- 13 Mayıs 2012
- 4.963
- 759
- 448
- Konu Sahibi schmetterling89
-
Eki Görüntüle 588858 Eki Görüntüle 588859 Eki Görüntüle 588860 Eki Görüntüle 588862
kizlar falimi yorumlarsaniz sevinirim
uzun boylu bir erkek var. adamın tepesinde balık var. kısmetli birisine benziyor. yalnız bu kişinin biraz beli bükülmüş. yorgun gibi. birşey için çalışıyor gibi. kalp gibi birşey var. çok net değil. bulanık biraz. bu adamla ikinizin arasında kalp var. gözyaşların var. sen bir anlaşmazlık yüzünden üzülüyorsun. bir adamla tartışma olacak gibi. bu kişi senin üzerine çok geliyor.sende şaşkın ve ne yapacağını bilemez haldesin. kendini savunmaya almışsın. yüreğinin bir köşesi iyice kabarmış. hanen çok aydınlık. yalnız bu adamla ilgili sorunlar biraz daha devam edecek gibi.Her zaman bu kişinin karşısında dik dur canım.kendini ezdirme. her şey gönlünce olsun.
ben kumralım, o ise açık kumral. benden biraz daha açık.
sagol canim
senin falina yarin bakim olur mu daha dün baktik hergün hergün karisiyo
tamam canım olur.
canim sevdiginle bir görüsmen olacak ama araniza cok mesafe girecek sana o esmer kisi gittikce yaklasiyor senin aklin sevdiginde o esmeri görümüyorsun bile ama az kalmis sana bir teklifle gelecek
Canim benim yine mi sıkıntıdasin yoksa? İcin kararmis yuregin bi hop etmis ama sonra bir oh cekmissin.Cok yol denemissin bazi seyler icin cok yolu var cozume ulastiran,ama seni feraha ulastiracak olan duygularini kullanarak verdigin karar olacak.Karsilikli iki kisi var birseyler konusuluyor,iki tarafinda istegi birseyleri artik yoluna koymak ve o sekilde devam etmek.Bu pek becerilememis bazen ama o konusmadan sonra duzelcek benim yorumuma gore..Cunku sana gercekten cok buyuk bir sevgi ile bagli.
Bacak boyu kisa,biraz kilolu bir bayan var sizin haneye sirtini donmus,ama bu kadin karanliklar icinde kalmis,dertleri basindan asmis.Aranizdaki buzlar eriyebilir.
Bir de bir merasim gibi bisey var sensin heralde bu,dugun var ask evliligi var :) Teklif ha geldi ha gelecek hazirlikli ol
Canim ya bu pazar gunu sevdigimle kisa sure de olsa ayni ortamda olacagiz,karsilascaz buyuk bir ihtimalle,ben simdiden stres skinti yapiyorum..Onu gorursem cok kotu olcam biliyorum..Benim icin iskambil acar misin..ikimizde beyaz tenliyiz benim saclarim kahverengi,onunkiler sari gibi
Canimm bana yine iskambil acabilir misin bu kisiyle ilgili,moral olarak fenayim..
Foto koydugunda bende falina bakacagim
Eki Görüntüle 588858 Eki Görüntüle 588859 Eki Görüntüle 588860 Eki Görüntüle 588862
kizlar falimi yorumlarsaniz sevinirim
Eki Görüntüle 591617 Eki Görüntüle 591618 Eki Görüntüle 591619 Eki Görüntüle 591620
yorumlarsaniz sevinirim kizlar
Eki Görüntüle 591617 Eki Görüntüle 591618 Eki Görüntüle 591619 Eki Görüntüle 591620
yorumlarsaniz sevinirim kizlar
Ben hislerimle birlikte yorumlayacagim bu fali ablacim..İki kisi arasina cok buyuk bir mesafe sokan bir olay olmus sanirim.Bir taraf cok yipranmis karanliklara hapsolmus uyku bile tutmuyor.Digeri ise daha idrak edememis olaylari,mutlu gibi devam ediyor hayatina ama yakin bir zaman sonra kafasina dank edecek.İs isten gecmis olacak gibi gorunuyor ama iki taraf da geri adim atacak..Eski sevgililerinizden biri de bu ara ortaya cikabilir..
Cok skintili ciktin abla,tek bir cikis yoliu gozukuyor sana,biraz daha istek ve cabayla o yolu gececek ve zor gunleri geride birakacaksin insallah..
Hane ici tertemiz,sikintilari atacaksiniz.Arkadaslariniz arasinda surekli topuklu giyinen,kisa boylu bir bayan var bu kadin islerinizi bozmaya ugrasiyor ama beceremeyecek..Biraz da gozyasi gordum ama hepsi gecece.Sevdiginle kavusacaksin..
Ablacimm birkac gun oncesoylemistim pazar gunu cok buyuk ihtimalle karsilasacagimizi,bugun karsilastik biz...Bakti
bana baya,ben oluyodum gerci sabah gidene kadar heyecandan..Kendimi cook kotu hissediyorum ya surekli onu gordugum ani dusunur oldum..
Bana son iskambil acabilir misin..yani onun beni gorunce ne hissettigiyle ilgili falan,ne olacagiyla ne dusunduguyle ilgili..
Bakmazsan da yinede tesekkur ederim..:)
ikimizde beyaz tenliyiz benim saclarim kahverengi onunkiler sariya donuk..
canım iki kişi arasında bir tartışma olmuş. tatlıya bağlanmış gibi. içindeki sıkıntıların bir kısmını atmışsın fakat tamamen bitmemiş sıkıntıların. bir kişinin aklı karışık duruyor. başı çok dumanlanmış. ne yapacağını bilmemiş. upuzun açık bir yolun var. yolun başın 2 kişi gözüküyor. yolun ilerleyen kısmında tek başına yola devam ediyorsun. ağaçlık ormanlık bir yere gidebilirsin. havalnmış tek başına bir kalp görüyorum. uzaklara doğru gidiyor. tabakta 2 yolun var. yollarının hepsi açık ve aydınlık. her şey gönlünce olsun canım.
ben kumralım, o ise benden biraz daha açık. açık kumrala yakın.
canim senin hayallerinde sürekli evlilik var ama sana gelecek olan esmer bir kalp var onu beklemelisin sevdiginden bir teklif alabilirsin canim
Yazmayı unutmuşum yine pardon :)
Ben kahve saçlı açık kumral ,o siyah saçlı buğday tenli.
esmer derken beyaz tenli siyah saçlı mı yoksa ten rengi mi esmer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?