodu ile çekiştiren iki kadın çıkmış biraz kıskanç bu kişiler.Küçükte bir para gelebilir haneye.Özellikle düşündüğün içini sıkan bir durum varsa o konuyla ilgili de üç aşam atlaman geçmen gerekiyor onrası aydınlık olacak inşallah.Her şey gönlünce olsun canım inşallah.
Ben de iskambil isteyebilir miyim senden.İkmizde beyaz tenliyiz o bana göre biraz daha beyaz tenli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?