Farklı insanlar yeni bir ben..

İzmire geleceğin icin kendini şanslı hisset...cok güzel bir sehir.yeni bir sehir yeni bir cevre seni bekliyor.herseyden önce kendin icin vermelisin o kiloları,onun bunun icin degil...herşey gönlünce olur inşallah.
Teşekkür ederim :) Aynen bende öyle düşünüyorum hepsi kendim için inşallah başaracağım

Merhaba kızlarr 2 gündür yazamadım nasılsınız nasıl gidiyor :) bugün bi arkadaşımla konuştum o diyetisyene giderek diyet yapıyor 2 haftada 5 kilo vermiş hemde 3 4 gün yapmayarak bende diyet listesini istedim gönderdi bende onu yapacağım Yarından itibaren.Farkındayım çok doğru birşey yapmıyorum ama resmen korkuyorum 1 ay kaldı okulun açılmasına ve yine bu şekilde gitmeye korkuyorum zaten şuan 75 im ve 6 kilo versem yeter şimdilik bu diyetinde işe yarıyacağını umuyorum diyet ise biraz ağır açıkcası öğlen salata + yoğurt+çorba akşam 5 kaşık yemek+salata+ yoğurt+ et, tavuk tabi ara öğünlerde meyve vs sabah kahvaltısı ise yumurta 2 dilim ekmek yeşillik işte böyle canlar konuyu açalı 1 ay 2 gün olmuş e bu süre zarfında 3 kilo verdiğim düşünülürse 2 haftada 4 5 kilo vermek çok cazip göründü bana hadi bakalım

herkesin yapısı farklı tabi umarım sendede etkili olur sağlık sorunu yaşamadan verirsin kiloları 2 haftada 5 kilo çok güzelmiş

Bende seninle aynı anda başladım canım bir ayda 6.3 gitmiş bile. Diyet programına iyice alıştığımı hissediyorum ve geri kalanlar da aynı şekilde gidecek inşallah. Arkadşının iki haftada 5 kilo verebilmesi gerçekten çok iyi, umarım sende de güzel sonuçlar verir. Senin bir ay kalmış yine iyi, benim bir hafta kaldı Sanırım bir hafta da mucizeler yaratamam ama giden bir kilonun bile çok büyük önemi var :)

Ne güzel ya sen çok iyi verdin ah bi de ben öyle verseydim işte canım bende şöyle düşündüm sanırım yaptığım diyet benim için hafif oldu daha ağır bi diyet yapıp daha çok vermeliyim ama bugün yapamadım bu arada bizim tartı bozuldu 3 4 gündür tartılamıyorum :) ama beden ölçülerimi ölçmüştüm geçen hafta cumartesi ona göre belim 4 cm göbek çevresi 5 cm incelmiş kaç kiloya tekabül eder bilmiyorum artık bilmiyorum bakıcaz :)

Biraz daha dikkat edersen daha iyi sonuçlar alabilirsin tabi canım. Ama yine de sen kendini çok zorlama sağlıklı bir şekilde vermek en önemlisi. İncelme olduysa illa ki vermişsindir canım. Bende riske girip elbiselerimi 42 yerine 40 beden almıştım düğün için, hiç zorlanmadan oldu üstüme iyi gidiyoruz bence :)

Çok iyi valla. Bende o dediğim diyete başlayamadım bi türlü hala kendi diyetimi yapıyorum tartılamamak da çok kötü ya kaç kilo verdiğimi bilmeyince şevkim kırıldı sanki hiç vermiyormuşum gibi geliyor acilen tartı almam lazım :)

Eminim gidiyordur canım, sana öyle geliyor. Ama gerçekten tartı insanı tetikliyor, kilo verdiğini görmek insanın azmini arttırıyor.

Eminim gidiyordur canım, sana öyle geliyor. Ama gerçekten tartı insanı tetikliyor, kilo verdiğini görmek insanın azmini arttırıyor.
Bugün tartıldım canım 1 kilo daha vermişim ama daha fazla vermem lazım vücut ölçülerim 3 ila 5 cm arası sıkılaşmıştı oysa sanırım o daha çok sporun etkisi ben her öğün 1 dilim de olsa ekmek yiyordum artık onu da kestim kesinlikle yemiyorum 2 gündür umarım işe yarar

Sıkılaşmak da önemli canım, insanın görüntüsünü çok değiştiriyor. Canını sıkma verirsin merak etme. Ben hiç ekmek yemiyorum bir aydır, gerçekten bir eksikiğini hissetmiyorsun bir zaman sonra. Ben bugün 72.4 ü gördüm tartıda ve azimle devam ediyorum.

Kaç kilo vermiş oldun yani canım? Sen çok iyi verdin ekmeğin etkisi büyük keşke bende hiç yemeseydim neyse zararın neresinden dönsem kar şuan 74 üm 69 olayım yeter şimdilik ya

Kaç kilo vermiş oldun yani canım? Sen çok iyi verdin ekmeğin etkisi büyük keşke bende hiç yemeseydim neyse zararın neresinden dönsem kar şuan 74 üm 69 olayım yeter şimdilik ya
8 kilo verdim toplamda canım herkes çok şaşırıyor gördüklerinde, kardeşim bile görünce bu kadar iyi verdiğime şaşırdı. Ben artık tamamen bıraktim canim ekmeği yada diğer hamur işleri ni çünkü tekrar etttikçe kilolarda geri dönecek. İnşallah vereceksin canım ben çok zor kilo vren birisiydim ve şu anda kendime inanamıyorum :)

Valla benim iki katımı vermişsin bide ben öyle verseydim çok iyi olurdu okulun ne zaman başlıyor canım benim ki ayın 28 inde bayramı saymazsam 22 gün kaldı diyet için umarım 5 kiloyu veririm

Valla benim iki katımı vermişsin bide ben öyle verseydim çok iyi olurdu okulun ne zaman başlıyor canım benim ki ayın 28 inde bayramı saymazsam 22 gün kaldı diyet için umarım 5 kiloyu veririm
Daha çok gerçekten okuluna canım. Benim haftaya başlıyor, pazartesi ders başi anlayacağın :-( erken oldu ama güzel gidiyor.

Daha çok gerçekten okuluna canım. Benim haftaya başlıyor, pazartesi ders başi anlayacağın :-( erken oldu ama güzel gidiyor.
Olsun ya amacına ulaştın çok iyi verdin benimde boyum 1 cm uzamış hahah çok sevindim valla doğru düzgün beslenmek beni o kadar etkiliyor ki düşünmüyor değilim acaba ergenlik dönemimde abur cuburlardan uzak dursaydım boyum uzarmıydı :) bakalım 3 gün sonra tartılacağım umudum 2-3 kilo vermek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…