Fazla güçlü çekim

Ayy ne güzel hikaye ama kaderinizde o kişi varmış

Ne vazgeçilmez grupmuş bu kadar önemsediğiniz..içindeki insanları merak ettim bu kadar hayati önem taşıyan kaybetmekten korktuğunuz kişileri..bir gruba ait olmadan hayat süremiyor musunuz?

Hahaha yaa sormayın çok çocuklaşıyorum Geçen gün yanımızda onun yaşıtı bir arkadaş daha vardı, ikisi gülmekten öldürdü beni

Ne vazgeçilmez grupmuş bu kadar önemsediğiniz..içindeki insanları merak ettim bu kadar hayati önem taşıyan kaybetmekten korktuğunuz kişileri..bir gruba ait olmadan hayat süremiyor musunuz?
Hanımefendi ben dansla uğraşıyorum, doğal olarak tek başıma dans edemediğim için bir dans grubu gerekiyor. Haftanın en az 3 günü birlikteyim bu insanlarla, şehirdışına festivallere bile birlikte gidiyoruz. Dans hayatımın önemli ve zevkli bir kısmını oluşturuyor ve evet, iki üç kez sevişeceğim diye bunu riske atmak istemiyorum.

Siz sırf içgüdülerinizle hareket edip sevişmek için hayatınızdaki insanları, sosyal dengelerinizi gözden çıkarabiliyor olabilirsiniz, ben sonucunu düşünerek hareket etmeyi tercih ediyorum.

KudrAlobar yoruldum valla, ben anlatamıyorum sanırım durumu bir el at ya.

newftonun kullaklaei cinlasin yercekimini bulmasaydi etkilesimi yakalayamazdik:)

Bence hiç bulaşmayın. Yani iki üç sevişeceğim diye şimdiki rahatınızdan olmaya değeceğini düşünmüyorum,hani çocuğun duygu düşünceleri bi yana öncelik kendi yararınız ve bu zararınıza dönecek gibi duruyor. Ufak tefek flörtler dokunuşlar yeterli,öbür türlü sonrasında canınız bayağı sıkılabilir. Değecek bir macera değil kesinlikle :)

Birkaç gün önce görüştüğümüzde yolunu yaptı zaten. Eski ilişkilerden konuyu açtı, hayatımda biri var mı/talibim var mı diye sordu falan. Güzelce geçiştirdim, bakalım nolacak.

Kıyamıyorum da, onu da üzmek istemiyorum çünkü.

Ay teşekkür ederim yorumunuz için. Bazen gerçekten kendimi anlatamadığımı düşünüyordum çünkü.

Ben de aynı şeyi düşünüyorum. Belki de bu kadar heyecanlı yapan şey o dokunuşların kaçamak olması zaten. Aleni olsa böyle olmazdı belki.

Katılıyorum,şu an belirsizlik bilinmezlik olduğu için de ekstra çekiyordur. Şey düşünün mesela,çocuğun performansı vasat altı falan olur maazallah ben olsam kahrimdan ölürdüm bunun için mi bin dereden su getirdim diye
Bu aşamada kalmanız en güzeli.

yettim gari

İnsanlar nasıl bir ortam olduğunu, içinde bulunduğun şartları bilmiyorlar. Anlatsan da öyle bir ortamda bulunmadıkları için kafalarında oturtamıyorlar sanırım.

İş hayatı gibi örnekle belki daha anlaşılır olur. İş ortamında uygunsuz bir insanla sevişme sonucunda o ortamın nasıl huzuru kaçarsa bu da aynı şey işte. Ve yine aynı şekilde ortamdan uzaklaşmak tercih edilmiyor.

Hahaha çok hoşsunuz.
En yakın arkadaşlarım da öyle söylüyor zaten. Hani birlikte olsan zaten muhtemelen seni mutlu edemeyecek, değmez diyorlar

Ay evet bu iyi bir örnek oldu.
İyi ki varsın

Wuuuu o zamn dansssssa dewaam bence hc bozmayin bu buyuyu.Yas falan takinti etmeyinde icinizde kalcana guzelce yasayin derim

Demekki tahmin ettigimiz gibi gelisecek,yavastan yol yapmaya baslamis bile:)
Ama biz ne demistik B plani hazir degilmi:)hic vicdan yapma umut verecek bisey yapmadinki sen..anlik elektirik akimina ugradin ve tadini cikardin yahu

Demekki tahmin ettigimiz gibi gelisecek,yavastan yol yapmaya baslamis bile:)
Ama biz ne demistik B plani hazir degilmi:)hic vicdan yapma umut verecek bisey yapmadinki sen..anlik elektirik akimina ugradin ve tadini cikardin yahu
Geçen gün yanağımdan makas alıp -atıyorum adım Fatma olsun- Fatoş naber diyordu Eski sevgilime abi diyor. Bir yandan da duruma gülüyorum.

B planı hazır, dünya ahiret bacı modu

izmir de büssürü dans grubu okulu filan var hatta yakın arkadaşımın var tarz dans klübü diye. boşver ortamını oraya aldırırız seni sen hayatını yaşayıp keyfine baksana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…