falimi yorumlayana iskambil aciyorum

Canım sabırsızlıkla beklemekte olduğun bir şey var. Bu şey olacak, ama zamanı var biraz. Çoğu gitmiş azı kalmış olsa da yine de biraz daha beklemen lazım. Sabret, çünkü sonu temiz. Güzel bir aşk gördüm. Sevdiğin adam kısmetli bi adam. Balıkları var. Sen içine dert etmişsin onunla alakalı bir şeyi, ama içini ferah tutmayı dene. Çünkü büyük bi sıkıntı sezmedim. Birbirinize karşı hissettiğiniz duygular sağlam çıkmış. Bazen çok daralıp içini açıyorsun birilerine. Bunu çok sık yapma bence. Herkes senin yaklaştığın gibi iyi niyetle yaklaşmıyor olabilir. Temkinli olmak lazım. Devir kötü. :) Ailede sıkıntı çıkmamış, çok ferah. Sanırım seni bulandıran şeylerin çoğu gönül dünyanla alakalı. Yani ben öyle gördüm. Büyütecek bişey yok, kasma kendini. Akışına bırak. :))

Bu kadar canım. Bana da bakarsan sevinirim.
Ben esmerim; tenim çok kara değil hatta beyaz bile sayılabilir. Gözlerim de saçlarım da koyu kahve.
O koyu kumral. gözleri yeşil.

Teşekkür ettim şimdiden.

canim ya aranizda sorunlar var yada sevdigin kisinin sorunlari var birazcik sürecek sorunlarin gecmesi
canim bir teklif alacaksin ve bu aranizda sorun yaratacak baya bir sorun girecek malesef araniza

canım temiz bi yolun var senin bu yoldada kavuştugun biri var hani onla gidiyosun..karşı taraftan gelicek çok çok büyük ve mutlu edicek bi haberin var ondan sonra bu yolun başlicak..zamanı daha var gibi ama yakınmış gibi gelmedi bana.içinde ço kbi sıkıntı görmedim genel şeyler yani geçen falında sanki içine oturmuş bişey vardı diye hatırlıyorum o yavaş yavaş gitmiş zaten gidicekte tamamen.çevrende ailende temiz çıkmış canım bu kadar

ben beyaz tenliyim 1.69 boyu civarında ela gözlü
o esmere yakın oda benim boylarımda kahverengi gözlü kahverengi saçlı benim saçlarım kızıl kısa çok sağol şimdiden

canim eger bu insanla olursa size evlilik gözüküyor ama tabiki zamani var daha ve onu zamanla sevceksin o da seni sevecek ve seni cok özleyecek okadar özleyecekki dayanamayip bir teklifle gelebilir

canim eger bu insanla olursa size evlilik gözüküyor ama tabiki zamani var daha ve onu zamanla sevceksin o da seni sevecek ve seni cok özleyecek okadar özleyecekki dayanamayip bir teklifle gelebilir

ayy hadi inşallaah mı desem bilemedim:) peki tatlım sence böyle ilgisini falan belli edicek mi yakın zamanda hani böyle konuşsak etsek iyi olur ya malum:) zaman çıkmış mı çook bu işler için:)

ayy hadi inşallaah mı desem bilemedim:) peki tatlım sence böyle ilgisini falan belli edicek mi yakın zamanda hani böyle konuşsak etsek iyi olur ya malum:) zaman çıkmış mı çook bu işler için:)

evet canim birazcik zamana ihtiyaciniz var cabuk olan seyler cabuk biter malesef :) zamana birak en güzelide bu günler degilmi zaten

canım aslında hayatın cok ıyı ama sen kendı kafanda bıcok seyı kurup kendı kendıne kuruntu yapıosun yuregın havalanmıs bıseye cok ama cok sevınceksın uzun uzun yolların var bırde sevgılın varmı bılmıyorum ama bırıyle sureklı sarmas dolas cıkmıssın bırde sızı cekemeyen bır bayan var dıkkat et derım canım benden bu kadar canım ıskambıl acarsan cok sevınırım ben bugday tenlıyım sevdıgım beyaz tenlı ela gozlu ben kahverengı gozluyum sun anda ayrıyız

canim birbirinizi cok özlüyorsunuz bir görüsmeniz olacak
canim birbirinizi seviyorsunuz sana bir teklifle gelecek kalpleriniz bir bedenleriniz bir

içini biraz rahatlamış gördüm. Aydınlanıyorsun. Aklın karışık çıkmış. Senden birisine bir haber gidiyor. Arkasindan sana çok gizli bir haber gelecek yakın bir zamanda. Iyi bir haber alacaksın. Karşılıklı ikili görüşmen var bir adamla. Sen biraz uygun gibisin. Birşeyle olsun istiyorsun. Karşı taraf sel oralı olmuyor. Aslında düşünüyor ama ne yapacağını bilmiyor gibi. Açık yolların var. Hepsi çok aydınlık. Yarım bir ay çıkmış. Ferahlayacagın günler yakın gözüküyor. Masa ve kitap görüyorum. Birşeyler uğraşıyorsun. 4 kişi birlik olmuslar birşeyle ilgili konuşuyorlar. Onlardan biri 3 kişiye ters dönmüş. Onlarla aynı fikirde değil.tabakta da ufak ufak göz yaşların var. Çok dert edilecek şeyler değil. bunları görebildim canım. Her şey gönlünce olsun. Bana da iskambil açarsa sevinirim. Ben kumralım. O da açık kumral gibi. Benden biraz daha açık tenli.

canim esmer bir erkek zamanla sana yaklasacak
canim sevdiginle aile ici bir görüsmen olacak aileyle iliglide olabilir bilemiyorum ama sana yaklasacak olan esmer biri var seni seviyor siyah sacli beyaz tenli biri sana hasret cekiyor

Canim benim yine mi sıkıntıdasin yoksa? İcin kararmis yuregin bi hop etmis ama sonra bir oh cekmissin.Cok yol denemissin bazi seyler icin cok yolu var cozume ulastiran,ama seni feraha ulastiracak olan duygularini kullanarak verdigin karar olacak.Karsilikli iki kisi var birseyler konusuluyor,iki tarafinda istegi birseyleri artik yoluna koymak ve o sekilde devam etmek.Bu pek becerilememis bazen ama o konusmadan sonra duzelcek benim yorumuma gore..Cunku sana gercekten cok buyuk bir sevgi ile bagli.
Bacak boyu kisa,biraz kilolu bir bayan var sizin haneye sirtini donmus,ama bu kadin karanliklar icinde kalmis,dertleri basindan asmis.Aranizdaki buzlar eriyebilir.
Bir de bir merasim gibi bisey var sensin heralde bu,dugun var ask evliligi var :) Teklif ha geldi ha gelecek hazirlikli ol

Canim ya bu pazar gunu sevdigimle kisa sure de olsa ayni ortamda olacagiz,karsilascaz buyuk bir ihtimalle,ben simdiden stres skinti yapiyorum..Onu gorursem cok kotu olcam biliyorum..Benim icin iskambil acar misin..ikimizde beyaz tenliyiz benim saclarim kahverengi,onunkiler sari gibi

canim cok özlemissin onu ama biraz sorunlu gececek senin icin sanirim
canim araniza baya mesafe girmis özlemin cikiyor hep
senin kalbin onunla ama ondan yana mesafe girmis araniza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…