- 26 Aralık 2014
- 81
- 19
- 88
- Konu Sahibi Mathilda50
-
Başın sağolsun canımkızlar tebrik ederim yola devam ben 4 gün bozmak zorunda kaldım evimde değildim cenazemiz vardı orda dikkat etme imkanı olmadı hiç ama yinede 800 gr vermişim buda bişey değilmi:)
sağol canım..aynen öyle 100 gr bile kar ki ben kilo almışımdır diye çıktım tartıya ama almamışım şimdi biraz bunun rahatlığı var ama sıkı tutmam lazım 3 hafta özellikle lise arkadaş buluşmam var oraya 65 kilo gitmek istiyorumBaşın sağolsun canımZor zamanlar geçirmişsindir ama yine de vermen tabiki güzel, her gram bizim için önemli.
Şu anda kilon kaç canım?sağol canım..aynen öyle 100 gr bile kar ki ben kilo almışımdır diye çıktım tartıya ama almamışım şimdi biraz bunun rahatlığı var ama sıkı tutmam lazım 3 hafta özellikle lise arkadaş buluşmam var oraya 65 kilo gitmek istiyorum
70.8 çıktım cumartesi günüŞu anda kilon kaç canım?
Ahh bende 70 i görebilecek miyim acaba70.8 çıktım cumartesi günü
görürsün tabi canım inşallah olucam bende olmadı detoks yapmayı düşünüyorumAhh bende 70 i görebilecek miyim acaba3 haftan varmış canım inşallah verirsin. Dikkat edersen sporda yaparsan 65 olursun bence :)
görürsün tabi canım inşallah olucam bende olmadı detoks yapmayı düşünüyorum[/QUOTE
Yavaş gittiğini düşünürsen denersin canım detoksu da :) Bende okullar açılıncaya kadar 65 olmak istiyordum ama şu anda imkansız görünüyor
Eylül ün 7sinde canımokulun ne zaman açılıyor canım
ay benimde 7 si ders kaydı sonraki hafta dersler zamanın az kalmış sıkı spor yapıp verdiğinden daha fazla kaybetmiş gibi görünürsün sende detoks uygulayabilirsin ayrıcaEylül ün 7sinde canım
Spor gerçekten verdiğinden daha fazlasını gösteriyor, bende günlük en az bir saat yapmaya çalışıyorum. Detoks yapmadım daha önce, nasıl uygulamam gerekiyor canım?ay benimde 7 si ders kaydı sonraki hafta dersler zamanın az kalmış sıkı spor yapıp verdiğinden daha fazla kaybetmiş gibi görünürsün sende detoks uygulayabilirsin ayrıca
ayran detoksu diye bişe var canım ben onu yapmayı düşünüyorum bi bak istersen:) sen kaç kilosun canım boyun kaçtıSpor gerçekten verdiğinden daha fazlasını gösteriyor, bende günlük en az bir saat yapmaya çalışıyorum. Detoks yapmadım daha önce, nasıl uygulamam gerekiyor canım?
Şu anda kilom 74.1 canım, boyum 1.70. Ben bir araştırayım onu yapabileceğime inanırsam başlarım :)ayran detoksu diye bişe var canım ben onu yapmayı düşünüyorum bi bak istersen:) sen kaç kilosun canım boyun kaçtı
başlamayı düşünürsen banada haber ver canım şimdi benim malum gün o yüzden bu hafta yapmicam ama haftaya yapabilirim.. boyunda güzel sporla gayet iyi kaldırırsın sakın pes etmeŞu anda kilom 74.1 canım, boyum 1.70. Ben bir araştırayım onu yapabileceğime inanırsam başlarım :)
Tamam canım haber veririm. Benim de 15 gün falan sürdü daha bugün bitti, baya etkiledi umarım daha düzenli olur çünkü beni baya etkiliyor. Kilo vermem durma noktasına geliyor. İki haftalık süreci daha iyi değerlendirmem gerekiyor. Diyete alışınca daha kolay oluyor, inşallah pes etmeden devam ederiz :)başlamayı düşünürsen banada haber ver canım şimdi benim malum gün o yüzden bu hafta yapmicam ama haftaya yapabilirim.. boyunda güzel sporla gayet iyi kaldırırsın sakın pes etme
kilo verince belki düzelir canım inşallah düzelir yani 2 hafta çok uzun baya ödem tutuyodur vücudun ödemi atmak için bişeyler yapıyomusunTamam canım haber veririm. Benim de 15 gün falan sürdü daha bugün bitti, baya etkiledi umarım daha düzenli olur çünkü beni baya etkiliyor. Kilo vermem durma noktasına geliyor. İki haftalık süreci daha iyi değerlendirmem gerekiyor. Diyete alışınca daha kolay oluyor, inşallah pes etmeden devam ederiz :)
Tabii kilo verememekten iyidir hemde 4 gün yapmayıp 3 günde vermek çok iyi :) bu arada başınız sağolsun.kızlar tebrik ederim yola devam ben 4 gün bozmak zorunda kaldım evimde değildim cenazemiz vardı orda dikkat etme imkanı olmadı hiç ama yinede 800 gr vermişim buda bişey değilmi:)
Yok canım normal devam ediyorum.kilo verince belki düzelir canım inşallah düzelir yani 2 hafta çok uzun baya ödem tutuyodur vücudun ödemi atmak için bişeyler yapıyomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?