falimi yorumlayana iskambil aciyorum

uzun boylu bir erkek var. adamın tepesinde balık var. kısmetli birisine benziyor. yalnız bu kişinin biraz beli bükülmüş. yorgun gibi. birşey için çalışıyor gibi. kalp gibi birşey var. çok net değil. bulanık biraz. bu adamla ikinizin arasında kalp var. gözyaşların var. sen bir anlaşmazlık yüzünden üzülüyorsun. bir adamla tartışma olacak gibi. bu kişi senin üzerine çok geliyor.sende şaşkın ve ne yapacağını bilemez haldesin. kendini savunmaya almışsın. yüreğinin bir köşesi iyice kabarmış. hanen çok aydınlık. yalnız bu adamla ilgili sorunlar biraz daha devam edecek gibi.Her zaman bu kişinin karşısında dik dur canım.kendini ezdirme. her şey gönlünce olsun.

ben kumralım, o ise açık kumral. benden biraz daha açık.

sagol canim
senin falina yarin bakim olur mu daha dün baktik hergün hergün karisiyo

Canimm bana yine iskambil acabilir misin bu kisiyle ilgili,moral olarak fenayim..
Foto koydugunda bende falina bakacagim

Bir erkekle bir konuşma var ama daha çok tartışmaya benziyor.Karşındaki kişinin sana söyleyecekleri senin ona söyleyeceklerinden daha çok.

Aşamadığın bir konu var ve bu konuda tek başınasın yada böyle hissediyorsun çabalıyorsun,tırmanmaya çalışıyorsun.

Falında bir kişi çıkmış bunun boyunu aşan bir derdi var ve kendince 2 farklı çıkış yolu bulmuş ama olacağıda yapabileceğini kendide bilmiyor.Aslında falında çok karmaşa yok bir süre sonra epey rahatlayacağını düşünüyorum.Hayırlısı olsun bakalım :)

Ben hislerimle birlikte yorumlayacagim bu fali ablacim..İki kisi arasina cok buyuk bir mesafe sokan bir olay olmus sanirim.Bir taraf cok yipranmis karanliklara hapsolmus uyku bile tutmuyor.Digeri ise daha idrak edememis olaylari,mutlu gibi devam ediyor hayatina ama yakin bir zaman sonra kafasina dank edecek.İs isten gecmis olacak gibi gorunuyor ama iki taraf da geri adim atacak..Eski sevgililerinizden biri de bu ara ortaya cikabilir..
Cok skintili ciktin abla,tek bir cikis yoliu gozukuyor sana,biraz daha istek ve cabayla o yolu gececek ve zor gunleri geride birakacaksin insallah..
Hane ici tertemiz,sikintilari atacaksiniz.Arkadaslariniz arasinda surekli topuklu giyinen,kisa boylu bir bayan var bu kadin islerinizi bozmaya ugrasiyor ama beceremeyecek..Biraz da gozyasi gordum ama hepsi gecece.Sevdiginle kavusacaksin..

Ablacimm birkac gun oncesoylemistim pazar gunu cok buyuk ihtimalle karsilasacagimizi,bugun karsilastik biz...Bakti
bana baya,ben oluyodum gerci sabah gidene kadar heyecandan..Kendimi cook kotu hissediyorum ya surekli onu gordugum ani dusunur oldum..
Bana son iskambil acabilir misin..yani onun beni gorunce ne hissettigiyle ilgili falan,ne olacagiyla ne dusunduguyle ilgili..
Bakmazsan da yinede tesekkur ederim..:)
ikimizde beyaz tenliyiz benim saclarim kahverengi onunkiler sariya donuk..

canım iki kişi arasında bir tartışma olmuş. tatlıya bağlanmış gibi. içindeki sıkıntıların bir kısmını atmışsın fakat tamamen bitmemiş sıkıntıların. bir kişinin aklı karışık duruyor. başı çok dumanlanmış. ne yapacağını bilmemiş. upuzun açık bir yolun var. yolun başın 2 kişi gözüküyor. yolun ilerleyen kısmında tek başına yola devam ediyorsun. ağaçlık ormanlık bir yere gidebilirsin. havalnmış tek başına bir kalp görüyorum. uzaklara doğru gidiyor. tabakta 2 yolun var. yollarının hepsi açık ve aydınlık. her şey gönlünce olsun canım.

ben kumralım, o ise benden biraz daha açık. açık kumrala yakın.

canim sen onu cok seviyorsun ama malesef mesafe var aranizda kalplerinizin arasina sorunlar girmis

canim senin hayallerinde sürekli evlilik var ama sana gelecek olan esmer bir kalp var onu beklemelisin sevdiginden bir teklif alabilirsin canim

Yazmayı unutmuşum yine pardon :)

Ben kahve saçlı açık kumral ,o siyah saçlı buğday tenli.

canim bir görüsmeniz olacak cok yakinlasacaksiniz birbirinize
canim sen evlenmeyi düsünüyorsun sanirim ama sorunlar var ve bu sorunlarin en tepesinde buna mani olan sarisin bir bayan var onunlada bir görüsmen olabilir aileden biri sanirim
aile olmaniza daha zaman var sevdiginden sana gelen bir teklif olacak bu araniza biraz mesafe koyacak

bu yorumum tabi evli degilsen :)

Bir insan yüzünden biriyle tartışmışsın ya da birine kırılmışsın. Böylece buna sebep olan insan mutlu olmuş. Çünkü biriyle aranı açmış sanki. Falın bu sefer kasvetli çıkmış sanki ya. Canını sıkan şeyler var. Belki arkadaş çevrende de güven eksikliğinden kaynaklanan sıkıntılar oluşmuş olabilir. İçin bir hayli sıkılmış. Lakin ciddi bişey değil, halledilecek çabucak. Bunun dışında düzenli bir hayatın var. İlişkinde kırgınlıkların var, belki anlam veremediğin şeyler. Bunların zamana ihtiyacı var, sabırlı olmalı ve akışına bırakmalısın. Erkek arkadaşın seni seviyor, tamamen sana yönelmiş. Merak etme. =))

Bana da bakar mısın canım?
Ben; esmerim. gözlerim ve saçlarım koyu kahve. tenim çok esmer değil, beyaz bile denilebilir.
O; koyu kumral. gözleri yeşil :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…