falimi yorumlayana iskambil aciyorum

tesekkür ederim canim icim rahatladi :)

canim ondan yana bu ara araniza biraz mesafe girmis
bu mesafe aci veriyor ara sira sana birbirinizi cok özlemissiniz ama kavusmaniza biraz zaman var sevdigine bir teklif yapacaksin
o seni cok özlemis kalbi özlemle tasmis sanki bedenleriniz bir :)

içini ferah tut canım, rica ederim. :)

işinden dolayı uzağa gittiği için mesafe var aramızda. (
evet, bu yuzden başının etini yiyorum çocuğun. ah ah, kavuşalım artık. yanıma gelsin. ben de çok özlediiimmm...
çok teşekkür ederim canımm.

hasret zordur bilirim :) sabret canim kafasinin etini yememeye callis dicem ama biliyorum insanin elinde degil

kalabalık güzel bir ortam görüyorum. karşılıklı konuşan kişiler var. bir yerden hediye alacaksın. uzaklardan bir hediye. bu hediyeyi alınca çok mutlu olacaksın. güzel haberlerin var. içindeki bir sıkıntıyı atıp ferahlıyorsun. el ele tutuşan bir çift görüyorum. uzaklara doğru yol alıyorlar. balığın üzerinde bir adam duruyor. kısmetli paralı birisi galiba. bu sefer seni daha ferah gördüm. herşeygönlünce olsun.

ben kumralım. o ise açık kumral. benden biraz açık.

yaklasiyo canim yaklasiyo gel su sevdadan vazgec esmer sana yaklasiyo
canim onun hayatina giren esmer bir kadin var veya onu etkileyen senin kalbin esmer erkekle birlesecek
sevdiginle bir görüsmen olabilir cok seviyorsun onu ama sikintili cok

Bencede oyle olacak ablacim :)
Tum yollarin acik,yapmak istedigin ama yapamadigin,sabirla bekledigin herseyin onu acilacak insallah..
Cok dusmanin var ama onlara karsi zafer elde edeceksin abla,hepsini alt edeceksin ve 'iste bu' dermiscesine kollarini havaya kaldirmissin hatta.
Dost dedigin insanlardan kazik mi yedin abla ya? Eger varsa boyle bisey,o kisiye karsi da buyuk bir zaferin olacak,ve o kisiyi cok pisman edeceksin..
Cok kalp kirikligin olmus sevdigine karsi,ama bu yil gercrkten sizin yiliniz olacak bence.Kirginliklariniz son bulacak,kavusma gordum yine :) Sevginiz herseyin ustesinden gelecek.gibi gorunuyor ama dikenli yollardan gecerek kavusacaksiniz huzurlu ve mutlu gunlere :)

evet canim malesef insallah arkadas kiligina giren düsmanlardan kurtuluyorumdur :)
cok kirildim sevgilimle bitsin artik su kötü günler gecmeye basladi gerci insallah tekrar bozulmaz :)
sagol canim

Gideceğin yolların var ayrıcada gitmeyi planladığın başka başka yolların var.İçinde A harfi olan biriyle ters düşme olabilir.

Bir konunun zamanıyla alakalı ikilem oluşacak.İçinde C harfi olan biriyle alakalı düşüncelerin var.

Bir konuda sana zafer görünüyor.

Çok konuşan biri var ve sen ona sus diyebilirsin.Senin için köklü bir sıkıntı var ve onu zmana içinde ufak ufak aşacaksın.

Sevinç gözyaşın var.Düşündüğün konularda çıkış yolları bulacaksın. :)

Benden bu kadar..

Ben kahve saçlı,açık kumral
o siyah saçlı buğday tenli

evet canim malesef insallah arkadas kiligina giren düsmanlardan kurtuluyorumdur :)
cok kirildim sevgilimle bitsin artik su kötü günler gecmeye basladi gerci insallah tekrar bozulmaz :)
sagol canim

Allah bizleri kotu dusunceli insanlardan,dost kiligina girenlerden korusun insallah ablacim..İnsallah sevdiginle aran daha da iyi olur,cok daha mutlu gunlere adim atarsiniz..
2013 saglik mutluluk huzur basari ve sevdiklerimizi bizlere getirir ,hersey gonlumuzce olur umarimm :)

canim araniza zamanla mesafe gircek veya girmis
kalbi seninle gözüküyor ama sen daha cok kendini düsünüyorsun
baska birsey cikmadi canim

canim araniza zamanla mesafe gircek veya girmis
kalbi seninle gözüküyor ama sen daha cok kendini düsünüyorsun
baska birsey cikmadi canim

Dün dedimki kendi kendime hep ben mi düşüneceğim birazda o düşünsün dedim sanırım o çıktı falda.Yoksa daha hiç görüşmek kısmet olamadı :)

bu esmer abim olmasın sakın. :))) başka kimse aklıma gelmiyor. abim benim bir numaralı aşkım. abimin eşi de esmer. kartta çıkan abim olabilir. benim sevdiğim kişiden bana karşı hiç kıpırtı yok mu. o mu çok sıkınıtılı.

Hanede bir kişi var bu kişi sende olabilirsin veya hanenden bir başkası da olabilir, böyle uzun güzel bir elbise giymiş.
Bu kişi her kimse önü çok açık, ferah. Hanede olabilecek söz nişan durumu da olabilir.
Yolların var ama bu yollar arabayla gideceğin yollar. Sanki sen hayatında birşeyleri değiştirmeyi istiyorsun.
Bi yerden başka bir yere gitmeyi taşınmayı istiyor gibisin. Çalışan biri misin bilmiyorum ama bu iş değişikliği de olabilir.
İdareci bir kişiliğin var, hem çevreni hemde kendini çok iyi idare ediyorsun.
Uzun zamandan beri beklediğin bir haberin var sanki, bu haberin gelecek.
Bu haberle birlikte mutlu oluyorsun, seviniyorsun.
Sıkıntılı bir dönem geçirmişsin, ama bu sıkıntılar gidiyor. Ferahlı bir döneme giriyorsun.
Hayatında olmasını istediğin bir şey bir dilek var, işte bu her neyse olacak.
Boğa kafasına benzer bişi var, bunun tam karşısında da sen varsın.
Düşmanın, senin kötülüğünü isteyen biri var, çevrendekilere karşı biraz daha dikkatli olmalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…