- 13 Mayıs 2012
- 4.963
- 759
- 448
- Konu Sahibi schmetterling89
-
Eki Görüntüle 574452 Eki Görüntüle 574453 Eki Görüntüle 574454 Eki Görüntüle 574455 Eki Görüntüle 574456
kizlar falimi yorumlarsaniz sevinirim
Eki Görüntüle 574452 Eki Görüntüle 574453 Eki Görüntüle 574454 Eki Görüntüle 574455 Eki Görüntüle 574456
kizlar falimi yorumlarsaniz sevinirim
Canim ben bir kusluk gordum,bir erkekle arana mesafe ve kirginlik girmis.Ama benim hislerim ve yorumum bir barisma olacagi yonunde..
İki tarafin da sikintilari var sanirim,ama erkek biraz uzaklasmis ve sorunlar cikmis bu sebeple..Bir sarilma,kucaklasma var barisacaksiniz insallah..
Kalbin ferahlayacak canim,amaan yeter be demissin atmissin bir kenara herseyi..
Gitmek istedigin kisa yollar var sanirim ama gidememissin kapali hepsi..
Otorite kurmaya calisan bir kadin var alt kismi biraz genisce,bu kadinla hararetli bir konusma olacak..
Dostlarindan destek al derim etrafnda seni cok seven insanlar var onlarin ilgisiyle beslen..
Sevinc gozyaslarin olabilir canim :)
Benim.icin iskambil acabilir misin..İkimizde beyaz tenliyiz onun saclar sariya dönuk benimki kahverengi..
Bir de rica etsem,yani ask disinda bakiyorsan egitim icin de bakabilir misin canim bana,sinava hazirlaniyorum da..
canım bana iskambil açar misin. Ben kumralım . O ise beyaz tenli gibi saçları koyu kestane.
pardon canim sac renklerini yazmissin görmemisim
canim kumral bir erkek tarafindan özleniyorsun
ailende sorunlar var bunlar maddi sikintilar olabilir o kisiylede araniza cok mesafe girmis bir takim sorunlar var ve ona yaklasan sarisin bir bayan var
kizlar kusura bakmayin falima bakmaya fal acmiyorum vaktim olmuyor su siralar falima bakanlarada malesef zor vakit buldugum icin gec bakiyorum
Canim ya acaba ozelden isim,burc falan yazsam ayrintili bakabilir misin ki...?
senin dua ettiğin içten içe çok istediğin bişey varmış ve o olucak yakın zamanda çok istiyosun bayadırda istiyosun hani.biriyle kavuşma görüyorum sana seni sarıyo sanki sakinleştiriyo artık rahatlıyosun.bi yol belirlemişsin sen kendine ama o yolda seni çok etkileyen kötülük yapan biri var hep önüne taş koyuyo derler ya onlardan işte.Eki Görüntüle 579787 Eki Görüntüle 579789 Eki Görüntüle 579790 Eki Görüntüle 579791 Eki Görüntüle 579792
kizlar falimi yorumlarmisiniz lütfen
Eki Görüntüle 579787 Eki Görüntüle 579789 Eki Görüntüle 579790 Eki Görüntüle 579791 Eki Görüntüle 579792
kizlar falimi yorumlarmisiniz lütfen
canım kalbin havalanmış üstünde de bir adam var. Adamın. Gdqdw gnjtmad mjptm. üstünde de bir yük var. Adama birşeyler yük gibi geliyor sanki. Çevresinde bir baskı var. Sen bu kişiye baskı mı yapıyorsun. Açık yolların var kısa kısa. Küçük bir kaplumbağa var. Yavaş olacak güzel birşeyler var. Iş ya da eğitimle ilgili. Tabakta göz yaşı var. Kötü degil ama. Boş yere dert ediyorsun. Dilegin gerçekleşecek. Hane dışında güneş doğuyor. Belki bir arkadaşından güzel bir haber alabilirsin. Fırsat bulunca iskambil açar misin. Ben kumralım. O ise beyaz tenli gibi. Saçları koyu kumral. Teşekkürler.
genç bir kızın yolu çıkmış bu büyük ihtimalle sensin....Zaman çıkmamıs ama arkandan insanlar geliyor böyle kalabalık bir yerden çıkıyorsun sanki gelin evinden çıkar gelin olmuşsun gibi.Bu yol çok kısmetli kıymetli bir yol çevrendeki insanlarda sende belirmişsin.Üstünde uzun bir şey var elbise gibi o yuzden gelin evi diye yorumladım.sacın falan duvaklı görüntüde neyse :)) bu yola çıkarsan hayatın buyuk orantıda değişecek..Alıskanlıkların beğenislerin değişecek eşine uygun hareket etmeye baslayacaksın suanda bu baskıyı tam olarak farketmiyorsun ama evlenince her şey dahada değişecek senin düsüncelerin sözlerinde geçecek evde ama erkeğin dediğiyle senin düsüncelerin uyusmaya baslıcak ve problemleriniz azalıcak.yalnız bu yolda ilerlerken sizin yan yana gelmenizi istemeyen kişiler var.bir tanesi özellikle belirgin esmer bir bayan olgun bir yası var,,seninn tarafından da olabilir bu ne yönden istemiyor anlayamadım ama olumsuz düsünüyor hakkınızda belki sizin hakkınızda birisi soru sorunca bnce olmucak onların mutlu olamazlar gibi yorumlar yapıyor olabilir negatis enerjisi sizlere yansıyor bakıslarından falan...ne kadar istemesede siz yolunuzda ilerlerken oda izleyecek zaten..ufak paralar geliyor ama geldiği gibi gidecek erkeğin birikimi var sana söylüyormu acabaa seninle alakalı seylerde harcayacak bunu yavastan ve sıkıntıya girebilir iş yerinde atlatacak sans gülecek ikinizede :)
Eki Görüntüle 583547 Eki Görüntüle 583548 Eki Görüntüle 583549 Eki Görüntüle 583551 Eki Görüntüle 583552
falimi yorumlarsaniz sevinirim kizlar
Caniim icini karartan o buyuk sıkıntından eser kalmayacak.Bir kavusma olcak sanki,birbirini sarip sarmalayan iki kisi var erkek arkadasin ve sensin sanirim bu.Aranizda ozlem mi var ne?Eger varsa ozlem bitecek,birbirinizi yaninizdayken bile ozleyeceginiz o derece sevginizin kabaracagi donemler olcak..Birsuru yolun var cogu da acik,gitmek istedigin yerlere gideceksin.Ailede hasta var mi bilmiyorum ama hasta bir bayan var sanirim,dua bekliyor sizden.
Ben gelinlik gordum,cok vakti yok teklifle gelecek:)
ama cekemeyen biri var eski sevgililerinden veya eskiden seni sevenlerden biri bu..
Canimm ben iskambil istesem ayip etmis mi olurum ki..belki bakarsin ben yine de yazayim
ikimizde beyaz tenliyiz onun saclari sariya donuk benimkiler kahverengi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?