Farklı insanlar yeni bir ben..

Ben setini aldım canım o şekilde yapıyorum. Daha zevkli oluyor :) Ama sadece hareketleri yapmak bile çok işe yarıyor.

Azminize bayıldım kızlar :) Ben de 1 aydır diyet ve spor yapıyorum 5 kilo verdim. Eskiden giyemediklerimizi giyebilmek kadar güzeli yok ki Yolunuzda başarılar dilerimm

Anladım bende bugün başladım inşallah işe yarar :)
Yarar canım merak etme. Sen tartıldın mı verebilmiş misin?? Bu ara zumbayla beraber pilates yapıyorum bakalım sonuç nasıl olacak. Zaman zaman kendimi kaybediyorum ya Dün gece dayanamayıp birkaç incir ve şeftali yedim umarım çok abartmamışımdır. Pazar tartıldım sadece 100 gr gitmiş. Bu ara çok yavaşladım, adet düzensizliğinden kaynaklanıyor galiba.

Bende daha yeni tartıldım canım istediğim gibi değil ama 1 kilo vermişim ben 2 3 kilo vermek istiyordum ama buna da şükür bende hergün 1 saat yürüyüş yapıyorum canım ve günde 600 ip atlıyorum ve 20 kez mekik ama mekikte Başlama aşamasındayım gitgide arttırıcam canım bende o pilatesi sorduğum gün zumba Yaptım ama bilmiyorum ya sarmadı beni sıkıldım 5 dk falan yapabildim :) öyle işte

Yavaş yavaş da olsa vazgeçmeden devam etmeliyiz canım. Ben göbekten falan inceldiğimi hissediyorum iyice. Dünden itibaren de yoğurt kürünü uygulamaya başladım. (yoğurt- pulbiber-limon)İki hafta falan deneyeceğim. Ben yürüyüş yapmıyorum ama günlük iki saati tamamlamaya çalışıyorum;zumba yada pilatesle. Sabırla devam edelim, biz pes etmeyelim ki kilolar pes etsin :)

Aynen öyle bende hissediyorum zayıfladığımı:) yoğurt kürünü denemedim ama bende başlıcam zaten yapımı da basit şimdi bizimkiler pasta yaptı pasta yiyecekler ama ben kendimi tutucam bir çatal bile almamam lazım

Ayy aynı durum bende de var ya!! Bizimkilerde sürekli kek poğaça modundalar, bir de bana yaptırıyorlar Resmen imtihan ya. Kendimize hakim olmalıyız canım, şimdi sabredip ödül zamanında istediğimizi yeriz :)

Ayy aynı durum bende de var ya!! Bizimkilerde sürekli kek poğaça modundalar, bir de bana yaptırıyorlar Resmen imtihan ya. Kendimize hakim olmalıyız canım, şimdi sabredip ödül zamanında istediğimizi yeriz :)
Aynen öyle dün kendime zor hakim oldum ama başardım :)

Canım nasıl gidiyor?? Bırakmadın değil mi??
Yok yok bırakır mıyım hiç bu hale geldikten sonra :) iyi gidiyor canım işte devam ediyorum yürüyüşte yapıyorum bu ara telefonuma bi uygulama indirdim günlük yediklerimi yazıyorum günlük 1600 kalori almalıymışım ona dikkat ediyorum işte sana da tavsiye ederim çünkü gün içinde bazen ipin ucu kaçabiliyor ve ne yaptığını farketmiyorsun ama yazınca yediklerin daha çok geliyor gözüne o da seni frenliyor Senin nasıl gidiyor :)

Benimde iyi gidiyordu ama bugün birazcık kaçırdım. Pide yedim yememeliydim Onu dengelemem gerekiyor, yarın biraz daha bugünün kaçamağını hafifletmek için azaltırım artık. Tartıldın mı peki??

Benimde iyi gidiyordu ama bugün birazcık kaçırdım. Pide yedim yememeliydim Onu dengelemem gerekiyor, yarın biraz daha bugünün kaçamağını hafifletmek için azaltırım artık. Tartıldın mı peki??
Olsun benim de bazen kaçmıyor değil ama arada olur her gün olmuyor ya :) bende yarın sabah tartılacağım canım ama vücudumu ölçtüm 3 4 cm incelmişim çok sevindim bakalım kaç kilo vermişim :)

Olsun benim de bazen kaçmıyor değil ama arada olur her gün olmuyor ya :) bende yarın sabah tartılacağım canım ama vücudumu ölçtüm 3 4 cm incelmişim çok sevindim bakalım kaç kilo vermişim :)
Aynen canım arada olsun da her zaman olmasın. Çok sevindim canım inşallah güzel sonuçlar alırsın merakla bekliyorum :)

Aynen canım arada olsun da her zaman olmasın. Çok sevindim canım inşallah güzel sonuçlar alırsın merakla bekliyorum :)
Canım tartıldım 2 kilo vermişim 75 im şuan :) çok mutlu oldum.Sabah kahvaltıda baya abarttım ama sosis yedim bugün yürüyüşümü 2 katına çıkarıcam o yüzden

Canım tartıldım 2 kilo vermişim 75 im şuan :) çok mutlu oldum.Sabah kahvaltıda baya abarttım ama sosis yedim bugün yürüyüşümü 2 katına çıkarıcam o yüzden
Tebrik ederim canım çok iyi gidiyorsun :) Bende 1 kilo vermişim, kaçamaklardan sonra çok da umudum yoktu ama mutlu oldum yine :) Sporla dengelersin tatlım sorun olmaz,yürüyüş iyi gelir :)

Tebrik ederim canım çok iyi gidiyorsun :) Bende 1 kilo vermişim, kaçamaklardan sonra çok da umudum yoktu ama mutlu oldum yine :) Sporla dengelersin tatlım sorun olmaz,yürüyüş iyi gelir :)
Aynen yürüdüm şimdi.Sende iyi vermişsin canım 1 kilo bir kilodur buna da şükür ben her tartıya çıktığımda korkuyorum kilo mu aldım acaba diye :) iyi veriyoruz iyii bu diyet öbür yaptıklatımız gibi lafta kalmadı

kızlar tebrik ederim yola devam ben 4 gün bozmak zorunda kaldım evimde değildim cenazemiz vardı orda dikkat etme imkanı olmadı hiç ama yinede 800 gr vermişim buda bişey değilmi:)

K
Kesinlikle canım, gerçekten bu defa vazgeçmek yok. Aynen devam etmeliyiz, her hafta hedefimize bir adım daha yaklaşıyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…